- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Yaaa öylemiymis canim.olabilir biz seninle uyumluyuz baya.Elleri benzeyenin huyları da benzer derler. :)
Ben de erken gozukenlerdr kimyasal olduğunu düşünüyorum. Hem kendim hem buralarda birkaç kişininkine denk geldim hep öyleydi.
Geçen aydan kalan yumurta demek bu ilginç gerçekten. O zaman yumurtamız geç büyüyor ve çatlamadan yeni adet oluyor belki de. Acaba adet olunca soğan suyu içsek o catlamayanlara faydası olur mu. Adet bitene kadar temizlik olur. Off eve ultrason cihazı lazım yumurta kontrolü için:))))
Bence yanlis yapiyosun tabiki sana kalmis ama bu sekilde kendini cok yipratirsin canim
Allah Allah madem yumurtan olusuyor diger doktor niye klomen vermis once bi takip yapsaymis ya anlamadim bende gercekten canim evet dedigi pko sende sadece adet duzensiz yapiyor demekki. Yumurta olusumu oluyorsa bence baska doktora gitmelisin canim dogru duzgun dinlicekseniz durumumu anlatiyim de en basindanadeti 38günde oluyordm başka bi doktora gidiyodm o klomen başlamştı klomen düzenimi bozdu bende başka doktora gdiym dedm 15gün adet görmştm bu doktorda öyle dedi küçük küçük kistlern war polikistik dedi benim yumurtam güzel gelişiyor dedim büyüyor dedim hatta klomen çok büyüttü hepsini anlattım bunu önerdi. Polikistk over olanlarn zor büyür oluşmaz bazılarnm yumurtası dedi bende benimki oluşuyor büyüyor dedm. Ben mi anlatamadm anlamadm ki
Insallah canim :)inşallah birgün bitecek bu çile
Yapınca ilk sana atcam söz
Yapınca ilk sana atcam söz
Erken gebelik testimi canim.Bugun canm evet çok ince
Aynen canım baya aynı düşünüyoruz. O zaman sana benzerimde peşinden gelirim inşallah :)Yaaa öylemiymis canim.olabilir biz seninle uyumluyuz baya.
Evet canım baya var9 şubatmıydki
Evet canım baya var
Kızlar birde benim geçen ay yaptığım teste bakın. Ne var. Keskın gözler var burda.
kuzucum bunda çizgi var
Benim elimde de 5 tane test var internetten almıştım adete yakın yaparım belki bilmiyorum valla.benimde 8 şubat kuzum
sen sabreder beklersin kesin ama ben yine test yapcam cuma
İns canim ya.sizin haberlerinizi alinca ben daha çok seviniyorum.bu sene bence bebek patlaması olacak.inş içlerinden biri de sen olursun.Aynen canım baya aynı düşünüyoruz. O zaman sana benzerimde peşinden gelirim inşallah :)
Iste bende gördüm resimde hatta belli olmuyor. Ama başka markada bişey yoktu. Adetim de 3 gün geçti. Kahverengi lekelenmenin ardından 2.gün hafif kanamayla bir parça buldum pedimde, sonra da gene kahverengi leke devam ederek 5 günün sonunda kesildi. Ne yaşadım bilmiyorum. Beta hcg olcturmus olsaydım az çok anlayacaktım ne olduğunu.
Canım az yakından çek kuzum :) valla halının deseni seçiliyor o seçilmiyor :) bu sefer görcemKızlar birde benim geçen ay yaptığım teste bakın. Ne var. Keskın gözler var burda.
Benim elimde de 5 tane test var internetten almıştım adete yakın yaparım belki bilmiyorum valla.
Canım az yakından çek kuzum :) valla halının deseni seçiliyor o seçilmiyor :) bu sefer görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?