• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi belirtim yok adet olurken belim ağrır bacaklarım ağrır öyle belirtilerim yok.
aminnn saol canımmm. inşallah ikimiz de olmayız.
belki daha önce sormuşumdur ama unuttum neyse yine sorayım adetin şaşar mı hiç? yoksa bekldiğin gün gelir mi
Genelde sasmaz canim cok nadir sastigi olur. Ilac tedavisine basladigim ilk zaman 27siydi sassa ancak 1 yada 2 gundu. Sonra bi olmadi 5 gun ileri atti ondada olucagimi anladim ama kist vardi o ay ondandi sanirim. Sonra gene hep ayni duzen gitti 3unden 3une oldum bu ay takvimim gene 3unu gosteriyo ben 2 diye yanilmisim :)

Sen kaç aydır istiyordun canım
temmuzdan beri istiyoruz canım, bir kürtajım oldu bebeğin kalp atışı yoktu ,ondan sonraki ikinci ayım işte bu da
Genelde sasmaz canim cok nadir sastigi olur. Ilac tedavisine basladigim ilk zaman 27siydi sassa ancak 1 yada 2 gundu. Sonra bi olmadi 5 gun ileri atti ondada olucagimi anladim ama kist vardi o ay ondandi sanirim. Sonra gene hep ayni duzen gitti 3unden 3une oldum bu ay takvimim gene 3unu gosteriyo ben 2 diye yanilmisim :)
yarın da gelmez o zaman inşallahhhh

niye kendinden değilsin rahim filmi çekildin değil mi bu ay? ben de kendimden umutluyum aslında :KK70: bakalım ne olacak
Agrim cok ve adet belirtisi bunlar gerci kime sorsam adet agrilari yine oluyor ama adet olmuyosun diyor ondan umut edemiyorum. Dun ust komsumda dedi 9 ay adet zamani agri cektim ben diye ama bilmiyorum iste canim bekleyelim bakalim :)

Agrim cok ve adet belirtisi bunlar gerci kime sorsam adet agrilari yine oluyor ama adet olmuyosun diyor ondan umut edemiyorum. Dun ust komsumda dedi 9 ay adet zamani agri cektim ben diye ama bilmiyorum iste canim bekleyelim bakalim :)

Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar oluo seninde öyle olur inş

bakalım kısmetimizde ne var bu ay :)

Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar oluo seninde öyle olur inş
Insallah canim rahim filmi uzerine inofolic toz verdi doktorumda cok olumlu 3 ay yuksek sans dedi zaten. Inofolicte arastirdim onunda ilk ayinda hamile kalan cokmus. Belirsizlik cok kotu bisey ya

Back
X