- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
peki yeni batın ne zaman?her ay aynı olurdu takvime tam uyuyordu bu ay değişti bende anlamadım artık önümüzdeki ay a bakıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki yeni batın ne zaman?her ay aynı olurdu takvime tam uyuyordu bu ay değişti bende anlamadım artık önümüzdeki ay a bakıcaz
aminnn. çok heyecanlıyım ya benim kırmızılar gelmdi.. acaba stresten heyecandan mı gelmiyor ya çatlıycamİnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
İnşallah gelmez canım yaaminnn. çok heyecanlıyım ya benim kırmızılar gelmdi.. acaba stresten heyecandan mı gelmiyor ya çatlıycam
peki yeni batın ne zaman?
aminnn. çok heyecanlıyım ya benim kırmızılar gelmdi.. acaba stresten heyecandan mı gelmiyor ya çatlıycam
aminnn. çok heyecanlıyım ya benim kırmızılar gelmdi.. acaba stresten heyecandan mı gelmiyor ya çatlıycam
Genelde sasmaz canim cok nadir sastigi olur. Ilac tedavisine basladigim ilk zaman 27siydi sassa ancak 1 yada 2 gundu. Sonra bi olmadi 5 gun ileri atti ondada olucagimi anladim ama kist vardi o ay ondandi sanirim. Sonra gene hep ayni duzen gitti 3unden 3une oldum bu ay takvimim gene 3unu gosteriyo ben 2 diye yanilmisim :)bi belirtim yok adet olurken belim ağrır bacaklarım ağrır öyle belirtilerim yok.
aminnn saol canımmm. inşallah ikimiz de olmayız.
belki daha önce sormuşumdur ama unuttum neyse yine sorayım adetin şaşar mı hiç? yoksa bekldiğin gün gelir mi
temmuzdan beri istiyoruz canım, bir kürtajım oldu bebeğin kalp atışı yoktu ,ondan sonraki ikinci ayım işte bu daSen kaç aydır istiyordun canım
yarın da gelmez o zaman inşallahhhhGenelde sasmaz canim cok nadir sastigi olur. Ilac tedavisine basladigim ilk zaman 27siydi sassa ancak 1 yada 2 gundu. Sonra bi olmadi 5 gun ileri atti ondada olucagimi anladim ama kist vardi o ay ondandi sanirim. Sonra gene hep ayni duzen gitti 3unden 3une oldum bu ay takvimim gene 3unu gosteriyo ben 2 diye yanilmisim :)
temmuzdan beri istiyoruz canım, bir kürtajım oldu bebeğin kalp atışı yoktu ,ondan sonraki ikinci ayım işte bu da
yarın da gelmez o zaman inşallahhhh
inşallah daha fazla bekletmez bizi bebişlerbenim de ikinci ayımdı bu ay
Insallah canim ben senden umutluyum kendimden pek degil :)temmuzdan beri istiyoruz canım, bir kürtajım oldu bebeğin kalp atışı yoktu ,ondan sonraki ikinci ayım işte bu da
yarın da gelmez o zaman inşallahhhh
niye kendinden değilsin rahim filmi çekildin değil mi bu ay? ben de kendimden umutluyum aslındaInsallah canim ben senden umutluyum kendimden pek degil :)
niye kendinden değilsin rahim filmi çekildin değil mi bu ay? ben de kendimden umutluyum aslındabakalım ne olacak
Agrim cok ve adet belirtisi bunlar gerci kime sorsam adet agrilari yine oluyor ama adet olmuyosun diyor ondan umut edemiyorum. Dun ust komsumda dedi 9 ay adet zamani agri cektim ben diye ama bilmiyorum iste canim bekleyelim bakalim :)niye kendinden değilsin rahim filmi çekildin değil mi bu ay? ben de kendimden umutluyum aslındabakalım ne olacak
Agrim cok ve adet belirtisi bunlar gerci kime sorsam adet agrilari yine oluyor ama adet olmuyosun diyor ondan umut edemiyorum. Dun ust komsumda dedi 9 ay adet zamani agri cektim ben diye ama bilmiyorum iste canim bekleyelim bakalim :)
bugun canımmmsenin bat kaçtı
bakalım kısmetimizde ne var bu ay :)Agrim cok ve adet belirtisi bunlar gerci kime sorsam adet agrilari yine oluyor ama adet olmuyosun diyor ondan umut edemiyorum. Dun ust komsumda dedi 9 ay adet zamani agri cektim ben diye ama bilmiyorum iste canim bekleyelim bakalim :)
Benim ne zaman cücüklerim pesimden gelecek![]()
Insallah canim rahim filmi uzerine inofolic toz verdi doktorumda cok olumlu 3 ay yuksek sans dedi zaten. Inofolicte arastirdim onunda ilk ayinda hamile kalan cokmus. Belirsizlik cok kotu bisey yaRahim filminden sonra hemen hamile kalanlar oluo seninde öyle olur inş