- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bence stres de bi yere kadar canım.biseyler illaki engel oluyor.benim tshim düserse hamile kalacam biliyorum dedim.öyle de oldu.ortada bi sorun varsa ve dr bunu tespit edemiyorsa hemen stres diye yapıstıriyorlar.Ayy inşallah kuzum yaa. Bu ay daha rahatım diğer aylara göre. Kür yapmayınca daha rahat olmaya başladım. bu ay olursa anlıycam ki stres engel oluyor bende.
Heralde onu hissetmek önemli. Mesela geçen ay kaç kişi dedi yap artık diye adet gününe kadar yapmak gelmedi içimden öyle hissetmedim hiç. O hissi bekliyorum. Biraz kendini sakinleştirmeye çalış canım. Streste çok kötü bu süreçte. senden de güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle.
Canım bi düzeltme yapayım. Adetin 21. Günü değil. Yani 21 de olabilir de amaç yumurtlamadan sonra 7nci gün gitmek. Ortalama ayda bir adet olan biri için 21-22-23 geçerli. Yumurtlama gerçekleştiğinde 1 hafta sonrasına al randevu. Diğer türlü geç yumurtlarsın düşük çıkar kafan karışır iyice. Aklında olsun.Sanmıyorum belki kimyasaldı, kahverengi leke geldiği günkü beta negatif sonuçta. Öyle olsa beta hcg azda olsa çıkar. Sadece ben adete 5 gün kala gelen lekeyi ciddiye alıp kan testi yaptıracaktım.
O büyük ihtimal yerlesmeydi.
Şu adetin 21.günü yapılan testi bu ay yaptıracağım. Progesteronmudur nedir, belki onu kullanmam lazım. Tutunmaya ilgili sorunum var belli ki.
Doğru söylüyorsun canım. Şimdilik herşey yolunda gibi ama baktırmadığımız şeyler var. Mesela progesteron tahlili yapmadım ama düşük olsa gebelik oluşur tutunamazdı ondan dolayı olmaz. Bi de eşimin morfolojisine baktırmadım. Eğer bu ay olmazsa onu bi daha test yapmaya yollıycam.Bence stres de bi yere kadar canım.biseyler illaki engel oluyor.benim tshim düserse hamile kalacam biliyorum dedim.öyle de oldu.ortada bi sorun varsa ve dr bunu tespit edemiyorsa hemen stres diye yapıstıriyorlar.
Ben gecen ay yumurtladim ve bu aydan daha fazla iliskim oldu kalamadim.tsh yüksekti.ilaca başladim düstü kaldım.
Kesinlikle bu ay kalmazsan başka bi doktora git canım.
Kız Allah caninı almasin senin.güldürdün beni.Kızlar iyi geceler U Umudumbitmedi_ benim için de iyi şeyler hissediyor musunHilal coban canım sen pko için bitkisel bişey yaptinmi arkadaşımda çıkmış bekar ne yapabilirim evde diyor
Umut fakirin ekmeği ymis umut etmek güzel sen umut ver banaKız Allah caninı almasin senin.güldürdün beni.
Tamam hadi sende o üçüncü kişi ol ins.Rabbim sana bu ay bir bebiş nasip etsin ins gülüm
Normalde bu zamanlarda sancın olur muydu canım ?Canım testim yok. İşte almadım pek verimli çalışmadık ya ondan. Bugun adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Herseye baktırın canim.drlara çok güvenmeyin.Doğru söylüyorsun canım. Şimdilik herşey yolunda gibi ama baktırmadığımız şeyler var. Mesela progesteron tahlili yapmadım ama düşük olsa gebelik oluşur tutunamazdı ondan dolayı olmaz. Bi de eşimin morfolojisine baktırmadım. Eğer bu ay olmazsa onu bi daha test yapmaya yollıycam.
Olur canim veririm.Rabbim en kisa zamanda seni anne yapsin.Umut fakirin ekmeği ymis umut etmek güzel sen umut ver bana
Öyle yapıyorum canım. Bi gittiğim doktora bi daha gitmedim şimdiye kadarHerseye baktırın canim.drlara çok güvenmeyin.
Canım bi düzeltme yapayım. Adetin 21. Günü değil. Yani 21 de olabilir de amaç yumurtlamadan sonra 7nci gün gitmek. Ortalama ayda bir adet olan biri için 21-22-23 geçerli. Yumurtlama gerçekleştiğinde 1 hafta sonrasına al randevu. Diğer türlü geç yumurtlarsın düşük çıkar kafan karışır iyice. Aklında olsun.
Bende senın gıbı 3 cu cocugu dusunuyorum gecmıs olsun rabbim en kısa zamanda hamış olmayı nasip etsin bütün ısteyenlereHoş buldum canim benim durum karışık 14 gün önce boş gebelik dediler kürtaj oldum o yüzden bir bat tarihim Yok ve doğrumu yapıyorum bilmiyorum bu kararım yarın netleşecek doktor kontrolünden sonra korunmamaya karar verdikbeklemelimiyim yoksa beklememelimi bilmiyorum bu arada 2 çocuğum var 3 ci meleğimizi istedik kavuşamadik zaten iki çocuğun var diyenlere kızıyorum evladın biri ikisi olmaz hepsi kavuşunca ayrı sevinç kaybedince ayrı acı
Benim 9 şubatBat 11 şubat olanlar var mı ?
3-4 gün kala yapabilirim belki canım:)Efulimm batlarımız aynıydıEn erken testi ne zaman düşünüyorsun
Araştırıyorum baya canım ondandır:) Yaa ben doktora gidicem. Aile hekimi yapıyor mu bilmiyorum. Yapıyorsa ona gideyim muayene parası da ödememiş olurumSağol canim. Randevu al derken, kan testi yaptirmayacak miyim. Doktor mu yapıyor o testi?
Yaptırınca buraya atarım doktor gibisin maşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?