• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aglanacak halin yok Allaha sukur kendini toparla canim 29 yasindayim yazmissin ben 30 yasindayim artik pko var ve yumurta gelisimi olmuyor. Ben hep kendimden beterine bakip sukrediyorum. Haline gulmedim zaten sanirim yanlis anlasildim hepimiz duygusal donemden geciyoruz gulum cucuklerim lafina guldum hosuma gitti. Ha ama yok yorum yapma diyosan kusura bakma kirmak istemem kimseyi. Yapmam o halde
Kız deli.ne alinması.ağlanacak hamile gülüyorsun ha:sinirli: böyle yazacaktim ama emojiyi koyamadan cevaplaya bastim.sonra da yine baska bi msja koydum emojiyi.
Ben şakacı bi insanimdir.kimseye de alınmam kolay kolay.ben o msjı espiri olsun diye yazdim.öyle ćok üzgün değildim.yarı uzülüyorum yarı gülüyorum.
Sende hemen yanliş anladin.
Ben kolay kirılan kolay sinirlenen biri değilim.
canımm üzülme ya her şeyin bir zamanı var.
bak sen tsh işini çözmeden zaten olmaması daha hayırlı değil mi?
Evet canim.yarin hastaneye gidiyorum zaten.korkum şu ki tedaviye hemen aynit vermezsem de iyice gecikirse diye.sonucta hemen düşmüyor tsh.ben ocakta hamile kalmak istiyorum.süreç uzamasın istiyorum.

Canim naz2018 naz2018 ben topige bi daha girmiyecegim haberin olsun. Hayatta en istemedigim sey insanlarin beni yanlis anlamasi ve birini kirmak. Sanirim yanlis anlasildim hepimiz duygusal donemden geciyoruz sirf kafa dagitmak icin esim girme dedigi halde giriyorum buraya. Ama U Umudumbitmedi_ sanirim kirildi kaldiki cucugum lafi hosuma gitti ona guldum. Kimsenin durumuna gulucek kadar kotu bi insan degilimm ayrica o mesaja sende gulen smile atmissin bana neden oyle bisey yazdi anlamadim. Her neyse Allaha emanet olun :)
Üstte de aćıklama yaptim canim.kesinlikle yanlış anladin.şakayı da anla yani:sinirli:kirılmadim.

sanırım U Umudumbitmedi_ o mesajı yazarken gerçekten üzgün bir şekilde yazmış ama biz onun o durumunu anlayamadık o an.
çünkü ardından da baya içli bir mesaj yazdı ,biz de durumu bilmeden güldük,
Naz sende mi kız? Aslinda sen beni taniyorsun.alıngan biri olmadigimi biliyorsun.
bence çocuğa işi varken bakma,,resmen senin çocuk özlemini kullanıyor ... böyle uyanık insanlara da ayrı gıcık oluyorum

bence de değerlendir zaten bata yakın yumuş olabiliyormuş

okadar sabrettin biraz daha sabret canımm, inşallah güzel sonuç alırsın baya bekledin.
Evet canim.bakmicam artık.
Zaten son zamanlarda çok saygisiz davraniyordu.yine de bisey demiyordum.
Stresine veriyordum ama baktim olmuyor ağzınin ayarı yok.bende istemem artik.iyi niyetimi sabrimi vaktimi kullaniyor.
Bende saf saf o ne zaman çocuğu verse müsait olmasam bile aliyordum.sırf kalbi kırılmasin diye.
Ben de kendi çocuğumu severim eğer olursa.

Ay inşallah inşallah hamisizdir ya benim var bende 4 gün kala tekrar yaparim
Yap canım insallah oyledir ben 4 aydır yapıyorum testi bir ay daha böyle başıma geldi koyu lasır gibi oldu adet oldum sonra lh adete yakın yükselebiliyormuş adet gününü bekleyip test yapmak lazım bakalım hayırlısı olsun benim başta daha silikti durdukça böyle koyuldu t çizgisi kalın değil birde ince fark eder mi bilmiyorum bekleyip görelim

Kızlar adetime 3 gün var , hep düzenlidir benim adetim 26 günde bir olurum.
Az önce tuvalete gittiğimde akıntıyla beraber pembe kan gelmiş .
Sabah da kasıklarım çok ağrıdı.
Bu kan neden geldi benden erken adet mi oldum?
Nolur bilen fikri olan tecrübesi olan bi fikir versin bana.
belli olmaz ki canım şimdi yerleşmedir desek boşa umutlanacaksın... ama inşallah yerleşmedirrrr
Kız deli.ne alinması.ağlanacak hamile gülüyorsun ha:sinirli: böyle yazacaktim ama emojiyi koyamadan cevaplaya bastim.sonra da yine baska bi msja koydum emojiyi.
Ben şakacı bi insanimdir.kimseye de alınmam kolay kolay.ben o msjı espiri olsun diye yazdim.öyle ćok üzgün değildim.yarı uzülüyorum yarı gülüyorum.

Evet canim.yarin hastaneye gidiyorum zaten.korkum şu ki tedaviye hemen aynit vermezsem de iyice gecikirse diye.sonucta hemen düşmüyor tsh.ben ocakta hamile kalmak istiyorum.süreç uzamasın istiyorum.

Üstte de aćıklama yaptim canim.kesinlikle yanlış anladin.şakayı da anla yani:sinirli:kirılmadim.

Naz sende mi kız? Aslinda sen beni taniyorsun.alıngan biri olmadigimi biliyorsun.

Stresine veriyordum ama baktim olmuyor ağzınin ayarı yok.bende istemem artik.iyi niyetimi sabrimi vaktimi kullaniyor.
Bende saf saf o ne zaman çocuğu verse müsait olmasam bile aliyordum.sırf kalbi kırılmasin diye.
bilmem belki de bilmeden kırdık mı acaba diye düşündüm o_O

Kizlar bu yumurtlama bi kez olmuomu
olabiliyormuş canımm

Bir ayda birden fazla olabiliyor muş canım yumurtlama takibine doktora giden arkadaşlardan duymuştum
Benim gorumcemde hemsire simdi oda dio belki pkolu olanlarda olabilir dio yumurtlama ayda bikez olur dedi eger birden cok.yumurtlama olsa 2kez tutma ihtimaline karsi fio ust uste hamile kalinir oda olmaz binde bir zor dio ama yumurtlama ayni anca olabilir dio ikiz oluoya

Gün içinde canım sabah kalktım tuvaletimi yaptım sonra kahvaltımı falan yaptım 4 saat sonra sıvı alımını bıraktım öyle birdaha yaptım 12 1 gibi
hıııı ben sıvı alımına falan dikkat etmedim idrara da çok sıkışık değildim belki de benm ki de daha koyu çıkacaktı dğil mi :) ayy umutlanacak şey arıyorum kendime

Benim gorumcemde hemsire simdi oda dio belki pkolu olanlarda olabilir dio yumurtlama ayda bikez olur dedi eger birden cok.yumurtlama olsa 2kez tutma ihtimaline karsi fio ust uste hamile kalinir oda olmaz binde bir zor dio ama yumurtlama ayni anca olabilir dio ikiz oluoya
bilmiyorum ki canım gerçeği nedir

bilmiyorum ki canım gerçeği nedir
Valla kuzum gorumcem bu sekilde dedi hatta tarif etti yumurtalik yerini gosterdi burdan hortum gibi bisi var dedi 2haftada dedi anca oraya gelebiliomus yumurta erkek spermini verse bile onyumurta o orta bolgeye gelmeyince tutmuomus yumurta o orta bolumde olup spermde oraya gelince karsilasinca oluomus gebelikboleymis

Ben de pco yok canım lh in bu kadar yükselmesi tuhaf t nin daha koyu olduğu günü yakaladım ovulasyon günumden de eminim ovulasyon günüme göre bat 6 ocak 4 gün kala bugün de koyuluğu eşite yakın ama öyle bi yumurtlama belirtimde yok akıntı ağrı vs bilemedim yani

hıııı ben sıvı alımına falan dikkat etmedim idrara da çok sıkışık değildim belki de benm ki de daha koyu çıkacaktı dğil mi :) ayy umutlanacak şey arıyorum kendime
Ben sıkışıktım baya tuttum kendimi sabah kalkınca bi kere yaptım bi daha yapmadım 1 saat falan sıkışık durdum yani :) umut güzel şey de hayal kırıklığı kötü oluyor canım çok çaresiz kalıyoruz gelse bebişlerde bizde doğuma gün saysak artık sabah size baktım herkes ovulasyon testi yapmış bende yapayım dedim keşke yapmasaydım kafam karışmazdı şimdi dun ki yaptığım bozuldu 3 çizgi falan cıktı boşver kızım dedim dayanamadım yaptım yine şimdide umutlanıyorum buda kötü adet olursam hayal kırıklığına dönüşecek karışık işler:)

Ben sıkışıktım baya tuttum kendimi sabah kalkınca bi kere yaptım bi daha yapmadım 1 saat falan sıkışık durdum yani :) umut güzel şey de hayal kırıklığı kötü oluyor canım çok çaresiz kalıyoruz gelse bebişlerde bizde doğuma gün saysak artık sabah size baktım herkes ovulasyon testi yapmış bende yapayım dedim keşke yapmasaydım kafam karışmazdı şimdi dun ki yaptığım bozuldu 3 çizgi falan cıktı boşver kızım dedim dayanamadım yaptım yine şimdide umutlanıyorum buda kötü adet olursam hayal kırıklığına dönüşecek karışık işler:)
aynen canım en iysi umutlanmadan beklemek

Aman icim rahatladi ne biliyim oyle yazinca birden korktum birini uzdummu acaba diye. Cunku bende takiliyorum saka falan yapiyorum hep ama sana tamamen art niyet olmadan hosuma gittiginden guldum. Gozumun onune tavuk arkasindan civcivler gider ya o geldi ona guldum. Alindin sandim tamam sorun yok :)

sanırım U Umudumbitmedi_ o mesajı yazarken gerçekten üzgün bir şekilde yazmış ama biz onun o durumunu anlayamadık o an.
çünkü ardından da baya içli bir mesaj yazdı ,biz de durumu bilmeden güldük,
Ben aciklamasini yaptim ya inan sadece o cucuk lafi hosuma gittigimden guldum zaten yanlis anlasilma olmus sorun yok :)

belli olmaz ki canım şimdi yerleşmedir desek boşa umutlanacaksın... ama inşallah yerleşmedirrrr

bilmem belki de bilmeden kırdık mı acaba diye düşündüm o_O

olabiliyormuş canımm
Kırılmadim kırılmadim.uzatmayin:ukala:

Aman icim rahatladi ne biliyim oyle yazinca birden korktum birini uzdummu acaba diye. Cunku bende takiliyorum saka falan yapiyorum hep ama sana tamamen art niyet olmadan hosuma gittiginden guldum. Gozumun onune tavuk arkasindan civcivler gider ya o geldi ona guldum. Alindin sandim tamam sorun yok :)
Bende sizi güldürmek icin dedim.dün kendi kendime konusuyordum evde.
Gelin benim cücüklerim gelin çabuk.
Ben sizin dötünüzü öperim.
Oğullarim kızlarım sizi ne kadar sevecem bir bilseniz.
Hadi kosun gelin annenize.anneniz sizi ćok sevecek.öpecek öpecek koklayacak.
Bunlari diyordum evde.esimde alistı.etrafta kimse yok ama yine de evrene msj yolluuom:KK31:.belki gelirler:KK6:

Back
X