tamam canım bugün alayım ama bu sefer sabredip ilk idrarla yapayımİlk fırsatta çıkıp bi test al ama normal gebelik testi. Zaten son şanslar. Olsa çıkar mutlaka. Yoksa ümidini keser bi sonraki aya odaklanırsın. Ama inşallah vardır
Vala bn ole dusunuyrm insallah melegin seninle beraber :)inşallahhhh cnımm ben de paylaşırım güzel haberi burdan
di mi ?gününmde yumurtlamam çok saçma olur.
inşallahVala bn ole dusunuyrm insallah melegin seninle beraber :)
Adetime 7 gün kalmış bu arada böyle cikti
işte bende 5 gün önce bu çizgi bile yoktu canımmmAdetime 7 gün kalmış bu arada böyle cikti
Acaba benim normal şartlarda da lh mı yüksekişte bende 5 gün önce bu çizgi bile yoktu canımmm
hoş geldin canımSlm kızlar benim de bat ocak 16...inşallah olmam.pazartesi 1 ocakta çatlatma iğnesi oldum
bende de yumuş olmadığı zamanlarda böyle çıkıyordu diğer aylarAcaba benim normal şartlarda da lh mı yüksek
bikmiyorum ki canımmm ben de senin durumundayım testler hep negatif çıktı ama bugun de bat günüm hiç adet belirtim de yokKızlar bata 2 gün kala test negatif olsa çıkardı değil mi ağrılarda başladı
Bunu saklayp birde adet günüm de yapayım bakalımbende de yumuş olmadığı zamanlarda böyle çıkıyordu diğer aylar
Biraz daha koyulaştibende de yumuş olmadığı zamanlarda böyle çıkıyordu diğer aylar
İnşallah canım hep birlikte...hoş geldin canım
inşallah bu ay güzel haberi alırız
evet bu sana referans olurBunu saklayp birde adet günüm de yapayım bakalım
aa hakketen durdukça koyulaşmışBiraz daha koyulaşti
Acaba tekrar mi yumurtucam ama bir hafta kaldıevet bu sana referans olur
aa hakketen durdukça koyulaşmış
bazen oluyormuş tekrar yumurtlama belli olmazzAcaba tekrar mi yumurtucam ama bir hafta kaldı
canımm benim bat bugun ama hiç adet olacak gibi değilim.
sende ne var ne yok? ne zaman test yapacaksınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?