• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Searte Searte
:KK73::KK73:
IMG_9792.webp

19u bat. 6 gün önceden gölge vardı bende gördüm ama heyecanlandırmak istemedim. Bugün 5 gün kala net çıkmış.
Masallah canim ben yapmadim bugun gunm yarin ogrenirim gelmezse die hic heyecanim kalmadi benm herhalde :)

Valla şükür namazı kılarken kız diye dua ettim, bakalım tutacak mı :)
O değil de doktor sat'ı baz alarak hesaplarsa 6-7 haftalık falanım ama geç yumurtladım diye anlatcam yoksa kese görünmüyor dış gebelik bilmem ne diyebilir. İnşallah he hee tamam deyip geçiştirmez de dinler beni:) Yoksa moralimiz bozulacak :) gerçi 5 haftada görünüyormuş kese. Alttan baksın en kötü ne yapayım :)

Demez canim ya. Senin son doktor bayagi anlayışlıydı yanlış hatırlamıyorsam, sıkma canını, bebeği de uzme

6-10 çok düşük kız. Yoksa 10a6 mı demek istedin? Eğer öyleyse hamilelikte normal.

Ben de bugün amblemlerde ölçtüm 12-7 çıkı. Hamileyken de 8-5 filan çıkardı.
Canim sen ates olc bak o daha garanti efulim bilio o konuyu istersen ona sor ates dusuyor yukseliyor falan hamisken düşmüyor sanirm adetken dusuyor tam emin deilim ama o bilio

Back
X