• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dikkat et kendine umudun varsa böyle şeyler yapma riske atma kendini
Var canım umudum ne kadar umutlanmak istemesem de farkındayım normalde olmayan şeyler oluyor vücudumda. Hayırlısı diyorum. Dikkat ederim artık o acıyı duyduktan sonra :/

Benim kova.esimin balık canim.o çok sessiz ve ağırdır.bense neşeli ve güleç yüzlüyüm:)

Ben normalde görmem çizgi filan.ama seninkini gördüm canim.hadi hayirlisi.ins kanda da güzelce çikar.

Ağrılar kısmi çok karisik canim.kimisi bacak ve beli aģrıyınca adet olacam diyor.kimis ise kasığimdan bacağim bi ağrı vurmustu ondan anladim diyor.okuduklarim böyle .senin belinin sağ kısminin ağrımasi dikkat et kendini böbreklerini üsüttüğün icin olabilir canim.
Annen de belki hemen şu damacanalardan kurtulalim diye acele etmiş belliki.ins bisey olmaz canim.varsa Rabbim onu korur.ama bundan sonra hep dikkat et.çünkü siz hamilelik icin uğraşiyorsunuz.hic tahmin etmedigin bi zamanda yumurtlar hamile kalirsin belki.
Dualarinı ihmal etme.Rabbim bizi hep dinliyor.

Hangi dua olursa olsun canim.içten bi sekikde rabbimin sizi dinlediginden emin bi sekilde dua edin.

Belli bi sayısi yok canim.sürekli okuyun
Boş durmayin.ben hić ara vermeden aglayarak sabahlara kadar okudum.hastanee giderken de yolda Allahla konustum.lütfen Allahım ver.senin yaninda çoktur.ben senden başka kimden isteyebilirim.bana katindan salih hayırlı evlatlar ver dedim.bana cennetlik evlatlar nasip et dedim.sana söz veiyorum senin istedigin gibi yetistirecem dedim.
Neeler konusyordum neler Rabbimle.siz de konusun dua edin ama sürekli.
Bende ne bel ne bacak ağrısı olmazdı hatta kasık ağrısı bile olmazdı. Sadece rahim kısmım ağrırdı. O yüzden baya farklı şeyler yaşadım bu ay. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum sabırla. Yarın da gelmezse bişeyler var demektir. Yoksa şubat için çalışmalara devam :)

omygod doğruymuş:KK57:
kanla karıştırıp yaptım çizgiye dikkat erken gebelik te de silik çıktı ya hayaletimsi bu da normal test
Kız bu ne. Kanla idrar testi mi olur. Ama mantıklıymış sonuçta bhcg ölçüyor. çizgi göremedim ama ben. Fotoğrafta belli olmuyor olabilir.

Kız bu ne. Kanla idrar testi mi olur. Ama mantıklıymış sonuçta bhcg ölçüyor. çizgi göremedim ama ben. Fotoğrafta belli olmuyor olabilir.

canım bende kk da gördüm birazcık deldim parmak ucunu az kanı idrarla açıp testi öyle yapıypsun dur daha net bir foto çekmeye çalışayım

Var canım umudum ne kadar umutlanmak istemesem de farkındayım normalde olmayan şeyler oluyor vücudumda. Hayırlısı diyorum. Dikkat ederim artık o acıyı duyduktan sonra :/

İnşallah umutların boşa çıkmaz bebişine kavuşursun sağlıcakla :)))

Evet canım bugün ama ümidimi yitirmedim hala yumurtlamanın üstünden tam 14 gün geçmiş hala idrarda çıkmama olasılığı var eğer hamişsem:KK33:
Maksimum 15 günmüş zaten idrar için. Yarın da olmazsa yok demektir Malesef. Ama inşallah vardır

Maksimum 15 günmüş zaten idrar için. Yarın da olmazsa yok demektir Malesef. Ama inşallah vardır
Ama ben yumuşa programdan bakıyorum tam günü müdür ki bide yumuşdan 2 gün sonra da oldu bir şeyler yani yarın yoksa YoK mudur diyorsun

Her zaman olduğun gibi bi ağrı mı ? Farklı değil mi. Ama bazen adet sancısı gibi sancı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş. Belli de olmaz. Kırmızıları görene kadar umut var demektir :super:
Valla bunda solda agrim canim bide belim sirtim cok agriyor. Umutlanim diyorum bundada adet olursam uzulmemek icin temkinli davraniyorum. Bekliyorum bakalim ha bide sol gogsum cok agryo ya sizliyo resmen
Sende durum ne

Bende ne bel ne bacak ağrısı olmazdı hatta kasık ağrısı bile olmazdı. Sadece rahim kısmım ağrırdı. O yüzden baya farklı şeyler yaşadım bu ay. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum sabırla. Yarın da gelmezse bişeyler var demektir. Yoksa şubat için çalışmalara devam :)
Ins şubata gerek kalmaz canim ya.

Back
X