• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutar:KK31: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı:
Bu kahve ne işe yarıyor acaba?

sağol canım inşallah ya
sende durumlar nedir
Valla bi kaç gündür sağ kasigimda ara ara batmalar var birde yumurtlamadan sonra akıntım olmazdı suan yumurtlama kadar olmasada akintim var

IMG_9400.webp

Ne için çekiyorlar bu rahim filmini? Çok duydum adını ama niye yapıldığını duymadım hiç.
Canimcim bende pko var yumurta gelisimi duzenli olmuyor ilacla yumurta olustu 4 ay arti catlatma ignesi denedik olmadik. Bunun uzerine tuplerde tikaniklik varmi diye rahim filmi cekildim. Yani spermin ulastigi yol acikmi diye bakiliyor acikcasi bu benim acik cok sukur tertemiz. Ama cok pis bisey onun agrisi mahvetti beni bayginlik gecirdim bide ustune tansiyonum dusmustu kanamanda oluyor 2 gun falan agri cekiyosun. Cekilirkenki agri hepsine bedel ama yani

Kızlar yeni uyandım karnımda hafif bir ağrı var bir damla kahverengi leke gördüm bata 2 gün var inşallah hasta olman dua edin:dua:

Slm kizlar bnmde bat 20 ocak gelmeyen bebisimi getirecek bir bat olsun insallahh Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallahh bu ay yuzu gulenlerden oluruz :KK200: naz2018 naz2018 cim benide ekleyebilirmisin listyee :)
Hoş geldin canım ❤️
Bugun de benim bar günün ama şu an adet belirtim yok inşallah benimki de gelmez de bebiş vardır gerçi biri erken gebelik testi olmak üzere 3 tane test yaptım ama bişe çıkmadı.
naz2018 naz2018 ben bugün regl oldum. Bu ay alerji ilacı kullanmak zorunda kalmıştım. Allah var, ilk defa sevindim :)) Tedavi olayım, bir daha ki aya inşallah. Sende nedir durum?
Meral hayırlıaı olmuş o zaman inşallah önümüzdeki bat son bat olur yeni batın nedir
Yo canim kiz nie erken olsun adetten 16gun sonra iste☺️☺️
Kız ben yumuş gününü mü sormuştum :D
selam kızlar
ne var ne yok? bakamadım bir iki gündür
kimlerde ne haberler var?
ben yarın test yapıcam bakalım ne olacak
Selam canım ben de bu kız nerelerde diyordum.
Sen gene iyi durdun test yapmadın :D
Ben im de bugun bat ama adet olacak gibi hissetmiyorum
Sadece bir ay böyle adetimi hissetmeden olmuştum çok garip

Selam kizlar bende geldim bat 11 aralik bu ay rahim filmi cektirdim bakalim tutacakmi saec feci derecede bacak agrilarim baskada hic bi farklilik yok simdilik
Hoş geldin canım inşallah rahim filmi kolaylaştırıyor diyorlar❤️
Kızlar yeni uyandım karnımda hafif bir ağrı var bir damla kahverengi leke gördüm bata 2 gün var inşallah hasta olman dua edin:dua:
Peki daha önce adetten önce böyle kahverengi lekelerin oldu mu

İyi aksamlar kızlar bat ı bugün ve yarın olanlar da durumlar nasıl benim bugun ama gelen yok agri var 3 gundur adet ağrısı oldugu belli ama su saat oldu henüz bişey yok inşallah gelmez :)
canımm benim bat bugun ama hiç adet olacak gibi değilim.
sende ne var ne yok? ne zaman test yapacaksınn?

Back
X