Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovilasyon testi kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz hangisinden almak lazım

Naz cim yeni bat 29 ocak doktora da randevu aldim ta 15 ocağa varmis vede takvime göre tam yumurtlama gununde muayene ye gitmis olcam tabi once ve sonra yum. İhtimalide var hayırlısı artık bakalim bi sorun varmı yok mu ogrencem inşallah

ovulasyon testi yeniden koyulaşıyor gebelik varsa
onumu yapsam acaba
O bat a çok yakın koyulaşmaya başlıyormuş canım şu an göstermez sende heralde
Canim ben 1 saat once oldum bi gittim lavaboya oldummu diye kupkuruydu hicbisey yoktu 10 dk sonra bidaha gittim baktim birden gelmiş yani adet oldum bu ayda olmadi canim inşallah senin olmaz
Hadi ya neyse kısmet bakalım, benim de bugun bat günüm kupkuruyum hiç olmayacam diye unut ediyordum
merhaba kızlar,

Bat 4 Ocaktı ama 31 Aralıkta geldi bu ay da hüsran
AA baya erken gelmiş canım
Ovilasyon testi kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz hangisinden almak lazım
Genellikle Luboquik canıö
İyi yapmışsın tan o gün yumuş gelir inşallah doktor da görür siz de değerlendirirsin iz
Kizlar ovulasyon testi hangisini onerirsiniz sipariş etmeyi dusunuyorum bende
Luboquik, memnunum

Kızlar benim durumum iyice karışıklaştı ya sanırım artık doktora gitmem şart oldu bilenler bilir 1 aydan fazla oldu düşük yaptım. 3 hafta önce adet oldum 4.5 gün sürdü bitti 2 gün sonra yine kanamam oldu nerdeyse 1 aydır adet oluyorum az az geliyo sabah gelip akşam kesiliyor bitti sanıp duş almaktan bıktım artık :) nezaman düzene grer adetim bilenler yardımcı olsun bebek istiyoruz bu durumda nasıl olcak yumurtlama günüm bile belli değil

Evet kuzum onu sordun sankim valla hatirlamiomda

Canım düşükten sonra doktora gittin mi rahmine baktılar mı

yok canım hiç gitmedim devlet hastanesi olduğu için hiç ilgilenmediler doktor bişey demedi bende bilemedim
AA canım keşke gitseydin düşükten sonra ultrasonla bakmaları çok önemli, çünkü içerde parça kalıp o ara ara kanama yapabiliyor. İstersen çok bekleme bi git dersin ara ara kanamam deva ediyor diye

Canim bu kadar ugrasacagina gebelik testi yapsana alma imkanin yokmu yada direk kan versene :)

İnşallah canim ya gununden once olursa yine belli olur dimi yumurtanın gelisip gelişmediği yada daha olmadiysa olacagi. Bakalim ben cikcam once bende bi sıkıntı cikmazsa esimde çıkacak oda baktırcak. Bazen diyorum sorun olsa heray düzenli adet olmam gayette duzenli gidiyor yani 27 28 gunde bir oluyorum düzenli olduğu halde bi sıkıntı olabilirmi yumurtanin gelisememesi catlamamasi gibi ve inşallah hep kupkuru kalirsin canım :)

Offf pimi çekilmiş bomba gibiyim Kasıklarım belim ağrıyor geliyor kırmızılar

Ben de yumurtlama aşamasında gitmedim ama, forumdan gördüğüm kadarıyla şu kadar yumurtan oluşmuş şu boyuta gelmiş şu gün çatlar gibi şeyler söyleyebiliyor doktorlar belki sana da söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…