Canım benim karnımın altı pıt pıt atıyor demiştim hatırlıyorsan ozaman dan sonra o küçük ağrılar büyüyerek adet ağrısına döndü. Adet olacak gibi ağrım oluyor belim de ağrıyorInşallah canım ağrıların nasıl benim 21. Gund3n beri agrim var 26. Günündeyim bata 5 gün var çok erken başladı benim adet olacak gibiyim ama gelen giden yok canım
İnşallah canım valla hiç umudum yoktu ama bu bel ağrısı ve adet ağrıları umutlandırıyor beni adet olmadan önce belim pek ağrımaz bu kadar. İnşallah hamileliktirCanim insallah hamilesindir bu ayda sen güldür yuzumuzu .
Aynen canım bekleyeceğim :) cuma yaparm inşallahCanım başka bi markayla yap mutlaka. Çok gerçekçi gelmedi bana yumurtlamanın 9ncu günü çıkması. İnşallah doğrudur da koyulaşır. Yarın yapma bence bi gün daha bekle öyle yap.
Cnm ins hamilesindir benimde kasiklarim agriyo umudum bu ayda yok son üç gün bıktım 3 senedir her ay negatif olmasindanCanım benim karnımın altı pıt pıt atıyor demiştim hatırlıyorsan ozaman dan sonra o küçük ağrılar büyüyerek adet ağrısına döndü. Adet olacak gibi ağrım oluyor belim de ağrıyor
Canım işte test yaptım 1 saat sonra baya silik bir çizgi çıktı. Sen görüyor musunKız hamılemsn
Inşallah hamissindir canımCanım benim karnımın altı pıt pıt atıyor demiştim hatırlıyorsan ozaman dan sonra o küçük ağrılar büyüyerek adet ağrısına döndü. Adet olacak gibi ağrım oluyor belim de ağrıyor
Insallah canim benim bu ay da olmadi umudumuz onumuzdeki ayaİnşallah canım valla hiç umudum yoktu ama bu bel ağrısı ve adet ağrıları umutlandırıyor beni adet olmadan önce belim pek ağrımaz bu kadar. İnşallah hamileliktir
Rİca ederim canım öğrenmiş oldum bendeEvet canim
Dedigini yaptim oldu.tsk ederim gülüm:)
İnşallah canım valla hiç umudum yoktu ama bu bel ağrısı ve adet ağrıları umutlandırıyor beni adet olmadan önce belim pek ağrımaz bu kadar. İnşallah hamileliktir
Canim en kısa zamanda sende yaparsin inş:)Rİca ederim canım öğrenmiş oldum bende
Hayırlı haberlerini alırız inşallahAynen canım bekleyeceğim :) cuma yaparm inşallah
İnşallah artık o negatif ler son bulur canım :)Cnm ins hamilesindir benimde kasiklarim agriyo umudum bu ayda yok son üç gün bıktım 3 senedir her ay negatif olmasindan
İnşallah canım hepimiz bir an evvel hepimiz hamiş oluruz :)Inşallah hamissindir canım
Ben martta çalışmaya başlayacam canım :)Insallah canim benim bu ay da olmadi umudumuz onumuzdeki aya
Senella ovulasyon haftasının değerleri farklı oluyor. Onu da ona göre değerlendirirler. Aslan pençesinin içme zamanı yok canım. İstediğin zaman başlayabilirsin. Bir de ben senin geçen ayki testini yeni gördüm sen bence baya baya kimyasal yaşamışsın baby.:/Nazzzz sende mi? Ben bişey göremedim ama test bebetime olunca biraz tedirginim. Ya çok duyarlı bir test ya da hatalı gösteriyor. Predicyor 6 gün önce al bence.. kaç gün var adete? Burda biri yapmıştı hamislerden çok net çıkmıştı. O testi al bence belirtilerde varsa.
Kızlar değerleriniz çok güzel maşallah. Hamilelik süreciniz sağlıkla ilerler inşallah.Hilal coban kalp sesini duymuşsun maşallah, nasıl değişik bir duygudur kimbilir. Devamı da sağlıklı ilerlesin inşallah.
Bu Amh testi adet zamanı mi yapılıyor kızlar. Birde ben bugün doktora gittim ovulasyon haftasindayim hormon testleri yapıldı doğru çıkar mi. Doktor da yapmayalım demedi. FSH yüksek dedi eski yaptırdığım test sonucuna göre aslan pencesi içsem ne zaman içmeliyim adet zamanı mi bırakacağım gün var mi?
İnşallah kuzumm inşallah hepimizHayırlı haberlerini alırız inşallah
Amh testi ayın herhangi bir günü yapılıyor ama yaşın 35in üzerinde değilse yapma bence gerek yok.Nazzzz sende mi? Ben bişey göremedim ama test bebetime olunca biraz tedirginim. Ya çok duyarlı bir test ya da hatalı gösteriyor. Predicyor 6 gün önce al bence.. kaç gün var adete? Burda biri yapmıştı hamislerden çok net çıkmıştı. O testi al bence belirtilerde varsa.
Kızlar değerleriniz çok güzel maşallah. Hamilelik süreciniz sağlıkla ilerler inşallah.Hilal coban kalp sesini duymuşsun maşallah, nasıl değişik bir duygudur kimbilir. Devamı da sağlıklı ilerlesin inşallah.
Bu Amh testi adet zamanı mi yapılıyor kızlar. Birde ben bugün doktora gittim ovulasyon haftasindayim hormon testleri yapıldı doğru çıkar mi. Doktor da yapmayalım demedi. FSH yüksek dedi eski yaptırdığım test sonucuna göre aslan pencesi içsem ne zaman içmeliyim adet zamanı mi bırakacağım gün var mi?
İnşallah kuzumCanim en kısa zamanda sende yaparsin inş:)
Sende bizim kuzum Allah yolunu acik etsinAllah izin verirse 4 şubatta yola çikacaz canim.tabiki yazarım.canlarimsınız siz benim.
Canimmm Allahim hepinize yasatsin dualarim sizinle cok guzel bi duygu cok farkli Allahim yasatsinda oyle anlayin kuzummm :)Nazzzz sende mi? Ben bişey göremedim ama test bebetime olunca biraz tedirginim. Ya çok duyarlı bir test ya da hatalı gösteriyor. Predicyor 6 gün önce al bence.. kaç gün var adete? Burda biri yapmıştı hamislerden çok net çıkmıştı. O testi al bence belirtilerde varsa.
Senella ovulasyon haftasının değerleri farklı oluyor. Onu da ona göre değerlendirirler. Aslan pençesinin içme zamanı yok canım. İstediğin zaman başlayabilirsin. Bir de ben senin geçen ayki testini yeni gördüm sen bence baya baya kimyasal yaşamışsın baby.:/
Amh testi ayın herhangi bir günü yapılıyor ama yaşın 35in üzerinde değilse yapma bence gerek yok.
Ayın ortasında hormon tahlili doğru sonuç vermeyebilir. Ama daha önce adetliyken yaptırdıysan doktor onunla kıyaslayarak yorumlayabileceği için bişey dememiştir. Son olarak Aslan pençesi çayını yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Ben adetin ilk günü başlıyorum yumurtlamaya kadar günde 2 sefer yemeklerden bi saat sonra 5 dk kaynatılmış olarak içiyorum.
Saol canim.sağ salim varalim evimize.evimi çok özledim.Sende bizim kuzum Allah yolunu acik etsin
Valla o kadar guzel degisik bi duygu ki masallah masallah diyim insanin ici kipir kipir oluyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?