• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım ya :) ben yum. Hissediyodum zaten akintim da agrimda oluyordu ordan anliyordum bu ay olmadi oyle agri felan da akıntı da cok az gelmisti ama gecen ay ondan oncekinde felan baya hissediliyordu ve yum. Döneminden adet donemine kadar hep agri sızı oluyordu bu ay tam tersi adete 3 gun kalaya kadar hicbisey yoktu bakalım butun bilgileri ogrencem ben evliligimin baslarinda gitmistim bi doktora ilgiliydi baya yine ona gidicem o zaman bazi sebeplerden alttan muayene edememisti ultrasonla bakmisti herseyin cok guzel temiz duruyor demisti
Alttan muayene de ol o zaman gidince. Daha net görünüyor herşey. Ultrasonda yumurta olup olmadığını göremiyor mesela. Belki de görüyordur da boyutunu hesaplayamıyordur bilemiyorum. Ama ağrın olması güzel. Demekki sıkıntı yok.

Alttan muayene de ol o zaman gidince. Daha net görünüyor herşey. Ultrasonda yumurta olup olmadığını göremiyor mesela. Belki de görüyordur da boyutunu hesaplayamıyordur bilemiyorum. Ama ağrın olması güzel. Demekki sıkıntı yok.
Bu sefer alttan muayene olcam canim bakalim neler cikacak

O bat a çok yakın koyulaşmaya başlıyormuş canım şu an göstermez sende heralde

Hadi ya neyse kısmet bakalım, benim de bugun bat günüm kupkuruyum hiç olmayacam diye unut ediyordum

AA baya erken gelmiş canım

Genellikle Luboquik canıö

İyi yapmışsın tan o gün yumuş gelir inşallah doktor da görür siz de değerlendirirsin iz

Luboquik, memnunum

Hadi ya neyse kısmet bakalım, benim de bugun bat günüm kupkuruyum hiç olmayacam diye unut ediyordum

İyi yapmışsın tan o gün yumuş gelir inşallah doktor da görür siz de değerlendirirsin iz

Luboquik, memnunum

Evet neden bu kadar erken anlamadım :(

Luboquik, memnunum
Evet neden bu kadar erken anlamadım :KK43:

o zaman ayın beşi sabahına yap :)
hihihi :)

artık benim test yapasım yok zati :KK70:
paşa paşa kırmızıları bekliyorum
Niye belirtimi var ki? Bende felaket var agrilar yani icimden olmiyim nolur diye dua ediyorum her dedigimdede sende aklima geliyosun oda olmasin nolur diyorum :)

Niye belirtimi var ki? Bende felaket var agrilar yani icimden olmiyim nolur diye dua ediyorum her dedigimdede sende aklima geliyosun oda olmasin nolur diyorum :)
bi belirtim yok adet olurken belim ağrır bacaklarım ağrır öyle belirtilerim yok.
aminnn saol canımmm. inşallah ikimiz de olmayız.
belki daha önce sormuşumdur ama unuttum neyse yine sorayım adetin şaşar mı hiç? yoksa bekldiğin gün gelir mi

Aslında çok sabırsızım nasıl bu güne kadar dayandım bilmiyorum ama umutluyum fazla bir belirtim yok ama içimden bir ses hamilesin hamilesin diye bağırıyor :dua:galiba birazda stresi attım üzerimden inşallah hislerimde yanılmam ...:dua:
inşalllah ya genelde o his boşa çıkmıyor . inşallaahhhh senin hissin de boş çıkmmazz

Back
X