Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canim yumurtlaman olduysa hatta hamile kalmaya bunyen daha müsait şu bir kaç ay inşallah gebeliktir
İnşallah bakalım üç gün kala test yapmaya korkuyorum. günüm geçerse yapacağım. Bu arada göğsüm şişkinliğindeki azalma normal mi sizce. Bir hafta boyunca aşırı şişkindi ve dokunmasam da acırdı ama şimdi şişkinlik azaldı ucu sızlamaya acımaya başladı

Inşallah başka bir sıkıntı yoktur bende laboquick erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde 3 kala bayağı geçmiş günün seninde böyle çıkmaya bilirmiymiş ki
ya benm ilk hamilelikte 5 gün kala çıkmıştı canım luboquikle silik bir şekilde. kan da 24 tü aynı gün.
geç döllenme olursa çıkarmış ama,
bende geç döllenme olmadığına eminim çünkü yumuş günüm belli

Çok istiyorum inşallah bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin

mesela bayanın aynı anda yaptıgı iki test
biri sadece idrarl diğeri hem idrar hem kanla
ayyy heyecan bastı negatif test pozitif olmuş yaa peki gerçekten hamilemiymiş bir de kanı ne kadar karıştırmış bi damla yeter sanırım

tam da öyle oluyor canım acı ağrı gögüs uçlarında toplanıyor hamile olunca setleşiyorda uçları

Yumurtlama döneminde şişer sonra iner adete yakın tekrar şişer zaten ucunun sızlamadı gebelik belirtiside olabilir adet te bekle bakalım test yaparsın canım

Yumurtlama döneminde şişer sonra iner adete yakın tekrar şişer zaten ucunun sızlamadı gebelik belirtiside olabilir adet te bekle bakalım test yaparsın canım
Normalde adetimden 7 gün önce şişerdi biraz acırdı bu kez 12-14 gün kala şişti aşirı acısı oldu sonra şişliği azaldı sadece uçlarında sızlama var. Evet bekleyeceğim bakalım adet günü geçince daha kesin sonuç verir :)

Kizlar bugun bi ruya gordum.Allah hayra cikarsin tabide ruyamda igne yapiolardi hemsire dioki bunu yapinca hamile kalcaksin sonra acimazmi falan diorum sonra igneyi yapiodu:)

Inşallah gebeliktir test yap bizimle de paylaş yapınca canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…