Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntın var miydi canim benim yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor birde sağ kasigimda ara ara giren ağrı

Slm kizlar bnmde bat 20 ocak gelmeyen bebisimi getirecek bir bat olsun insallahh Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallahh bu ay yuzu gulenlerden oluruz naz2018 cim benide ekleyebilirmisin listyee :)

O zamanki cesaretime bagli ama rahim filmindeki agri aklima gelince tuylerim tavan yapiyo dusun artik yani abartmiyorum diye diye anlatiyorum sorana oyle bi agri yok gulum
Ne için çekiyorlar bu rahim filmini? Çok duydum adını ama niye yapıldığını duymadım hiç.

Dokunmasam bile sızıyı hissediyorum canım uçlarını elleyincede çok ağrıyor kahverengi yerlerinde yeşil damarlar da gördüm ama hep mi vardı yoksa koyulaştı mı emin olamadım bat 3 ocak bu arada bende 5 aylık evliyim bilmiyorum önceden hiç ağrımazdı geçen ay biraz ağrı oldu ama bu kez farklı bir ağrım var dokunmasam bile hissediliyor

naz2018 ben bugün regl oldum. Bu ay alerji ilacı kullanmak zorunda kalmıştım. Allah var, ilk defa sevindim :)) Tedavi olayım, bir daha ki aya inşallah. Sende nedir durum?

Az kalmış canım. 1-2 güne gebelik belirtisi mi adet belirtisi mi anlarız artık. Hayırlısı olsun hakkında

İnşallah hamilesinizdir. Benim 2 ay önce böyle bir durumum oldu, kesin gözüyle bakıyordum ama maalesef değilmiş. Bu Da belirti değilse, belirti aramayı kestim artık. Böylesi daha iyi oldu benim için. Ama sizin güzel haberleriniz gelir inşallahh

Ya 23 yaşındayım ve ilk defa adetten 10 gün önce kahverengi leke gelmiş yerleşme desen erken aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum

selam kızlar
ne var ne yok? bakamadım bir iki gündür
kimlerde ne haberler var?
ben yarın test yapıcam bakalım ne olacak

İnşallah bekliyorum bakalım

kuzum erken ama gel bana anlat :)
gecen seferde 28 ags bat tı benim ve 20. sinde silik çizgi çıkmıştı gebelik testinde
şimdide çıkar diye umutlanıyorum işte
İnşallah çıkar o zaman

Selam kizlar bende geldim bat 11 aralik bu ay rahim filmi cektirdim bakalim tutacakmi saec feci derecede bacak agrilarim baskada hic bi farklilik yok simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…