Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Demi yarina kalmam olurum heralde agrilarin durumu ve siddeti onu gosteriyor suan
Her zaman olduğun gibi bi ağrı mı ? Farklı değil mi. Ama bazen adet sancısı gibi sancı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş. Belli de olmaz. Kırmızıları görene kadar umut var demektir

Hasumran Ben adetim başlamadan almam normalde. Ama bu moralle bi de onla uğraşamam deyip alayım dedim. Almamışım iyi ki de. Kesin oldum demiştim halbuki. Bi daha görmedikçe niyet bile etmem :)

Kuzenimin adet sancısı olmuş sonra adet gelmeyince öğrenmiş hamile olduğunu

bel ağrısı adete de işaret olabilir. Bat ne zamandı
Sorunda orda ya benim belimin ağrısı adet başlayınca agrırdı bir haftadır ağrıyor belim bazen omuzlara doğru agrı çıkıyor . Bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen kişileri de tanıyorum o yüzden umutlanmıştım

Benim de belm ağrıyor bide bacağım sızlıyor
Evet bacak ağrısı da oldu ama uzun sürmedi yarım saat olup geçiyordu .batmayı falan belirti saymıyordum artık. ..5 dakika sonra kendimi surada görüyorum "kk da testte negatif çıkıp hamile kalanlar "ara

Çok örneği var yaa. Hatta 9 ay devam etti adet tarihlerinde diyen bile var.
Slm canim.benim.adet günüm geldiginde belime karnima bi ağri girdi.adet olacam sandım
Bildigin adet sancisi.olmadim.adet de baktim gelmedi.ağrı da hemen geri gitti.o gün kesinlestirdim hamile olduğumi kafamda.önceden de hissim vardi ama en kesin hamile oldugumu o ağrinin gelip de adetinin gelmemesinden anlamistim.

O zaman geçmemesi iyi :)

Evet bacak ağrısı da oldu ama uzun sürmedi yarım saat olup geçiyordu .batmayı falan belirti saymıyordum artık. ..5 dakika sonra kendimi surada görüyorum "kk da testte negatif çıkıp hamile kalanlar "ara
Ayy benden bı tane daha aynen bu sabah test yaptım 6 gün var tabi negatif

1 saat bi ağrım oldu benim de tamam oldu dedim lavaboya gittim. Baktım yok bişey. Sonra kendiliğinden geçti. Ama arkadaşın dediği gibi gazda olabilir. Hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum diretiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…