Gaz daha çok mide ağrısı gibi oluyor ya daha yukarılarda oluyor yani. bu aşağıda oldu.benimde var sancım hafif hafif geçiyor bailıyor gaz mı adet sancısımı ayurt edemiyorum pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz daha çok mide ağrısı gibi oluyor ya daha yukarılarda oluyor yani. bu aşağıda oldu.benimde var sancım hafif hafif geçiyor bailıyor gaz mı adet sancısımı ayurt edemiyorum pek
DemiO sana yeter. Hevesini almışsın yarın yaparsın artık![]()
Yaa geçti sancım. Kafayı yiycem 1 saat sürdü bitti. Ben sökülene kadar sancım geçmezdi. Yemin ediyorum beynim bana oyun oynuyortamam adet oldum işte deyip ağrı kesici alacaktım vücudum sanki yapma der gibi sancıyı kesti
![]()
Ben emin olana kadar içmiyorum bi umut işte yoksa kıvranıyorum inanılmaz agrım oluyor benim rahim anomali m var o sebeple kırmızıları görünce hemen ağrı kesiciye kosturuyorum
Numuneyim ben gerçekten :)
Her zaman olduğun gibi bi ağrı mı ? Farklı değil mi. Ama bazen adet sancısı gibi sancı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş. Belli de olmaz. Kırmızıları görene kadar umut var demektirDemiyarina kalmam olurum heralde agrilarin durumu ve siddeti onu gosteriyor suan
![]()

Kuzenimin adet sancısı olmuş sonra adet gelmeyince öğrenmiş hamile olduğunuHer zaman olduğun gibi bi ağrı mı ? Farklı değil mi. Ama bazen adet sancısı gibi sancı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş. Belli de olmaz. Kırmızıları görene kadar umut var demektir![]()
Galiba beynim banada oyun oynuyor negatif gördün işte geçsene bel agrım![]()
Çok örneği var yaa. Hatta 9 ay devam etti adet tarihlerinde diyen bile var.Kuzenimin adet sancısı olmuş sonra adet gelmeyince öğrenmiş hamile olduğunu
Benim de belm ağrıyor bide bacağım sızlıyorGaliba beynim banada oyun oynuyor negatif gördün işte geçsene bel agrım![]()
Sorunda orda ya benim belimin ağrısı adet başlayınca agrırdı bir haftadır ağrıyor belim bazen omuzlara doğru agrı çıkıyor . Bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen kişileri de tanıyorum o yüzden umutlanmıştımbel ağrısı adete de işaret olabilir. Bat ne zamandı
Evet bacak ağrısı da oldu ama uzun sürmedi yarım saat olup geçiyordu .batmayı falan belirti saymıyordum artık. ..5 dakika sonra kendimi surada görüyorum "kk da testte negatif çıkıp hamile kalanlar "araBenim de belm ağrıyor bide bacağım sızlıyor

Yok canım gaz ağrısıda kasıklara vuruyorGaz daha çok mide ağrısı gibi oluyor ya daha yukarılarda oluyor yani. bu aşağıda oldu.
Slm canim.benim.adet günüm geldiginde belime karnima bi ağri girdi.adet olacam sandımÇok örneği var yaa. Hatta 9 ay devam etti adet tarihlerinde diyen bile var.
O zaman geçmemesi iyi :)Sorunda orda ya benim belimin ağrısı adet başlayınca agrırdı bir haftadır ağrıyor belim bazen omuzlara doğru agrı çıkıyor . Bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen kişileri de tanıyorum o yüzden umutlanmıştım
Ayy benden bı tane daha aynen bu sabah test yaptım 6 gün var tabi negatifEvet bacak ağrısı da oldu ama uzun sürmedi yarım saat olup geçiyordu .batmayı falan belirti saymıyordum artık. ..5 dakika sonra kendimi surada görüyorum "kk da testte negatif çıkıp hamile kalanlar "ara![]()
Insallah olmazsın bebek geliyrodur:)Hasumran Ben adetim başlamadan almam normalde. Ama bu moralle bi de onla uğraşamam deyip alayım dedim. Almamışım iyi ki de. Kesin oldum demiştim halbuki. Bi daha görmedikçe niyet bile etmem :)
Benim buğun bat günü inşallah test yanlıştırAyy benden bı tane daha aynen bu sabah test yaptım 6 gün var tabi negatif
1 saat bi ağrım oldu benim de tamam oldu dedim lavaboya gittim. Baktım yok bişey. Sonra kendiliğinden geçti. Ama arkadaşın dediği gibi gazda olabilir. Hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum diretiyorum :)Slm canim.benim.adet günüm geldiginde belime karnima bi ağri girdi.adet olacam sandım
Bildigin adet sancisi.olmadim.adet de baktim gelmedi.ağrı da hemen geri gitti.o gün kesinlestirdim hamile olduğumi kafamda.önceden de hissim vardi ama en kesin hamile oldugumu o ağrinin gelip de adetinin gelmemesinden anlamistim.
İnşallah canım hayırlısıylaInsallah olmazsın bebek geliyrodur:)