Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ben doktora gittim bugün dediki aşılama yapalım biraz daha garanti olur. Pko varmş bende yumurtan geç oluşur diyo ama gayet güzel oluşuyodu bnm yumurtam sadece döllenme gerçekleşmiyordu, şimdi igne werdi bide famara diye ilaç werdi. gelişen yumurtaya böyle birşey yapmak ne kdr dogru bilemiyorum çok stresliyim ignelerde göbekten oluyo puffff

Canim pko oldugu kanaatine nerden vardi o doktor? Bende pko vardi yumurta olusmuyordu senin yumurtlamanda varmis ne alakaymis adetin duzenlimi canim

Batin ne zaman gulum :)

ay şimdi kızacak bana
bat 8 şubatta
ama 10. gün yumurtlama akıntısı geldi ya acaba erken döllenmemi dedim test yaptım çizgi çıktı
şimdi bidaha yaptım negatif baksana

Eklentiler

• A0781C13-7037-4496-8BA7-DDD165B3C2C6.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
ay şimdi kızacak bana
bat 8 şubatta
ama 10. gün yumurtlama akıntısı geldi ya acaba erken döllenmemi dedim test yaptım çizgi çıktı
şimdi bidaha yaptım negatif baksana
Canim sabret gecen ay ne konustuk seninle niye yaptin ki bu kadar erken test. Neden kizayim senin icin uzuluyorum bak simdide negatif cikmis bata kadar acabami deyip kendinu yiyeceksin varsada Allah korusun stresten bisey olacak yapma boyle kendine

Canim sabret gecen ay ne konustuk seninle niye yaptin ki bu kadar erken test. Neden kizayim senin icin uzuluyorum bak simdide negatif cikmis bata kadar acabami deyip kendinu yiyeceksin varsada Allah korusun stresten bisey olacak yapma boyle kendine

haklısın canım kendime hakim olamıyorum
bide inatla testlerde böyle çizgi çıkıyor
hadi ben erken döllenmeden şüphe ettim testi yaptım bu deli test niye çizgi çıkarıyor

Canim pko oldugu kanaatine nerden vardi o doktor? Bende pko vardi yumurta olusmuyordu senin yumurtlamanda varmis ne alakaymis adetin duzenlimi canim
adeti 38günde oluyordm başka bi doktora gidiyodm o klomen başlamştı klomen düzenimi bozdu bende başka doktora gdiym dedm 15gün adet görmştm bu doktorda öyle dedi küçük küçük kistlern war polikistik dedi benim yumurtam güzel gelişiyor dedim büyüyor dedim hatta klomen çok büyüttü hepsini anlattım bunu önerdi. Polikistk over olanlarn zor büyür oluşmaz bazılarnm yumurtası dedi bende benimki oluşuyor büyüyor dedm. Ben mi anlatamadm anlamadm ki

aynen öyledir :)

Geçen ay bende de bebetime da çizgi cıktı. Laboquikte çıkmadı. O günden sonra yaptigim testlerde de cikmadi. Sonra da 3 gün gecti kahverengi akinti oldu. Kimyasal düşükte olabilir adette olabilir. Yani ya bu test çok duyarli ya da hatalı

anladım canım sağolasın
geçen ay yine çizgi verdi bana ve kimyasalmış

anladım canım sağolasın
geçen ay yine çizgi verdi bana ve kimyasalmış

O zaman bebetime hassas bir test bu durumda.
Nedir bu kimyasalların nedeni, çok canımı sıkıyor. Hamileyim diye sevinirken hevesimiz yarım kalıyor. Sen nasıl besleniyorsun canım. Beslenmemizde mi hata yapıyoruz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…