- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Nasip :) ya sabir diyorum benbakalım kısmetimizde ne var bu ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip :) ya sabir diyorum benbakalım kısmetimizde ne var bu ay :)
Hay Allah seni gozumde canladi bi an senin yuzundenBenim ne zaman cücüklerim pesimden gelecek![]()
bugun canımmm
Insallah canim rahim filmi uzerine inofolic toz verdi doktorumda cok olumlu 3 ay yuksek sans dedi zaten. Inofolicte arastirdim onunda ilk ayinda hamile kalan cokmus. Belirsizlik cok kotu bisey ya
Ağlanacak halime gülüyorsun haHay Allah seni gozumde canladi bi an senin yuzundenguldurdun Allah senide guldursun
Zoruma gidiyor artik.29 yasima girdim.hala çocuk yok.
Çevremizde bi bizim yok.bizden sonra evlenenlerin bile çocuklari var.
Bi komsunun çocuğu vardı onu seviyordum.bakiyorum o da isine gelirse sevdiriyor bana.trip atti.artik onu da sevmem.
Ben böyle tek mi kalacam.
Esim diyor ki eve kedi mi alsak.
Bende bebeklerimi sevmek istiyorum artık.
Ağlanacak halime gülüyorsun ha

Rabbim beni kimsenin çocuğuna muhtaç etmesin.canım yaainşallah olur tez vakitte
çocuğu sevdirmemek nedir yaa nasıl komşu o
Canim ya 4 gün kaldı batı ma benimde böyle cıktı bugünKızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
Ama ovu testi yaptım kızlar.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Neyse işte bugun tekrar yaptım ve böyle çıktı.
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bu ovu testi koyulaşmış acaba tekrar mı yumuş oldu ya da hamile miyim
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın heyecandan
Seninde en kisa zamanda olur insallah. Peki ne kadardir istiyosun yas kac canim ?inşallah olur bu ay. Ben daha hiç doktora gitmedim önümüzdeki ay da olmazsa gideceğim
Iğne hakkında bi bilgi sahibi değilim ama çok ince gri bir çizgi görür gibiyim yarın yada 1 gün sonra tekrar bi yap imkanım varsa canım yada kan baktirİğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz
canımmm galiba hamiş olabilirsin seninki benmkinden de koyu çıkmışşş. ayyy inşallah hamişsindir yaCanim ya 4 gün kaldı batı ma benimde böyle cıktı bugün![]()
Aglanacak halin yok Allaha sukur kendini toparla canim 29 yasindayim yazmissin ben 30 yasindayim artik pko var ve yumurta gelisimi olmuyor. Ben hep kendimden beterine bakip sukrediyorum. Haline gulmedim zaten sanirim yanlis anlasildim hepimiz duygusal donemden geciyoruz gulum cucuklerim lafina guldum hosuma gitti. Ha ama yok yorum yapma diyosan kusura bakma kirmak istemem kimseyi. Yapmam o haldeAğlanacak halime gülüyorsun ha
gölge gibi bir şey görünüyor hakketen. ama iğnenin nasıl bir etkisi oluyor hiç bilmiyorumİğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz
canımm üzülme ya her şeyin bir zamanı var.Zoruma gidiyor artik.29 yasima girdim.hala çocuk yok.
Çevremizde bi bizim yok.bizden sonra evlenenlerin bile çocuklari var.
Bi komsunun çocuğu vardı onu seviyordum.bakiyorum o da isine gelirse sevdiriyor bana.trip atti.artik onu da sevmem.
Ben böyle tek mi kalacam.
Esim diyor ki eve kedi mi alsak.
Bende bebeklerimi sevmek istiyorum artık.
Canim adete 7 gün kala falan benimde böyle çıkıyordu ondan öncesinde zaten pik olduğu zamanı yakaladım ama bu gun 4 gün kala yapayım dedim böyle cıktı ovulasyon testim yine ovulasyon mu oluyor senceAdetime 7 gün kalmış bu arada böyle cikti
Canim ignenin etkisi vucuttan en gec 12 gunde atiliyor. Bende 3 ay o tedaviyi gordugum icin soyluyorum. Eger varsa suphen kan tahlili yaptir kesin sonuc olsun gulumİğnenin 15. Günü gölge gibi gözüküyo fotoğrafta belli mi bilmiyorum iğnenin etkisi mi dersiniz