bugun yapmayacağım canım üst üste çok neggatif gördüm oyüzden yapmaya cesaretim yokHadi inşallah bu ay uğurlu gelir eğer olmazsan test yapacak mısın
Off çok fenaymış yaaCanimcim bende pko var yumurta gelisimi duzenli olmuyor ilacla yumurta olustu 4 ay arti catlatma ignesi denedik olmadik. Bunun uzerine tuplerde tikaniklik varmi diye rahim filmi cekildim. Yani spermin ulastigi yol acikmi diye bakiliyor acikcasi bu benim acik cok sukur tertemiz. Ama cok pis bisey onun agrisi mahvetti beni bayginlik gecirdim bide ustune tansiyonum dusmustu kanamanda oluyor 2 gun falan agri cekiyosun. Cekilirkenki agri hepsine bedel ama yani
Bir kereden anlaşılmaz. Yarın tekrar yap bakalım. Hep koyu çıkıyormuş hamile olunca. Bir kere olur geçerse anlarız ki yumurtlama oldu tekrar.Kızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
Ama ovu testi yaptım kızlar.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Neyse işte bugun tekrar yaptım ve böyle çıktı.
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bu ovu testi koyulaşmış acaba tekrar mı yumuş oldu ya da hamile miyim
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın heyecandan
off testim bittiiiBir kereden anlaşılmaz. Yarın tekrar yap bakalım. Hep koyu çıkıyormuş hamile olunca. Bir kere olur geçerse anlarız ki yumurtlama oldu tekrar.
Tüh yaaoff testim bittiii
canım ama akıntım hiç yok yumuş olduğunu pek sanmıyorumTüh yaa
Ya inşallah hamilesinsi canım ne zaman yaptiginda hiç bişey yoktuKızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Hosbulduk cnm tskr edermHoş geldin canım
Bugun de benim bar günün ama şu an adet belirtim yok inşallah benimki de gelmez de bebiş vardır gerçi biri erken gebelik testi olmak üzere 3 tane test yaptım ama bişe çıkmadı.
Meral hayırlıaı olmuş o zaman inşallah önümüzdeki bat son bat olur yeni batın nedir
Kız ben yumuş gününü mü sormuştum
Selam canım ben de bu kız nerelerde diyordum.
Sen gene iyi durdun test yapmadın
Ben im de bugun bat ama adet olacak gibi hissetmiyorum
Sadece bir ay böyle adetimi hissetmeden olmuştum çok garip
Hoş geldin canım inşallah rahim filmi kolaylaştırıyor diyorlar
Peki daha önce adetten önce böyle kahverengi lekelerin oldu mu
5 gün falan önce yapmıştım o zaman hiç bir şey yoktu :/Ya inşallah hamilesinsi canım ne zaman yaptiginda hiç bişey yoktu
inşallah canımmm Allah nasip etsin de şu topik hamişlerle dolsun inşallahhhh hepimiz hamiş oluruz :)Hosbulduk cnm tskr edermRabbm insallah guldurur yuzumuzu.gelmez insallah gelirsede yeni ay yeni umutlar diip devam yapcak hic bisi yk Rabbime yalvarmaktn baska.dua kapilari acilsin insallah kabul olanlardn olsn..
Kuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisiKızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
inşallah canımmm Allah nasip etsin de şu topik hamişlerle dolsun inşallahhhh hepimiz hamiş oluruz :)
Insallah kuzum yaa Rabbim sabredenler beraberdir insallahinşallah canımmm Allah nasip etsin de şu topik hamişlerle dolsun inşallahhhh hepimiz hamiş oluruz :)
inşallahhhh cnımm ben de paylaşırım güzel haberi burdanKuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisi
ayy bilmiyorum ki :/Benim daha 10 gün var denesemmi bendede bişey çıkmazsa bu bı belirti olabilir
Dur bende ovu yapayım geliyormayy bilmiyorum ki :/
İlk fırsatta çıkıp bi test al ama normal gebelik testi. Zaten son şanslar. Olsa çıkar mutlaka. Yoksa ümidini keser bi sonraki aya odaklanırsın. Ama inşallah vardırcanım ama akıntım hiç yok yumuş olduğunu pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?