Bu kahve ne işe yarıyor acaba?Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutarRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin
Valla bi kaç gündür sağ kasigimda ara ara batmalar var birde yumurtlamadan sonra akıntım olmazdı suan yumurtlama kadar olmasada akintim varsağol canım inşallah ya
sende durumlar nedir
Belki yumurtlama erken olmuştur.Ya 23 yaşındayım ve ilk defa adetten 10 gün önce kahverengi leke gelmiş yerleşme desen erken aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
Spermleri hızlandırıyormuş.Bu kahve ne işe yarıyor acaba?
Testle takip ettim canım 26 da pik yaptıBelki yumurtlama erken olmuştur.
Spermleri uyandırıyor:))Bu kahve ne işe yarıyor acaba?
Bugün olduysa 6 gün olmuş. Biraz erken ama yerleşmedir belki de kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun.Testle takip ettim canım 26 da pik yaptı
Evet canim.batları yine beraber beklicez.Sende bugun oldun
Canimcim bende pko var yumurta gelisimi duzenli olmuyor ilacla yumurta olustu 4 ay arti catlatma ignesi denedik olmadik. Bunun uzerine tuplerde tikaniklik varmi diye rahim filmi cekildim. Yani spermin ulastigi yol acikmi diye bakiliyor acikcasi bu benim acik cok sukur tertemiz. Ama cok pis bisey onun agrisi mahvetti beni bayginlik gecirdim bide ustune tansiyonum dusmustu kanamanda oluyor 2 gun falan agri cekiyosun. Cekilirkenki agri hepsine bedel ama yaniNe için çekiyorlar bu rahim filmini? Çok duydum adını ama niye yapıldığını duymadım hiç.
Ben istemem sagol almiyim sezeryana raziyimCanim korkutmak gibi olmasin ama o rahim filmi agrisina 10 ekliyorsun ve bes dk suruyor oyle dusun :)
Evet ama çok aman aman akintim yok hafif damla damla geliyor kokusuzAkıntın var miydi canim benim yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor birde sağ kasigimda ara ara giren ağrı
Hoş geldin canımSlm kizlar bnmde bat 20 ocak gelmeyen bebisimi getirecek bir bat olsun insallahh Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallahh bu ay yuzu gulenlerden oluruznaz2018 cim benide ekleyebilirmisin listyee :)
Meral hayırlıaı olmuş o zaman inşallah önümüzdeki bat son bat olur yeni batın nedirnaz2018 ben bugün regl oldum. Bu ay alerji ilacı kullanmak zorunda kalmıştım. Allah var, ilk defa sevindim :)) Tedavi olayım, bir daha ki aya inşallah. Sende nedir durum?
Kız ben yumuş gününü mü sormuştumYo canim kiz nie erken olsun adetten 16gun sonra iste
Selam canım ben de bu kız nerelerde diyordum.selam kızlar
ne var ne yok? bakamadım bir iki gündür
kimlerde ne haberler var?
ben yarın test yapıcam bakalım ne olacak
Hoş geldin canım inşallah rahim filmi kolaylaştırıyor diyorlarSelam kizlar bende geldim bat 11 aralik bu ay rahim filmi cektirdim bakalim tutacakmi saec feci derecede bacak agrilarim baskada hic bi farklilik yok simdilik
Peki daha önce adetten önce böyle kahverengi lekelerin oldu muKızlar yeni uyandım karnımda hafif bir ağrı var bir damla kahverengi leke gördüm bata 2 gün var inşallah hasta olman dua edin
inşallah yerleşmedir baby
Sende durumlar nasıl canıminşallah yerleşmedir baby
ben de şu an acaip bir kuruluk var akıntı falan yok adet de yok. bugun olmam lazım ama adet belirtilerim de yok.Sende durumlar nasıl canım
Hadi inşallah bu ay uğurlu gelir eğer olmazsan test yapacak mısınben de şu an acaip bir kuruluk var akıntı falan yok adet de yok. bugun olmam lazım ama adet belirtilerim de yok.
canımm benim bat bugun ama hiç adet olacak gibi değilim.İyi aksamlar kızlar bat ı bugün ve yarın olanlar da durumlar nasıl benim bugun ama gelen yok agri var 3 gundur adet ağrısı oldugu belli ama su saat oldu henüz bişey yok inşallah gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?