- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
İnşallah bu ay olur ay eşimi üzgün görünce çok kötü oluyorumO zaman geçmemesi iyi :)
Erkekler genelde bu konularda daha dik kararlı oluyorlar biz gibi olmuyorlar. Heralde ben üzülürürsem o da üzülür diye düşünüp içten içe mi yaşıyorlar üzüntülerini bilmiyorum. Ben adet oldum deyince eşimin yüzü bi düşüyor sonra gelip sarılıp üzülme canım daha çok yeniyiz dur bi olur elbet vakti gelmemiştir diyor ama içinden ne kadar üzülüyor belkiİnşallah bu ay olur ay eşimi üzgün görünce çok kötü oluyorum
Gece çalıştığı için sabah geldi işten ben testi yaptığımı söylememiştim anladı galiba buruk bi şekilde olmadı mı diyince içim acıdı ..benden daha çok istiyordu hatta benden daha stresliErkekler genelde bu konularda daha dik kararlı oluyorlar biz gibi olmuyorlar. Heralde ben üzülürürsem o da üzülür diye düşünüp içten içe mi yaşıyorlar üzüntülerini bilmiyorum. Ben adet oldum deyince eşimin yüzü bi düşüyor sonra gelip sarılıp üzülme canım daha çok yeniyiz dur bi olur elbet vakti gelmemiştir diyor ama içinden ne kadar üzülüyor belki
Iyi yapiyorsun canim.tam umutlanmak da uyi degil umudumunu kesmek de.Sürekli dua et Rabbime.1 saat bi ağrım oldu benim de tamam oldu dedim lavaboya gittim. Baktım yok bişey. Sonra kendiliğinden geçti. Ama arkadaşın dediği gibi gazda olabilir. Hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmıyorum diretiyorum :)
Benim eşimde bana yok hamile değilsin boşuna heveslenme diyor güya ben umutlanmayayım diye ama hasta oldun mu diye de sormadan edemiyor bakma çok içten yaşıyorlar onlar bizim gibi değiller üzülüyorlar da olmayıncaGece çalıştığı için sabah geldi işten ben testi yaptığımı söylememiştim anladı galiba buruk bi şekilde olmadı mı diyince içim acıdı ..benden daha çok istiyordu hatta benden daha stresli
Benimki üzülmüyor.sormaz bile hasta oldun mu diye.çocuģa pek hevesli degil.Benim eşimde bana yok hamile değilsin boşuna heveslenme diyor güya ben umutlanmayayım diye ama hasta oldun mu diye de sormadan edemiyor bakma çok içten yaşıyorlar onlar bizim gibi değiller üzülüyorlar da olmayınca
Yarından sonra hastaneye gidecek inşallah bi sorun çıkmaz yoksa daha çok üzülürBenim eşimde bana yok hamile değilsin boşuna heveslenme diyor güya ben umutlanmayayım diye ama hasta oldun mu diye de sormadan edemiyor bakma çok içten yaşıyorlar onlar bizim gibi değiller üzülüyorlar da olmayınca
Yapma ya o da zor ama...Benimki üzülmüyor.sormaz bile hasta oldun mu diye.çocuģa pek hevesli degil.
Herseye ben koşturuyorum.takip ediyorum.
Ne kadardır deniyorsunuz canım??Yarından sonra hastaneye gidecek inşallah bi sorun çıkmaz yoksa daha çok üzülür
Yarın sağlık ocağında isim var kan versem çıkar miBenim buğun bat günü inşallah test yanlıştır
2 aydır deniyoruz ama ondan öncesinde deneme gibi bi durumumuz olmadı hiç çünkü vajinismustumNe kadardır deniyorsunuz canım??
Daha 6 gün yok mu istersen ver ama biraz bekle derimYarın sağlık ocağında isim var kan versem çıkar mi
Sürekli evden çıkamıyor um canım vucumda morluklar oluşmaya başladı sebebini öğrenmek için kan verecem zaten ona da baksalar iyi olurDaha 6 gün yok mu istersen ver ama biraz bekle derim
Geçmiş olsun canım ver bakalım kanı sonucu paylaş bizimle bakalım ne olacak. .test yapmıştın dimiS
Sürekli evden çıkamıyor um canım vucumda morluklar oluşmaya başladı sebebini öğrenmek için kan verecem zaten ona da baksalar iyi olur
İdrar negatif çıktı da ona erken bile bile yaptımGeçmiş olsun canım ver bakalım kanı sonucu paylaş bizimle bakalım ne olacak. .test yapmıştın dimi
Ben istedim rabbimden böyle birini.Yapma ya o da zor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?