- 31 Ocak 2016
- 99
- 106
- 93
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyiceKırılmadim kırılmadim.uzatmayin
Bende sizi güldürmek icin dedim.dün kendi kendime konusuyordum evde.
Gelin benim cücüklerim gelin çabuk.
Ben sizin dötünüzü öperim.
Oğullarim kızlarım sizi ne kadar sevecem bir bilseniz.
Hadi kosun gelin annenize.anneniz sizi ćok sevecek.öpecek öpecek koklayacak.
Bunlari diyordum evde.esimde alistı.etrafta kimse yok ama yine de evrene msj yolluuom.belki gelirler
![]()
Merhaba hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar benim adet tarihime daha var ama bende heyecanla bekliyorum ve sizi takip ediyorum . Umutlanmadan bekleyebilsek keşke.yumurtlama günümden beri hafif kasık ağrısı yaşıyorum bende Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Güzel de ben en sonunda kafayı yemezsem iyi olacak.Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice![]()
Aminn inşallah. Böyle zamanlar da da günler geçmek bilmiyor sankiMerhaba hosgeldin canim
Amin seninde gonlune gore olur insallah :)
Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice![]()
Maalesef yok bence canımKızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
Ben bi şey görmüyorum ama bilemem fotoğrafa çıkmamış da olabilir, gebelik testi mi buKızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
Yok canımmmm bir şey yok dahanaz2018 ne durumdasın canısı gelen giden varmı
Evet canım gebelik testiBen bi şey görmüyorum ama bilemem fotoğrafa çıkmamış da olabilir, gebelik testi mi bu![]()
Bir tek ben mi görüyorumKızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
tamam canım gidicem ama düşük yaptığımda bebeğim sol taraftaydı düştüğünde sol ağrdı adette oldum bitti sonra sağ kasığım ağrımaya başladı bebekle alakası yoktur diye düşünüyorum öyle olsa yine sol tarafım ağrımazmıydıAA canım keşke gitseydin düşükten sonra ultrasonla bakmaları çok önemli, çünkü içerde parça kalıp o ara ara kanama yapabiliyor. İstersen çok bekleme bi git dersin ara ara kanamam deva ediyor diye
Hoşgeldin cnm ben kayserideyimArkadaslar hangi şehirlerdensiniz?
Ben de göremedim.Kızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum Eki Görüntüle 2087754
2 yıldır ilk defa bişi görür gibiyimBen bi şey görmüyorum ama bilemem fotoğrafa çıkmamış da olabilir, gebelik testi mi bu![]()
Canım aslında bu ara kanamalar yumurtalıklarla değil rahmin içiyle alakalıtamam canım gidicem ama düşük yaptığımda bebeğim sol taraftaydı düştüğünde sol ağrdı adette oldum bitti sonra sağ kasığım ağrımaya başladı bebekle alakası yoktur diye düşünüyorum öyle olsa yine sol tarafım ağrımazmıydı![]()