• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ben biraz çörek otu deneyeyim belki doktor dğşük değil diye de yorunlayabilir ilaç vermeyebilir . Ben çörek otuna başlarım Ozaman
Çok kullanma ama canım. Yumurtlama gününe kadar kullan. Ve üzme kendini benim gibi diplerde değil ki değerin. Üzülecek canını sıkacak bişey yok.

Canim çok sevindim
Sana sürekli dua ediyorum bana hemen yetişesin diye.
Resmini atsana bana.bide markasi neydi.yarin mutlaka Freely marka gebelik testii bul al canim.ben 4 gun kala ögrendim.guvenilir bi tes.
Şu an fotoda görünmüyor bebe time bebişim ferrly yok heralde burda

Eklentiler

• IMG-20180131-WA0003.webp
    IMG-20180131-WA0003.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
Sor canım mutlaka. Olmadı başka bi doktor sıkıntı olur dedi de bak bi öyle dıyunca ne yorum yapıyor ne diyor. Başka doktora paslayınca daha farklı konuşabiliyorlar.
Gidince sorayim canım 6 doktor elinde gezdi hic biri yüksek demedi ben bakınca farkettim bide öyle deyip sorayim bakalim

İyidir kuzum nolsun koşturmaca işte :)
Valla ben de öyle hem telaşeden hem çalışmaktan hem de biraz takmamak için uzak kalmak istemekten giremiyorum pek :)
Sen napıosun iyimisin bakim
Iyiyim gülüm okulun acilmasini bekliom iste gezioz kizimla en guzelini yaptin kafani baska seylere vermekle

Çok kullanma ama canım. Yumurtlama gününe kadar kullan. Ve üzme kendini benim gibi diplerde değil ki değerin. Üzülecek canını sıkacak bişey yok.
Evet çok düşük değil gibi ama hamiş olamamam onla ilgiliyse en azından sebebini biliyorum derim bakalım doktor ne diyecek. Hayırlısı olsun bakalım

Şu an fotoda görünmüyor bebe time bebişim ferrly yok heralde burda
Canım başka bi markayla yap mutlaka. Çok gerçekçi gelmedi bana yumurtlamanın 9ncu günü çıkması. İnşallah doğrudur da koyulaşır. Yarın yapma bence bi gün daha bekle öyle yap.

Back
X