Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
Ama ovu testi yaptım kızlar.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Neyse işte bugun tekrar yaptım ve böyle çıktı.
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bu ovu testi koyulaşmış acaba tekrar mı yumuş oldu ya da hamile miyim
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın heyecandan

Eklentiler

• IMG_20180102093608.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 53
Off çok fenaymış yaa

Bir kereden anlaşılmaz. Yarın tekrar yap bakalım. Hep koyu çıkıyormuş hamile olunca. Bir kere olur geçerse anlarız ki yumurtlama oldu tekrar.

Ya inşallah hamilesinsi canım ne zaman yaptiginda hiç bişey yoktu

Hosbulduk cnm tskr ederm Rabbm insallah guldurur yuzumuzu.gelmez insallah gelirsede yeni ay yeni umutlar diip devam yapcak hic bisi yk Rabbime yalvarmaktn baska.dua kapilari acilsin insallah kabul olanlardn olsn..

Hosbulduk cnm tskr ederm Rabbm insallah guldurur yuzumuzu.gelmez insallah gelirsede yeni ay yeni umutlar diip devam yapcak hic bisi yk Rabbime yalvarmaktn baska.dua kapilari acilsin insallah kabul olanlardn olsn..
inşallah canımmm Allah nasip etsin de şu topik hamişlerle dolsun inşallahhhh hepimiz hamiş oluruz :)

Kuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisi

Kuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisi
inşallahhhh cnımm ben de paylaşırım güzel haberi burdan
di mi ?gününmde yumurtlamam çok saçma olur.

canım ama akıntım hiç yok yumuş olduğunu pek sanmıyorum
İlk fırsatta çıkıp bi test al ama normal gebelik testi. Zaten son şanslar. Olsa çıkar mutlaka. Yoksa ümidini keser bi sonraki aya odaklanırsın. Ama inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…