- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim inşallah yeterli seviyeye geliyodur inşallah hayırlisyla tez zamanda olur bebislerimiz. Dun liseden bi arkadasmla konuştuk 1.5 yillik evli suan 5 aylik hamileymis benden sonra evlenen 2 arkadas daha var ogrendimki onlarda hamileymis onlar icin cok sevindim ama ayni zamanda da içim gittiBen de yumurtlama aşamasında gitmedim ama, forumdan gördüğüm kadarıyla şu kadar yumurtan oluşmuş şu boyuta gelmiş şu gün çatlar gibi şeyler söyleyebiliyor doktorlar belki sana da söyler.
Çıkabilir canım yumurtlama gününe bağlı. Adete değil yumurtlama gününe göre hesap yapın. Adette yumurtlama gününe göre oluşuyor zaten.Kızlar bata 2 gün kala test negatif olsa çıkardı değil mi ağrılarda başladı![]()
Olmazsın inşallah canımHayirlisi olsun canim. Benim agrim cok artti bugun hic istemiyorum ama sanirim oldum olucam gibi bi durumdayim
Ne zaman yapacan peki testiMerhaba kızlar yarın bat şu an hiçbir adet agrım yok ama bu belim daha fazla ağrımaya başladı inş bebiştendir . Test aldım ama hemen yapmıcam esime sakla dedim bakalım yapmadan durabilecek miyim![]()
Benim de içim gidiyor canımmm inşallah bizim bebişler de hemencecik oluuuurAnladim canim inşallah yeterli seviyeye geliyodur inşallah hayırlisyla tez zamanda olur bebislerimiz. Dun liseden bi arkadasmla konuştuk 1.5 yillik evli suan 5 aylik hamileymis benden sonra evlenen 2 arkadas daha var ogrendimki onlarda hamileymis onlar icin cok sevindim ama ayni zamanda da içim gitti
Normalde önceden başlar mı adet sancın. Aynı gün mü olur sadece.Merhaba kızlar yarın bat şu an hiçbir adet agrım yok ama bu belim daha fazla ağrımaya başladı inş bebiştendir . Test aldım ama hemen yapmıcam esime sakla dedim bakalım yapmadan durabilecek miyim![]()
Canım eğer düzenli adet oluyorsan kesin yumurtluyorsundur yumurtlama da sıkıntı yoktur. Ama çatlayacak boyuta gelip gelmediğini öğrenmen için doktor kontrolü şart. Ya da benim gibi Ateş ölçeceksin 1 ay boyunca. Başka yolu yok malesefİnşallah canim ya gununden once olursa yine belli olur dimi yumurtanın gelisip gelişmediği yada daha olmadiysa olacagi. Bakalim ben cikcam once bende bi sıkıntı cikmazsa esimde çıkacak oda baktırcak. Bazen diyorum sorun olsa heray düzenli adet olmam gayette duzenli gidiyor yani 27 28 gunde bir oluyorum düzenli olduğu halde bi sıkıntı olabilirmi yumurtanin gelisememesi catlamamasi gibi ve inşallah hep kupkuru kalirsin canım :)
Ates olceri ne diye istiyoruz eczaneden canim diger olcerden farklimiCanım eğer düzenli adet oluyorsan kesin yumurtluyorsundur yumurtlama da sıkıntı yoktur. Ama çatlayacak boyuta gelip gelmediğini öğrenmen için doktor kontrolü şart. Ya da benim gibi Ateş ölçeceksin 1 ay boyunca. Başka yolu yok malesef![]()
Bi de şöyle bi püf nokta vereyim sana sen Yeni sayılırsın :) yumurtlama belli bir boyutu geçti mi ağrı yapmaya başlar. Buna bakarak büyümesinin güzel olduğunu anlarsın. Ama işte bu da ağrı eşiğiyle alakalı. Adeti sancısız geçen insanlarda yumurta büyürken de ağrı yapmıyormuş. Anladığım kadarıyla sen zaten doktora gideceksin her türlü o anlatır. Ama biraz için rahatlar diye anlatayım dedim :)Anladim canim inşallah yeterli seviyeye geliyodur inşallah hayırlisyla tez zamanda olur bebislerimiz. Dun liseden bi arkadasmla konuştuk 1.5 yillik evli suan 5 aylik hamileymis benden sonra evlenen 2 arkadas daha var ogrendimki onlarda hamileymis onlar icin cok sevindim ama ayni zamanda da içim gitti
Yok canım yapmadım. Bugün alsam mı acaba DPO12
Senin bat bayağı geçmiş hadi bir test yap da sevindir biziYok canım yapmadım. Bugün alsam mı acaba DPO12
Tahminimce 4 Ocak'ta olurum bebiş yoksa.
Dijital termometre. Eczane pahalı oluyor ama. Mediamarkt varsa yakınlarında Medisana markası var ben ondan kullanıyorum güzel marka.Ates olceri ne diye istiyoruz eczaneden canim diger olcerden farklimi
Öyle mi diyorsun. Birazdan da çıkıcam aslında dersim var. Bak heyecanlandım :) ama kendimi alıştırdım negatifse üzülmek yok diye. Negatifi görmek yeniden üzebilir beni bilemedim. Dışarı çıkınca kadar vereyim :)Senin bat bayağı geçmiş hadi bir test yap da sevindir bizi![]()
Bi de benim bat teknik olarak geçmiş olmuyor :) ben normalde 12sinde yumurtlayacaktım olmadı :) incir kürü yapıyordum o sağolsun geciktirdi yumurtlamamı 21inde yumurtladım. 9 gün rötar oldu yani. 26 aralıkta olacak bat 4 ocağa kaydı. Yani bata 2 gün oluyor. Biraz karıştım bu ay yaaSenin bat bayağı geçmiş hadi bir test yap da sevindir bizi![]()
Tabiki sen bilirsin ama bat tarihinde en üstte sen varsın ben bile ümitlendim ama negatifse de üzülme başlarsın çalışmaya bence bu kadar gecikmesi bir şeylere işaret inşallahÖyle mi diyorsun. Birazdan da çıkıcam aslında dersim var. Bak heyecanlandım :) ama kendimi alıştırdım negatifse üzülmek yok diye. Negatifi görmek yeniden üzebilir beni bilemedim. Dışarı çıkınca kadar vereyim :)
Aa öyleyse bekleyelim 4ünü o zaman çünkü negatif çıkabilir o da üzüyor yaBi de benim bat teknik olarak geçmiş olmuyor :) ben normalde 12sinde yumurtlayacaktım olmadı :) incir kürü yapıyordum o sağolsun geciktirdi yumurtlamamı 21inde yumurtladım. 9 gün rötar oldu yani. 26 aralıkta olacak bat 4 ocağa kaydı. Yani bata 2 gün oluyor. Biraz karıştım bu ay yaa![]()
İnşallah canım :)Tabiki sen bilirsin ama bat tarihinde en üstte sen varsın ben bile ümitlendim ama negatifse de üzülme başlarsın çalışmaya bence bu kadar gecikmesi bir şeylere işaret inşallah![]()
Öğretmenim canım. Ama öğrenci olmayı da seviyordum o da kabulüm

Sağol canım ya :) ben yum. Hissediyodum zaten akintim da agrimda oluyordu ordan anliyordum bu ay olmadi oyle agri felan da akıntı da cok az gelmisti ama gecen ay ondan oncekinde felan baya hissediliyordu ve yum. Döneminden adet donemine kadar hep agri sızı oluyordu bu ay tam tersi adete 3 gun kalaya kadar hicbisey yoktu bakalım butun bilgileri ogrencem ben evliligimin baslarinda gitmistim bi doktora ilgiliydi baya yine ona gidicem o zaman bazi sebeplerden alttan muayene edememisti ultrasonla bakmisti herseyin cok guzel temiz duruyor demistiBi de şöyle bi püf nokta vereyim sana sen Yeni sayılırsın :) yumurtlama belli bir boyutu geçti mi ağrı yapmaya başlar. Buna bakarak büyümesinin güzel olduğunu anlarsın. Ama işte bu da ağrı eşiğiyle alakalı. Adeti sancısız geçen insanlarda yumurta büyürken de ağrı yapmıyormuş. Anladığım kadarıyla sen zaten doktora gideceksin her türlü o anlatır. Ama biraz için rahatlar diye anlatayım dedim :)