Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
Ama ben ne yaptım :/ bizim su kuyumuz var oraya gidip içme suyu alıyoruz 19 kiloluk damacanalar var. Anneme erkekler alsın biz doldurup bırakalım dedim. Bi daha gelmeye gerek yok götürelim işte dedi. 5 damacanayı arabaya taşıdım tek. Anneme yaptırmam zaten böyle işleri. Ama taşıdım arabaya doğru yöneldim sol kasığıma fena bi ağrı saplandı bacaklarım titredi ayakta duramadım olduğum yere yığıldım çok acıdı canım. Bişey olsa sağ kasıkta olurdu. Baştan beri sağda oluyor bende herşey. Niye böyle oldu anlamadım korktum

Bu arada o duayı da mutlaka bulucam. Duanın açamayacağı kapı yok.

ahh canım naptın sen bebek istiyorsan daha dikkatli olmalısın annene güzel bir şekilde anlatsaydın keşke bi daha yapma öyleler

Nette var canım bende o duayı okumaya başlıcam

Umudunuzu kırmak istemem ama ben adet günümde test yapmıştım çok umutluydum o ayda çift çizgi çıktı ikiside aynı renkte dedim kesin hamileyim nasıl seviniyorum sonra yarım saat geçmedi adet oldum bu sefer düşük yapıyorum sandım o kadar inandım ki ama adetmiş. Bu arada 2 düşüğüm oldu benimde. Umarım test yapanların hepsi hamiledir inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız kan tahlili ile kesinleşmeden umutlanmayın ne olur ben o hayal kırıklığını yaşadım depresyonluk duruma gelmiştim

Nette var canım bende o duayı okumaya başlıcam
Keşke kaldırmasaydın ben olmasa da çok dikkat ederim sonuçta ihtimal var

Keşke kaldırmasaydın ben olmasa da çok dikkat ederim sonuçta ihtimal var
Yaa bende çok dikkat ediyorum normalde. Annem de çok anlayışlıdır aslında niye böyle dedi anlamadım. Neyse bebişin olacağı varsa olur bi şekilde Allah'ın izniyle. Ama ders oldu bana bi daha yapmam asla. Canım çekilir gibi oldu tövbe estağfurullah.

Canım dikkat et kendine umudun varsa böyle şeyler yapma riske atma kendini

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn

dua bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…