Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah kuzum yaa. Bu ay daha rahatım diğer aylara göre. Kür yapmayınca daha rahat olmaya başladım. bu ay olursa anlıycam ki stres engel oluyor bende.
Bence stres de bi yere kadar canım.biseyler illaki engel oluyor.benim tshim düserse hamile kalacam biliyorum dedim.öyle de oldu.ortada bi sorun varsa ve dr bunu tespit edemiyorsa hemen stres diye yapıstıriyorlar.
Ben gecen ay yumurtladim ve bu aydan daha fazla iliskim oldu kalamadim.tsh yüksekti.ilaca başladim düstü kaldım.
Kesinlikle bu ay kalmazsan başka bi doktora git canım.

Allah razı olsun kuzumm inşallah hepimize nasip oldun güzel haberler canım

Canım bi düzeltme yapayım. Adetin 21. Günü değil. Yani 21 de olabilir de amaç yumurtlamadan sonra 7nci gün gitmek. Ortalama ayda bir adet olan biri için 21-22-23 geçerli. Yumurtlama gerçekleştiğinde 1 hafta sonrasına al randevu. Diğer türlü geç yumurtlarsın düşük çıkar kafan karışır iyice. Aklında olsun.

Doğru söylüyorsun canım. Şimdilik herşey yolunda gibi ama baktırmadığımız şeyler var. Mesela progesteron tahlili yapmadım ama düşük olsa gebelik oluşur tutunamazdı ondan dolayı olmaz. Bi de eşimin morfolojisine baktırmadım. Eğer bu ay olmazsa onu bi daha test yapmaya yollıycam.

Kızlar iyi geceler U Umudumbitmedi_ benim için de iyi şeyler hissediyor musun Hilal coban canım sen pko için bitkisel bişey yaptinmi arkadaşımda çıkmış bekar ne yapabilirim evde diyor
Kız Allah caninı almasin senin.güldürdün beni.
Tamam hadi sende o üçüncü kişi ol ins.Rabbim sana bu ay bir bebiş nasip etsin ins gülüm

Herseye baktırın canim.drlara çok güvenmeyin.

Sağol canim. Randevu al derken, kan testi yaptirmayacak miyim. Doktor mu yapıyor o testi?
Yaptırınca buraya atarım doktor gibisin maşallah:)))

Bende senın gıbı 3 cu cocugu dusunuyorum gecmıs olsun rabbim en kısa zamanda hamış olmayı nasip etsin bütün ısteyenlere

Sağol canim. Randevu al derken, kan testi yaptirmayacak miyim. Doktor mu yapıyor o testi?
Yaptırınca buraya atarım doktor gibisin maşallah:)))
Araştırıyorum baya canım ondandır:) Yaa ben doktora gidicem. Aile hekimi yapıyor mu bilmiyorum. Yapıyorsa ona gideyim muayene parası da ödememiş olurum
Sen nerde veriyorsun kan özelde mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…