- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 31
Sen işaretleyince görür gibi oldumİşte burda :) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen işaretleyince görür gibi oldumİşte burda :) :)

Silik olmasi var oldugu anlamina gekiyor canim.testin markasi ne[/QUOTE]Ayy ciddi mi inşallah yaa silik ya tereddutteyim![]()
Canim naz işaretlemiş ya onda bende gördüm burdada var gibi ama çok çok silik yarın bir daha yapsana ilk idrarla mi yapmıştın bunu hadi inşallah vardirKızlar renkleri çevirdim burda görebildiniz mi peki yanılmıyorumdur inşaAllah Eki Görüntüle 2087765
Tebrik ederim canım pozitif kan testiyle bi kesinleşir imkanın varsa
Sağol canım yarın ilk isim kan vermek zatenTeb
Tebrik ederim canım pozitif kan testiyle bi kesinleşir imkanın varsa

İnşaAllah canım ben naz ın işaretlediği mesajı bulamıyorum aradım baktım bulamadımCanim naz işaretlemiş ya onda bende gördüm burdada var gibi ama çok çok silik yarın bir daha yapsana ilk idrarla mi yapmıştın bunu hadi inşallah vardir
Ayy canım Allah razı olsun senden inşaAllah canım benim inşaAllah seninde vardır yarın test yapayım tekrar inşaAllah yanılmıyoruzdur ağlıycam şimdi bu kadarı bile yettiİşte burda :) :)
Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistimSilik olmasi var oldugu anlamina gekiyor canim.testin markasi ne
Anladim canim.ins sağliklı hayirli olur bebisin.darisı bize.bizim icin dua etmeyi unutma canim.[/QUOTE]Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistim![]()
bugünde bitio canım yap bi test bence :)
hayırlı olsun canım darısı başımıza

Sağol canım benim inşallah darısı sizlerehayırlı olsun canım darısı başımıza![]()
Tabiki ederim Rabbim isteyen herkese tattirsin bir buçuk senedir bekliyodum Bebeğimi umudunuzu kaybetmeyin[/QUOTE]Anladim canim.ins sağliklı hayirli olur bebisin.darisı bize.bizim icin dua etmeyi unutma canim.
Yarin olsunda hele adet belirtisi olmazsa alirim test canim biraz daha dayanayimda hele sonra olursam uzuluyorumGüzel de ben en sonunda kafayı yemezsem iyi olacak.
Yahu ne zor bu isler.
Sabır dicem ama ben bile sabredemiyorum.nasil olcak bu iş.
Sen bekleyemezsen patlat bi test.iyi dayandin simdiye kadar.
Yok canim yapmam bosver adeti beklicem yarina birgune olmazsam yaparim sonra olursam uzuluyorumbugünde bitio canım yap bi test bence :)
Sen bilirsin canim.sonra yap.Yarin olsunda hele adet belirtisi olmazsa alirim test canim biraz daha dayanayimda hele sonra olursam uzuluyorum
Yapma canım bende pişman oldum oda oda test gezdiriyorum çizgi görcem diyeYok canim yapmam bosver adeti beklicem yarina birgune olmazsam yaparim sonra olursam uzuluyorum
Hayalet çizgileri görmekte üstüme yoktur :) ben de görüyorum H hayalim mucize umarım doğru görüyoruzdur güzel haberler alırsın
Yok ben bu ay inat ettim adet zamanimda geldi zaten olursam olurum olmazsam ancak oyle yaparim canim cunku gercekten o teste karsi bi gicigim varYapma canım bende pişman oldum oda oda test gezdiriyorum çizgi görcem diye
Ayy inşaAllah canım çok sağol 2 günüm kaldı inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız :)Hayalet çizgileri görmekte üstüme yoktur :) ben de görüyorum H hayalim mucize umarım doğru görüyoruzdur güzel haberler alırsın