• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?
Gebelik testi için erken bence belki erken gebelik testinde çıkabilir.

Adetim 5-6 gün sürüyor. Son adetim 1 ocakta başlası 6sında bitti. Önümüzdeki günler BAT olması lazım yumurtam çatladığına göre. Normalde 29-30 günde bir adet oluyordum ama temmuzda kürtaj oldum ondan beri düzensizleşti 36-45 gün arası değişiyor her ay farklı geliyor canım:KK43:
Bu ay pek bi umutluydum niyeyse erken yumurtladım ya.
1nde adet olduysan 21-22 gün erkendir 29-30 günde bir adet olan biri için. Adetin geç gelir. 3-4 şubat gibi olursun gebelik yoksa.

başka dr seceneklerim var canım öyle yapayım bir de diğeri baksın haklısın
Tabi canim.kim ilgiliyse araştiriyorsa ona git canim.sen heray hayal kıriklığı yaşmak zorunda değilsin.bian evvel tutunsun da kucağina alasin.
inşallah canım hepimiz koca göbüşler olalım :anneadayı:
Amin canim.benim bugün kan testim vardi.iki katina cikma olayi varya.en son 4 gun önce yaptirdim.hafta sonuna denk gelmisti.simdi 4 katina çikmasi lazim dedi dr.acaba yükselecekmi:KK17::KK17:
Iste bu stresler bizi yiyip bitiriyor.

kızlar testime bakın bu kadar erken çizgi çıkarmı yahu
Seni topiğin en sabırsızı ilan ediyorum. :sampiyon:Şaka bir yana. Çok sevindim canım. Erken merken çıkmış sonuçta bhcg yüksek olmasa çıkmaz böyle. Hayalette değil baya belirgin. Bir an önce kan ver. İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sana bebişin :dua:

Seni topiğin en sabırsızı ilan ediyorum. :sampiyon:Şaka bir yana. Çok sevindim canım. Erken merken çıkmış sonuçta bhcg yüksek olmasa çıkmaz böyle. Hayalette değil baya belirgin. Bir an önce kan ver. İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sana bebişin :dua:
Darisi da sana bebişim.Rabbim ins bu ay da sana nasip eder.

Kızlar edet olmadan 1 hafta önce beni ateş basmaya terlemeye başlıyorum ama şuan adet bitti yani 9. Gün hala ateş basıyor sürekli terliyorum ne demek şimdi bu
Yumurta çatladıktan sonra Ateş yükselir canım. Adet günü düşer. Sende Ateş sonradan iyice yükseliyor sanırım genelde adete son 2 hafta kala başlar Ateş basmaları sen de 1 hafta kala. Kişiden kişiye değişiyor.

Kizlar bat yarin hala olmadim belirti yok gibi sadece bobrek sirt agrim var battan 14 gun once oluyorsa yumurtlama ben 16 ve 17sini degerlendirmistim hala da gelmedigine göre kırmızılar o tarihlerde yumus olmasi lazim ins tutmustur 3 gun once test yapmistim negatifti

İnşallah kuzum inşallah :dua: Ev taşıdım bu ay nasıl olacak bilmiyorum ama ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu:)
Senin batina daha var canim.bisey olmaz.simdi bebisin varsa bile daha kanaldadir.1 haftadan sonra rahme gömülüyor.o zaman bile bisey olmaz.
Ins bebisin size süpriz yapacak.

Tabi canim.kim ilgiliyse araştiriyorsa ona git canim.sen heray hayal kıriklığı yaşmak zorunda değilsin.bian evvel tutunsun da kucağina alasin.

Amin canim.benim bugün kan testim vardi.iki katina cikma olayi varya.en son 4 gun önce yaptirdim.hafta sonuna denk gelmisti.simdi 4 katina çikmasi lazim dedi dr.acaba yükselecekmi:KK17::KK17:
Iste bu stresler bizi yiyip bitiriyor.

yükselir canım merak etme :)

canım benim Allah razı olsun gidip yeniden test alcaz eşimle:)

Kızlar testımdekımıkı gun arayla koyulasmam nasıl

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlar
Çok bakamıyorum umarım herkes iyidir..var mı yeni haberler? Herkes iyi mi :)
Ben şu an diyet modundayim. Ben diyetisyene yemek istediğim 1500 kalori gıdaları sayıyorum o bana haftada bir gün 2 kare çikolatayı çok görüyor:) yuvarlanıp gidiyoruz

Back
X