Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız bnm bulantılar arttı ya her dk basladı sabahtan berı hıc bısı yemek ıstemıyorum ya
Doktordan ilaç iste tavsiye iste canım. Çekilmez bu mide bulantıları. Bi de ne kadar süreceği belli de değil. Bol bol temiz hava almaya çalış.

Canım senin 1000leri bulmuş. Yarın öbürgün keseyi görürsün. Çok koyu maşallah
Gebelik testiyle aşağı yukarı aynı ilerliyor. Hormonlarımız tavan yaptı
Bugün kan vereyim bakalım çıkıyor bir saate zaten inşallah 1000 leri bulmuştu r

İnşallah herşey güzel ilerler hayırlısıyla evladını alırsın kucağına. Gönlünden ne geçiyorsa ne yapmak istiyorsan yap emin olmak istersen ver bence kanını ama en azından 48 saat geçsin
Ben de oyle dusundum oturup kurcagima hastaneye geldim kan werdim 1.5 saate cikicak.hem bugun sevgililer gunu daha iyi hediye mi olur

Doktordan ilaç iste tavsiye iste canım. Çekilmez bu mide bulantıları. Bi de ne kadar süreceği belli de değil. Bol bol temiz hava almaya çalış.
Ay cnm ılac ıcmek ıstemıyorum artık progestan mafedıyo ustune bulantı işteyım mal gıbı oldm ıyıce nasıl hava alcam mı kapalı odada eclerdede sıgara ıcıyolar sanırsan cıkarcam

Ay cnm ılac ıcmek ıstemıyorum artık progestan mafedıyo ustune bulantı işteyım mal gıbı oldm ıyıce nasıl hava alcam mı kapalı odada eclerdede sıgara ıcıyolar sanırsan cıkarcam
Progestan da mide bulantısı yapıyormuş. Aşağı eğme kafanı. Yukarılara bak hep. Derin derin nefes al cama falan çık. Kapalı alanda sigara mı içilir yaa. O da mide bulantısını arttırır.

Canim hic belli olmaz o bakarsın cikarda katladgini gorunce zaten kendisi de soyler arti dis gebelik diyemez hemen korkma yurecigini ferah tut dualarinda bizlere de yer ver insallah benm kizimda abla olur aminnn

O yapmadı cnm progestan sadece kafa yapıyo cunku hamıle degılknde kyllandm bebış yapıyo bulantoyı
Progestan da mide bulantısı yapıyormuş. Aşağı eğme kafanı. Yukarılara bak hep. Derin derin nefes al cama falan çık. Kapalı alanda sigara mı içilir yaa. O da mide bulantısını arttırır.

Bhcg'en yüksek çıkarda aynı gün keseyi de görürsün inşallah:) belki kalp atışını bile duyarsın. Yumurtlama hangi gündü kaç haftalık hesaplayalım

canım 25 ocak yumurtlamaydı
bugün 5+1 olduk yarın dr a gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…