- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Bence psikolojik olarak gazım var bir de bugün kasıklarım ağrıdı ama bence hanile değilimdir ilk kez bu ay denedik sanmıyorum sizde belirti var mı ya zaman hiç geçmiyor gerçekten
Canim bu ay da adetten hemen sonra hergün deneyin.
Amh yumurtalık rezervi hakkında bilgi verir. Yani yumurtlama olmazsa ya da yaş ilerlemişse bakılacak bi hormon. Tutunamama da enfeksiyon var mı diye bakılmalı bi de progesteron değerine bakılmalı.
Kızlar siz de benim kayınvalidem den beter oldunuz :) ::::) o da acayip kaptırdı kendini hissediyorum içime doğuyor her gün :) :)
Ben diyorum anne bal bu ay imkansiz gibi bişe kaptırma kendini diyorum. :) ama bilmiyorum zaten çok az kaldı :) her şeyde bi hayır vardır bu ay olmazsa okadar yıkılmayacağım zaten biliyorum sonuçta.
Bana kahverengi lekeler ve bu attığına test tamamen onu düşündürdü.
Bence tutunamamış olabilir.
Doktor lar malesef kimyasalı okadar takmıyor halbuki o da önemli bişe sen de soğan kürü yapmış mıydın
Ins canim ya.Rabim kucağimiza almayi nasip etsin inss.
Off sizde baya belirti var yumurtlamanız hangi gündü ben 2 yıl dk hapı kullandım 2 aydır içmiyorum benim bir müddet bebiş olmaz galibaBenim göbek deliğimde batmalar vardı. Bugünde rahatsız edici şekilde sol kasığımda ağrı var. Alt kısımdada batmalar var. Midemde bulanmaya başladı.
Canim esin de demis bugün deneyelim diye.bence denemekte fayda var.yorulacaksiniz ama daha az yorucu pozisyon secin.afedersin simdi ayıp olacak ama kaşık pozisyonunu deneyin.o zaman daha az yorulur esin ve hemen pes etmez.gece 1 gibi yapin.uyuyun.sabah da banyonuzu edersiniz.Valla önceki aylarda hep benim dediğim oldu. Bu ay bu sefer her gün yapalım dedi eşim bi de böyle deneyelim dedi. Bende iyi tamam dedim, zaten bu ayı kafamda tam oturtamadım. Yaşadığımin adet mi ne olduğunu cozemedigimden. Kafamdan sildim yani. Yalnız biz 3 gün üst üste denedigimiz de pert oluyoruz. Bilmiyorum devam edebilir miyiz :))))
Bugün doktor smear de aldı. Enfeksiyon ordan mi çıkıyor canım. Öyleyse onu da yaptırmış oldum. Amh de yapıldı cıktı aradan. Progesteronu da yumurtlamadan 7 gün sonra yaptırayım onu da silerim kafamdan hiç değilse. Peki bu kan pıhtılaşması ne zaman nasıl yapılıyor topigin en uzmanı:)))
Bence de önemli sonuçta bişey var neden olan. Belki Tsh neden olabilir belki başka bişey ama araştırmak gerekiyor. Bana ilişki de zarar veriyor gibi geliyor. Yok canım soğan kürü yapmadım. Yapmalimiyim? Korkumdan hiçbir kür yapmadım.
Kızlar ben bu ay yumurtlama ağrısı da yaşamıyorum galiba geçen ay kivrandirmisti sanırım klomenin etkisiydi. Hicbir belirtim yok. Doktora sordum bariz bir yumurta görmedim dedi. Takvime göre yumurtlamaya 3 gün var. Gözükmesi gerekmezmiydi
Off sizde baya belirti var yumurtlamanız hangi gündü ben 2 yıl dk hapı kullandım 2 aydır içmiyorum benim bir müddet bebiş olmaz galiba
Daha doktora gitmedim ki hiç zaten en az 3-4 ay zaman verdik bakalım nasip. Çatlatma iğnesi nedir onu bile bilmiyorum bu ay olmazsa artık giderim doktora sizin ilk çocuğunuz değil mi geçen ay ov gününü dikkate almış mıydınız? Bir de yumurtlamanız ne zamandı bu ayCanım geçen ay daha keskin ve netti belirtiler ama adet oldum. Çatlatma iğnesinin etkilerinden dolayıda olabilir.Konduramıyorum ama bakalım hayırlısı. Doğum kontrol hapından sonra belli bi süre dr lar korunun diyolar ama sen dr unla görüşmedin mi canım bu konuyu. Ayrıca doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kalan bi tanıdığım var. Olacağı varsa oluyo
Saol kuzuumm Allah razı olsun senn kalbinin güzelliği yeter :*
Hee valla içinize doğacak en verimsiz ayı seçtiniz Allahtan yoksa ben heyecandan ölmüştüm. :) :) bu da Allahın bir takdiri işte.Ahahahaa kaynanan 2 olduk desene bizide kaynanan yerine koy o zaman icimize doguyor kiz iste
Bence de yumurtlamadan sonra ki ilişki tutunmayı etkiliyor kuzu ben öyle düşünüyorum.Valla önceki aylarda hep benim dediğim oldu. Bu ay bu sefer her gün yapalım dedi eşim bi de böyle deneyelim dedi. Bende iyi tamam dedim, zaten bu ayı kafamda tam oturtamadım. Yaşadığımin adet mi ne olduğunu cozemedigimden. Kafamdan sildim yani. Yalnız biz 3 gün üst üste denedigimiz de pert oluyoruz. Bilmiyorum devam edebilir miyiz :))))
Bugün doktor smear de aldı. Enfeksiyon ordan mi çıkıyor canım. Öyleyse onu da yaptırmış oldum. Amh de yapıldı cıktı aradan. Progesteronu da yumurtlamadan 7 gün sonra yaptırayım onu da silerim kafamdan hiç değilse. Peki bu kan pıhtılaşması ne zaman nasıl yapılıyor topigin en uzmanı:)))
Bence de önemli sonuçta bişey var neden olan. Belki Tsh neden olabilir belki başka bişey ama araştırmak gerekiyor. Bana ilişki de zarar veriyor gibi geliyor. Yok canım soğan kürü yapmadım. Yapmalimiyim? Korkumdan hiçbir kür yapmadım.
Kızlar ben bu ay yumurtlama ağrısı da yaşamıyorum galiba geçen ay kivrandirmisti sanırım klomenin etkisiydi. Hicbir belirtim yok. Doktora sordum bariz bir yumurta görmedim dedi. Takvime göre yumurtlamaya 3 gün var. Gözükmesi gerekmezmiydi
Daha doktora gitmedim ki hiç zaten en az 3-4 ay zaman verdik bakalım nasip. Çatlatma iğnesi nedir onu bile bilmiyorum bu ay olmazsa artık giderim doktora sizin ilk çocuğunuz değil mi geçen ay ov gününü dikkate almış mıydınız? Bir de yumurtlamanız ne zamandı bu ay
Olurmu oyle sey canim herkese ediyorum ama en cok konustuklarimin haliyle ismi aklimda kaliyor yoksa verecek olan Rabbim dua bi araci sanada ederim insallah merak etme :) ismin neydiAşk olsun bize niye ismen dua etmedin. Bak etmedin olmadi :)))
Daha iyi iste benimde hic beklemedigim anda olmustu verecek olan verirse bahaneye gerek kalmaz merak etme :)Saol kuzuumm Allah razı olsun senn kalbinin güzelliği yeter :*
Hee valla içinize doğacak en verimsiz ayı seçtiniz Allahtan yoksa ben heyecandan ölmüştüm. :) :) bu da Allahın bir takdiri işte.
Bence de yumurtlamadan sonra ki ilişki tutunmayı etkiliyor kuzu ben öyle düşünüyorum.
Bir de kan pıhtılaşması ben yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum adetli olup olman önemli değil aç ya da tok da farketmiyor
Doktorun gebelik öncesi birHahaaa canım bende geçen aya kadar bişi bilmiyodum. Dr a git öğrenirsin merak etme. EWt ovulasyonu dikkate aldım dr umda garanti olsun diye çatlatma iğnesi vurdurmamı istedi. Adet tarihimde 8 şubat bakalım beklemedeyim. Olursa ilk olacak canım. Bizde 2 aydır deniyoruz ciddi anlamda
Ben internetteki ov. Programlarına göre hareket ettim. Bilmiyorum onlar doğru mudur?Hahaaa canım bende geçen aya kadar bişi bilmiyodum. Dr a git öğrenirsin merak etme. EWt ovulasyonu dikkate aldım dr umda garanti olsun diye çatlatma iğnesi vurdurmamı istedi. Adet tarihimde 8 şubat bakalım beklemedeyim. Olursa ilk olacak canım. Bizde 2 aydır deniyoruz ciddi anlamda
Doktorun gebelik öncesi bir
Ben internetteki ov. Programlarına göre hareket ettim. Bilmiyorum onlar doğru mudur?
:) estağfurullah canım. Smear testinden vajinal enfeksiyon çıkar. Bide sistit var mı diye baktır. İdrar yolu enf. yani. İdrar tahlili ver. Kan pıhtılaşması hakkında hiç bi bilgim yok canım. Benim kanım normalden sulu. Asprin bile kullanamıyorum o derece. Galiba çok limon tüketiyorum diye bilmiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim kanım da kolay durmaz. O yüzden hiç araştırma gereği duymadım açıkçası.Valla önceki aylarda hep benim dediğim oldu. Bu ay bu sefer her gün yapalım dedi eşim bi de böyle deneyelim dedi. Bende iyi tamam dedim, zaten bu ayı kafamda tam oturtamadım. Yaşadığımin adet mi ne olduğunu cozemedigimden. Kafamdan sildim yani. Yalnız biz 3 gün üst üste denedigimiz de pert oluyoruz. Bilmiyorum devam edebilir miyiz :))))
Bence de yumurtlamadan sonra ki ilişki tutunmayı etkiliyor kuzu ben öyle düşünüyorum.
Bir de kan pıhtılaşması ben yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum adetli olup olman önemli değil aç ya da tok da farketmiyor
:) estağfurullah canım. Smear testinden vajinal enfeksiyon çıkar. Bide sistit var mı diye baktır. İdrar yolu enf. yani. İdrar tahlili ver. Kan pıhtılaşması hakkında hiç bi bilgim yok canım. Benim kanım normalden sulu. Asprin bile kullanamıyorum o derece. Galiba çok limon tüketiyorum diye bilmiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim kanım da kolay durmaz. O yüzden hiç araştırma gereği duymadım açıkçası.
3 gün sonrayı görür canım daha erkeni bile görür doktor. daha vardır yumurtlamana.Kan pıhtılaşması testinin adi ne acaba? Bugünkü doktor bayağı bir test yapmış sanırım. Belki içinde o da vardır. Tahlilin adı nedir acaba? Bu ay yumurtlamadan sonra ben bırakacağım ilişkiyi karar verdim. Ama yumurtlayacak miyim bilmiyorum. Bugünkü doktor bariz bir yumurta gözükmüyor dedi. 3 gün sonra yumurtlama günümse yumurta olması gerekmez mi?
Dünkü ovulasyon testim koyulaşmaya yakındı bugünkü silikti. Acaba erken mi yumurtladım. Doktorda bu yüzden mi görmedi. Ya da geç mi yumurtlayacağım. Gene kafamda deli sorular :))))
Idrar yolu enfeksiyonu 2 ay önce geçirdim canım. Hemde bayağı sıkıntılıydı. Antibiyotik kullandım. Ondan sonra tahlil yaptırdığımda geçmişti. Şimdi bi sıkıntım yok idrar yollarında.
Ben hiç su içmem kanımda kan verdiğimde hep kopkoyu çıkar. Belki de vardır bende pihtilasma
Allah razı olsun canım benim. Belli mi olur belki senin duaların tutar vesile olursun :)
3 gün sonrayı görür canım daha erkeni bile görür doktor. daha vardır yumurtlamana.
Pıhtılaşma da olabilir canım. Onun üzerinde dur bence madem sistit de yok. Bi de progesteron tahlili yaptır. Kafan rahat olsun. Bende yarın yaptırcam güzel çıkar inşallah sonuç
Insallah canim Rabbim vesile eylesin :)Allah razı olsun canım benim. Belli mi olur belki senin duaların tutar vesile olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?