Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adete 7 gün kala falan benimde böyle çıkıyordu ondan öncesinde zaten pik olduğu zamanı yakaladım ama bu gun 4 gün kala yapayım dedim böyle cıktı ovulasyon testim yine ovulasyon mu oluyor sence
ya yine ovulasyon oluyor ya da hamişsin. başka seçenek yok :)

canımmm galiba hamiş olabilirsin seninki benmkinden de koyu çıkmışşş. ayyy inşallah hamişsindir ya
Ya insallan oyledir c cizgisi cikti t silikti ama beyaz yerlerde pembelik vardi cok fazla bi ondakika falan durdu sonra hepsi toplaninca yarim saate böyle koyu oldu seninki gibi pembeydi beyaz yerleri senin toplandı mi atmadıysan testi bak bir daha durdukça koyuldu böyle benim ilk 5 10 dakika daha silikti kafam karisti dun yaptigim cok degisik oldu 3 cizgi cikti c tam belli beyaz yerleri pembe kaldi bi dagildi degisik oldu hic oyle olmazdi bozuktu galiba

Canim naz2018 ben topige bi daha girmiyecegim haberin olsun. Hayatta en istemedigim sey insanlarin beni yanlis anlamasi ve birini kirmak. Sanirim yanlis anlasildim hepimiz duygusal donemden geciyoruz sirf kafa dagitmak icin esim girme dedigi halde giriyorum buraya. Ama U Umudumbitmedi_ sanirim kirildi kaldiki cucugum lafi hosuma gitti ona guldum. Kimsenin durumuna gulucek kadar kotu bi insan degilimm ayrica o mesaja sende gulen smile atmissin bana neden oyle bisey yazdi anlamadim. Her neyse Allaha emanet olun :)

ya yine ovulasyon oluyor ya da hamişsin. başka seçenek yok :)
Ya bi kerede 3 kala bata boyle cikti adet oldum ikinci ye basima geliyor belki ovulasyondir değerlendireyim kız adet ağrısı gibi geliyor arada iğne batar gibi oluyor kaşıklarım da

Test almamaya karar verdim kızlar 2 gün var zaten. O kadar da sabredemeyeceksem:) Ama şöyle bi durum var. Bende adet sancısı hiç önceden başlamazdı. Dünden beri sancım var. Ama adet gibi değil tek taraflı olan sancımın şiddetli hali gibi. Anlamadım.

benimki durdukça silikleşti canım ama benm eski testlerim de hep durdukça silikleşti.
bence bozuk değil yumurtlamaysa değerlendir derim. gebelik varsa da silik çıkabilir şuan

Et canim sonuçtan haber et bizde sizin tecrübelerinizden yararlanalım. Ben de ovulasyon testi sipariş ettim cumartesi günü daha kargoya bile verilmemiş ovulasyon günüme yetişse bari adetin 2. Gunu istedim.
Resmî tatil di ya o yüzden aksamıştır canım normalde 3 güne geliyor en geç bende n11 den sipariş veriyorum ilk ayınsa ovulasyon testinde adetin biter bitmez başla fazla aldıysan çünkü tahmininden farklı günler pozitif çıkıyor

sanırım U Umudumbitmedi_ o mesajı yazarken gerçekten üzgün bir şekilde yazmış ama biz onun o durumunu anlayamadık o an.
çünkü ardından da baya içli bir mesaj yazdı ,biz de durumu bilmeden güldük,

benimki durdukça silikleşti canım ama benm eski testlerim de hep durdukça silikleşti.
bence bozuk değil yumurtlamaysa değerlendir derim. gebelik varsa da silik çıkabilir şuan
Belki yumurtlamadir degerlendireyim ben ne olur ne olmaz artik nasip bakalim

bence çocuğa işi varken bakma,,resmen senin çocuk özlemini kullanıyor ... böyle uyanık insanlara da ayrı gıcık oluyorum
Ya bi kerede 3 kala bata boyle cikti adet oldum ikinci ye basima geliyor belki ovulasyondir değerlendireyim kız adet ağrısı gibi geliyor arada iğne batar gibi oluyor kaşıklarım da
bence de değerlendir zaten bata yakın yumuş olabiliyormuş
okadar sabrettin biraz daha sabret canımm, inşallah güzel sonuç alırsın baya bekledin.

Aynen canım oyledir belki degerlendireyimben

Canim adete 7 gün kala falan benimde böyle çıkıyordu ondan öncesinde zaten pik olduğu zamanı yakaladım ama bu gun 4 gün kala yapayım dedim böyle cıktı ovulasyon testim yine ovulasyon mu oluyor sence
Bende ilk defa denedim acaba hamile miyiz

Kızlar adetime 3 gün var , hep düzenlidir benim adetim 26 günde bir olurum.
Az önce tuvalete gittiğimde akıntıyla beraber pembe kan gelmiş .
Sabah da kasıklarım çok ağrıdı.
Bu kan neden geldi benden erken adet mi oldum?
Nolur bilen fikri olan tecrübesi olan bi fikir versin bana.

Ovulasyon testi yapmismiydin yaptıysan kaçıncı gün pozitifi gördün gebelik şüphen varsa ya yerleşme kanaması yada erken adet olmuş olabilirsin stresten böyle olabilir benimkide gecikti bu ay 4 gün geç oldu ovulasyon bugün normalde adet günüm olması gerekirdi 6 sina kaydı sende erken yumurtladıysan erken adet olabilirsin yada yerlesmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…