Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bebetime hassas bir test bu durumda.
Nedir bu kimyasalların nedeni, çok canımı sıkıyor. Hamileyim diye sevinirken hevesimiz yarım kalıyor. Sen nasıl besleniyorsun canım. Beslenmemizde mi hata yapıyoruz acaba?
tatlım ben şöyle birşey farkettim benim kimyasallarda hep erken öğrendim gebeliği biri düşük olmuştu gerçi
erken öğrenmemin nedeni sanırım döllenmenin erken olması ama geçen aydan kalan çatlamayan yumurta ile döllenme olabiliyomuş ve bu da yüzde 70 lerde sağlıksız gebeliğe yol açıyormuş
testim yine pozitifti geçen ay hatta hcg kanda baktık ama hızla düştü hcg ve kanama başladı

Bende gördüm canim.çok ince bi çizgi var.hayırli olsun inş canim.
Tövbe yaa kuzenime gösterdim yok diyor o da Allah Allah. Bende test yaparsam bi gün olmasa da size atcam ben göremiyorum belli ki
Nerde görüyorsun canım iyice zum yaptım göremedim kendimden şüphe etmeye başladım :)

canım bi atsana tekrar normal çektiğini
zoomsuz olsun lütfen ben onu şekilden şekle sokcam çizgiyi görcen
naz dan kaptım valla çok iyi taktiklerim var :))

Canim zom yapinca gorunmuyor.uzsktan gozünü kıs bak.siyaha yakin kil gibi çok çok ince bi çizgi var.

Ben de erken gozukenlerdr kimyasal olduğunu düşünüyorum. Hem kendim hem buralarda birkaç kişininkine denk geldim hep öyleydi.

Geçen aydan kalan yumurta demek bu ilginç gerçekten. O zaman yumurtamız geç büyüyor ve çatlamadan yeni adet oluyor belki de. Acaba adet olunca soğan suyu içsek o catlamayanlara faydası olur mu. Adet bitene kadar temizlik olur. Off eve ultrason cihazı lazım yumurta kontrolü için:))))

Eklentiler

• 961A048A-7D2F-4EA7-8CD9-CD8B343E25B6.webp
    14 KB · Görüntüleme: 65
  • 4675F80E-4271-4852-A16E-31139353F54E.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 63
haklısın canım kendime hakim olamıyorum
bide inatla testlerde böyle çizgi çıkıyor
hadi ben erken döllenmeden şüphe ettim testi yaptım bu deli test niye çizgi çıkarıyor
Bence yanlis yapiyosun tabiki sana kalmis ama bu sekilde kendini cok yipratirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…