Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim rahim filmi uzerine inofolic toz verdi doktorumda cok olumlu 3 ay yuksek sans dedi zaten. Inofolicte arastirdim onunda ilk ayinda hamile kalan cokmus. Belirsizlik cok kotu bisey ya

inşallah olur bu ay. Ben daha hiç doktora gitmedim önümüzdeki ay da olmazsa gideceğim

Zoruma gidiyor artik.29 yasima girdim.hala çocuk yok.
Çevremizde bi bizim yok.bizden sonra evlenenlerin bile çocuklari var.
Bi komsunun çocuğu vardı onu seviyordum.bakiyorum o da isine gelirse sevdiriyor bana.trip atti.artik onu da sevmem.
Ben böyle tek mi kalacam.
Esim diyor ki eve kedi mi alsak.
Bende bebeklerimi sevmek istiyorum artık.

canım yaa inşallah olur tez vakitte
çocuğu sevdirmemek nedir yaa nasıl komşu o

Kızlar ovulasyon testim bat 6 ocak ben yine mi yumurtlucam şimdi bu test koyulaşıyor mu

Eklentiler

• 20180102_144558.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 37
canım yaa inşallah olur tez vakitte
çocuğu sevdirmemek nedir yaa nasıl komşu o
Rabbim beni kimsenin çocuğuna muhtaç etmesin.
Çocuk beni seviyor.bana gelince susuyor.esim de çok seviyor onu.
Kendi bi isi varsa bana birakiyor.isi yoksa ben istedim mi vermiyor.bende artık istemicem.bana ihtiyaci olduğunda şuna biraz bak diyor.

İğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz

Eklentiler

• 5A48CC43-CC24-4A52-B460-640DD6B05D56.webp
    50 KB · Görüntüleme: 49
Canim ya 4 gün kaldı batı ma benimde böyle cıktı bugün

Eklentiler

• 20180102_144558.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 44
İğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz
Iğne hakkında bi bilgi sahibi değilim ama çok ince gri bir çizgi görür gibiyim yarın yada 1 gün sonra tekrar bi yap imkanım varsa canım yada kan baktir

Ağlanacak halime gülüyorsun ha
Aglanacak halin yok Allaha sukur kendini toparla canim 29 yasindayim yazmissin ben 30 yasindayim artik pko var ve yumurta gelisimi olmuyor. Ben hep kendimden beterine bakip sukrediyorum. Haline gulmedim zaten sanirim yanlis anlasildim hepimiz duygusal donemden geciyoruz gulum cucuklerim lafina guldum hosuma gitti. Ha ama yok yorum yapma diyosan kusura bakma kirmak istemem kimseyi. Yapmam o halde

canımm üzülme ya her şeyin bir zamanı var.
bak sen tsh işini çözmeden zaten olmaması daha hayırlı değil mi?

Adetime 7 gün kalmış bu arada böyle cikti
Canim adete 7 gün kala falan benimde böyle çıkıyordu ondan öncesinde zaten pik olduğu zamanı yakaladım ama bu gun 4 gün kala yapayım dedim böyle cıktı ovulasyon testim yine ovulasyon mu oluyor sence

Eklentiler

• 20180102_144558.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 31
Canim ignenin etkisi vucuttan en gec 12 gunde atiliyor. Bende 3 ay o tedaviyi gordugum icin soyluyorum. Eger varsa suphen kan tahlili yaptir kesin sonuc olsun gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…