• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testi yaptım dermişim :KK70:
Şaka şaka. :KK70:
Ama ovu testi yaptım kızlar.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı:KK16:. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Neyse işte bugun tekrar yaptım ve böyle çıktı.
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bu ovu testi koyulaşmış acaba tekrar mı yumuş oldu ya da hamile miyim :KK17:
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın heyecandan

Eklentiler

• IMG_20180102093608.webp
    IMG_20180102093608.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Canimcim bende pko var yumurta gelisimi duzenli olmuyor ilacla yumurta olustu 4 ay arti catlatma ignesi denedik olmadik. Bunun uzerine tuplerde tikaniklik varmi diye rahim filmi cekildim. Yani spermin ulastigi yol acikmi diye bakiliyor acikcasi bu benim acik cok sukur tertemiz. Ama cok pis bisey onun agrisi mahvetti beni bayginlik gecirdim bide ustune tansiyonum dusmustu kanamanda oluyor 2 gun falan agri cekiyosun. Cekilirkenki agri hepsine bedel ama yani
Off çok fenaymış yaa :KK43:

Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı:KK16:. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bir kereden anlaşılmaz. Yarın tekrar yap bakalım. Hep koyu çıkıyormuş hamile olunca. Bir kere olur geçerse anlarız ki yumurtlama oldu tekrar.

Ya inşallah hamilesinsi canım ne zaman yaptiginda hiç bişey yoktu

Hoş geldin canım ❤️
Bugun de benim bar günün ama şu an adet belirtim yok inşallah benimki de gelmez de bebiş vardır gerçi biri erken gebelik testi olmak üzere 3 tane test yaptım ama bişe çıkmadı.

Meral hayırlıaı olmuş o zaman inşallah önümüzdeki bat son bat olur yeni batın nedir

Kız ben yumuş gününü mü sormuştum :KK70:

Selam canım ben de bu kız nerelerde diyordum.
Sen gene iyi durdun test yapmadın :KK70:
Ben im de bugun bat ama adet olacak gibi hissetmiyorum
Sadece bir ay böyle adetimi hissetmeden olmuştum çok garip

Hoş geldin canım inşallah rahim filmi kolaylaştırıyor diyorlar❤️

Peki daha önce adetten önce böyle kahverengi lekelerin oldu mu
Hosbulduk cnm tskr ederm :KK15: Rabbm insallah guldurur yuzumuzu.gelmez insallah gelirsede yeni ay yeni umutlar diip devam yapcak hic bisi yk Rabbime yalvarmaktn baska.dua kapilari acilsin insallah kabul olanlardn olsn..

Hosbulduk cnm tskr ederm :KK15: Rabbm insallah guldurur yuzumuzu.gelmez insallah gelirsede yeni ay yeni umutlar diip devam yapcak hic bisi yk Rabbime yalvarmaktn baska.dua kapilari acilsin insallah kabul olanlardn olsn..
inşallah canımmm Allah nasip etsin de şu topik hamişlerle dolsun inşallahhhh hepimiz hamiş oluruz :)

Kuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisi

Kuzum hamilelik ihtimalin cok yuksek :) adete yakin yumurtlama oluyor duymustum ama gununde yumurtlamiyosundur sanirim :) ayrica hamile olan arkadaslardan rica ettigimizde yaptiklarinda boyle cikiyodu hep..insallah vardir :) hadi hayirlisi
inşallahhhh cnımm ben de paylaşırım güzel haberi burdan :KK37:
di mi ?gününmde yumurtlamam çok saçma olur.

canım ama akıntım hiç yok yumuş olduğunu pek sanmıyorum
İlk fırsatta çıkıp bi test al ama normal gebelik testi. Zaten son şanslar. Olsa çıkar mutlaka. Yoksa ümidini keser bi sonraki aya odaklanırsın. Ama inşallah vardır :dua:

Back
X