Canım senin 1000leri bulmuş. Yarın öbürgün keseyi görürsün. Çok koyu maşallahEki Görüntüle 2111099 canım bak şimdi yaptım
Kontrolde ol bakalım kremsi akıntın devam edecek mi.Yok canım yakın değilim daha çok var 24 şubat bat.
Doktordan ilaç iste tavsiye iste canım. Çekilmez bu mide bulantıları. Bi de ne kadar süreceği belli de değil. Bol bol temiz hava almaya çalış.Kızlar nasılsınız bnm bulantılar arttı ya her dk basladı sabahtan berı hıc bısı yemek ıstemıyorum ya
Bugün kan vereyim bakalım çıkıyor bir saate zaten inşallah 1000 leri bulmuştu rCanım senin 1000leri bulmuş. Yarın öbürgün keseyi görürsün. Çok koyu maşallah
Gebelik testiyle aşağı yukarı aynı ilerliyor. Hormonlarımız tavan yaptı
Ver bakalım canım. İnşallah geçmiştir bile. Nerde vereceksin özel de miBugün kan vereyim bakalım çıkıyor bir saate zaten inşallah 1000 leri bulmuştu r
Ben de oyle dusundum oturup kurcagima hastaneye geldim kan werdim 1.5 saate cikicak.hem bugun sevgililer gunu daha iyi hediye mi olurİnşallah herşey güzel ilerler hayırlısıyla evladını alırsın kucağına. Gönlünden ne geçiyorsa ne yapmak istiyorsan yap emin olmak istersen ver bence kanını ama en azından 48 saat geçsin
Bugun herkes hastaneye kosuyo anlasilanBugün kan vereyim bakalım çıkıyor bir saate zaten inşallah 1000 leri bulmuştu r
Ne özeli kuzum bir tane hastane var zaten :)) aile hekimliği ne vercemVer bakalım canım. İnşallah geçmiştir bile. Nerde vereceksin özel de mi
Ay cnm ılac ıcmek ıstemıyorum artık progestan mafedıyo ustune bulantı işteyım mal gıbı oldm ıyıce nasıl hava alcam mı kapalı odada eclerdede sıgara ıcıyolar sanırsan cıkarcamDoktordan ilaç iste tavsiye iste canım. Çekilmez bu mide bulantıları. Bi de ne kadar süreceği belli de değil. Bol bol temiz hava almaya çalış.
Hiç sorma duramıyorumBugun herkes hastaneye kosuyo anlasilan
1 saatte çıkıyor deyince şaşırdım. Özellerde o kadar hızlı çıkıyor anca. İyiymiş o zaman :)Ne özeli kuzum bir tane hastane var zaten :)) aile hekimliği ne vercem
Progestan da mide bulantısı yapıyormuş. Aşağı eğme kafanı. Yukarılara bak hep. Derin derin nefes al cama falan çık. Kapalı alanda sigara mı içilir yaa. O da mide bulantısını arttırır.Ay cnm ılac ıcmek ıstemıyorum artık progestan mafedıyo ustune bulantı işteyım mal gıbı oldm ıyıce nasıl hava alcam mı kapalı odada eclerdede sıgara ıcıyolar sanırsan cıkarcam
Ogrenir ogrenmez dr a gidiyomusunuz .kese 5.haftada gorunuyo ozamna kadar bekliyim diyorum .gitmedim diye de sikinti cikarmi acabaHiç sorma duramıyorum
1 saatte çıkıyor deyince şaşırdım. Özellerde o kadar hızlı çıkıyor anca. İyiymiş o zaman :)
Yok canım ben 6+2 de gidecem maalesef doktora eşim burda yok ve ilçede yım merkeze gitmek gerekOgrenir ogrenmez dr a gidiyomusunuz .kese 5.haftada gorunuyo ozamna kadar bekliyim diyorum .gitmedim diye de sikinti cikarmi acaba
Eveeet en iyisini yapmışsın. Bu konuda bizim zayıf noktamızmış demekki :) hayırlı haber verirsin inşallahhBen de oyle dusundum oturup kurcagima hastaneye geldim kan werdim 1.5 saate cikicak.hem bugun sevgililer gunu daha iyi hediye mi olur
Canim hic belli olmaz o bakarsın cikarda katladgini gorunce zaten kendisi de soyler arti dis gebelik diyemez hemen korkma yurecigini ferah tut dualarinda bizlere de yer ver insallah benm kizimda abla olur aminnnValla şükür namazı kılarken kız diye dua ettim, bakalım tutacak mı :)
O değil de doktor sat'ı baz alarak hesaplarsa 6-7 haftalık falanım ama geç yumurtladım diye anlatcam yoksa kese görünmüyor dış gebelik bilmem ne diyebilir. İnşallah he hee tamam deyip geçiştirmez de dinler beni:) Yoksa moralimiz bozulacak :) gerçi 5 haftada görünüyormuş kese. Alttan baksın en kötü ne yapayım :)
Progestan da mide bulantısı yapıyormuş. Aşağı eğme kafanı. Yukarılara bak hep. Derin derin nefes al cama falan çık. Kapalı alanda sigara mı içilir yaa. O da mide bulantısını arttırır.
Bu sefer çizgiler güzel çıkıyordur inşallah.
Bhcg'en yüksek çıkarda aynı gün keseyi de görürsün inşallah:) belki kalp atışını bile duyarsın. Yumurtlama hangi gündü kaç haftalık hesaplayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?