Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay olur ay eşimi üzgün görünce çok kötü oluyorum
Erkekler genelde bu konularda daha dik kararlı oluyorlar biz gibi olmuyorlar. Heralde ben üzülürürsem o da üzülür diye düşünüp içten içe mi yaşıyorlar üzüntülerini bilmiyorum. Ben adet oldum deyince eşimin yüzü bi düşüyor sonra gelip sarılıp üzülme canım daha çok yeniyiz dur bi olur elbet vakti gelmemiştir diyor ama içinden ne kadar üzülüyor belki

Gece çalıştığı için sabah geldi işten ben testi yaptığımı söylememiştim anladı galiba buruk bi şekilde olmadı mı diyince içim acıdı ..benden daha çok istiyordu hatta benden daha stresli

Belle bacak ağrıyorsa adet.
Kasık ve kasıktan bacağa vuran hamilelik diye biliyorum ben.
Iyi yapiyorsun canim.tam umutlanmak da uyi degil umudumunu kesmek de.Sürekli dua et Rabbime.
Kuranda zekeriya peygamberin duası var
Ćocuk icin.ben o duayı okidum 1 ay boyunca.o ay hamile kalmıştım.rabbim tshımi düsürüp bana o sevinci yaşatti.
Cocugum gitti ama ben yine de sevindim.milletin kısır lafinin altinda ezilmicem çünkü.rabbim beni bu yükten kurtardı.simdi bebis yok ama millet kısır diyemez.Rabbim iste beni bunla ödüllendirdi.

Benim eşimde bana yok hamile değilsin boşuna heveslenme diyor güya ben umutlanmayayım diye ama hasta oldun mu diye de sormadan edemiyor bakma çok içten yaşıyorlar onlar bizim gibi değiller üzülüyorlar da olmayınca

Benimki üzülmüyor.sormaz bile hasta oldun mu diye.çocuģa pek hevesli degil.
Herseye ben koşturuyorum.takip ediyorum.

Yarından sonra hastaneye gidecek inşallah bi sorun çıkmaz yoksa daha çok üzülür

Bi de çakşır otunu kullananlar .çakşır otunun neresini (kök ,toz ya da yaprak) kullanıyorsunuz . Nasıl kullanıyorsunuz günde kaç defa onu detaylı anlatır mısınız Google da her site farklı kafa karıştırıyor.

S
Sürekli evden çıkamıyor um canım vucumda morluklar oluşmaya başladı sebebini öğrenmek için kan verecem zaten ona da baksalar iyi olur
Geçmiş olsun canım ver bakalım kanı sonucu paylaş bizimle bakalım ne olacak. .test yapmıştın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…