- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
Mediamarktan bakayim o zamanDijital termometre. Eczane pahalı oluyor ama. Mediamarkt varsa yakınlarında Medisana markası var ben ondan kullanıyorum güzel marka.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mediamarktan bakayim o zamanDijital termometre. Eczane pahalı oluyor ama. Mediamarkt varsa yakınlarında Medisana markası var ben ondan kullanıyorum güzel marka.
Başlamazsa 3.4 gibi yaparım çünkü esim ayın beşine randevu aldı ondan önce test yapmalıyımOlmazsın inşallah canım
Ne zaman yapacan peki testi
Benim de içim gidiyor canımmm inşallah bizim bebişler de hemencecik oluuuur
İki gün önce çok şiddetli olur o zaman anlarımNormalde önceden başlar mı adet sancın. Aynı gün mü olur sadece.
Alttan muayene de ol o zaman gidince. Daha net görünüyor herşey. Ultrasonda yumurta olup olmadığını göremiyor mesela. Belki de görüyordur da boyutunu hesaplayamıyordur bilemiyorum. Ama ağrın olması güzel. Demekki sıkıntı yok.Sağol canım ya :) ben yum. Hissediyodum zaten akintim da agrimda oluyordu ordan anliyordum bu ay olmadi oyle agri felan da akıntı da cok az gelmisti ama gecen ay ondan oncekinde felan baya hissediliyordu ve yum. Döneminden adet donemine kadar hep agri sızı oluyordu bu ay tam tersi adete 3 gun kalaya kadar hicbisey yoktu bakalım butun bilgileri ogrencem ben evliligimin baslarinda gitmistim bi doktora ilgiliydi baya yine ona gidicem o zaman bazi sebeplerden alttan muayene edememisti ultrasonla bakmisti herseyin cok guzel temiz duruyor demisti
O zaman bugün sancın başlamazsa umutlanabiliriz :)İki gün önce çok şiddetli olur o zaman anlarım
İnşallah başlamazO zaman bugün sancın başlamazsa umutlanabiliriz :)

Bu sefer alttan muayene olcam canim bakalim neler cikacakAlttan muayene de ol o zaman gidince. Daha net görünüyor herşey. Ultrasonda yumurta olup olmadığını göremiyor mesela. Belki de görüyordur da boyutunu hesaplayamıyordur bilemiyorum. Ama ağrın olması güzel. Demekki sıkıntı yok.
o zaman ayın beşi sabahına yap :)Başlamazsa 3.4 gibi yaparım çünkü esim ayın beşine randevu aldı ondan önce test yapmalıyım
artık benim test yapasım yok zatiHayirdir bugun kisa kisa yazip kaciyosun test yapma demicem artik kiz zamani geldi ya tutmam gari seni![]()
naz2018
![]()
Mantıklıo zaman ayın beşi sabahına yap :)
hihihi :)
artık benim test yapasım yok zati
paşa paşa kırmızıları bekliyorum
Mantıklıama bekleyebilecegimi zannetmiyorum yarın sabah yaparım diye korkuyorum
![]()
O bat a çok yakın koyulaşmaya başlıyormuş canım şu an göstermez sende heralde
Hadi ya neyse kısmet bakalım, benim de bugun bat günüm kupkuruyum hiç olmayacam diye unut ediyordum
AA baya erken gelmiş canım
Genellikle Luboquik canıö
İyi yapmışsın tan o gün yumuş gelir inşallah doktor da görür siz de değerlendirirsin iz
Luboquik, memnunum
O bat a çok yakın koyulaşmaya başlıyormuş canım şu an göstermez sende heralde
Hadi ya neyse kısmet bakalım, benim de bugun bat günüm kupkuruyum hiç olmayacam diye unut ediyordum
İyi yapmışsın tan o gün yumuş gelir inşallah doktor da görür siz de değerlendirirsin iz
Luboquik, memnunum
Evet neden bu kadar erken anlamadımO bat a çok yakın koyulaşmaya başlıyormuş canım şu an göstermez sende heralde
Luboquik, memnunum
Niye belirtimi var ki? Bende felaket var agrilar yani icimden olmiyim nolur diye dua ediyorum her dedigimdede sende aklima geliyosun oda olmasin nolur diyorum :)o zaman ayın beşi sabahına yap :)
hihihi :)
artık benim test yapasım yok zati
paşa paşa kırmızıları bekliyorum
Aslında çok sabırsızım nasıl bu güne kadar dayandım bilmiyorum ama umutluyum fazla bir belirtim yok ama içimden bir ses hamilesin hamilesin diye bağırıyorbence deeee
galiba birazda stresi attım üzerimden inşallah hislerimde yanılmam ...
acaba zannettiğinden daha mı erken yumurtlama oldu?Evet neden bu kadar erken anlamadım![]()
bi belirtim yok adet olurken belim ağrır bacaklarım ağrır öyle belirtilerim yok.Niye belirtimi var ki? Bende felaket var agrilar yani icimden olmiyim nolur diye dua ediyorum her dedigimdede sende aklima geliyosun oda olmasin nolur diyorum :)
inşalllah ya genelde o his boşa çıkmıyor . inşallaahhhh senin hissin de boş çıkmmazzAslında çok sabırsızım nasıl bu güne kadar dayandım bilmiyorum ama umutluyum fazla bir belirtim yok ama içimden bir ses hamilesin hamilesin diye bağırıyorgaliba birazda stresi attım üzerimden inşallah hislerimde yanılmam ...
![]()
acaba zannettiğinden daha mı erken yumurtlama oldu?
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versininşalllah ya genelde o his boşa çıkmıyor . inşallaahhhh senin hissin de boş çıkmmazz