• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime daha var ama bende heyecanla bekliyorum ve sizi takip ediyorum . Umutlanmadan bekleyebilsek keşke.yumurtlama günümden beri hafif kasık ağrısı yaşıyorum bende Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Kırılmadim kırılmadim.uzatmayin:ukala:

Bende sizi güldürmek icin dedim.dün kendi kendime konusuyordum evde.
Gelin benim cücüklerim gelin çabuk.
Ben sizin dötünüzü öperim.
Oğullarim kızlarım sizi ne kadar sevecem bir bilseniz.
Hadi kosun gelin annenize.anneniz sizi ćok sevecek.öpecek öpecek koklayacak.
Bunlari diyordum evde.esimde alistı.etrafta kimse yok ama yine de evrene msj yolluuom:KK31:.belki gelirler:KK6:
Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice :(

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime daha var ama bende heyecanla bekliyorum ve sizi takip ediyorum . Umutlanmadan bekleyebilsek keşke.yumurtlama günümden beri hafif kasık ağrısı yaşıyorum bende Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Merhaba hosgeldin canim
Amin seninde gonlune gore olur insallah :)

Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice :KK43:
Güzel de ben en sonunda kafayı yemezsem iyi olacak.
Yahu ne zor bu isler.
Sabır dicem ama ben bile sabredemiyorum.nasil olcak bu iş.
Sen bekleyemezsen patlat bi test.iyi dayandin simdiye kadar.

Kızlar nolur bi bakın var mı bişi ben mi psikolojik olarak görüyorum 20180102_172249-1.webp

AA canım keşke gitseydin düşükten sonra ultrasonla bakmaları çok önemli, çünkü içerde parça kalıp o ara ara kanama yapabiliyor. İstersen çok bekleme bi git dersin ara ara kanamam deva ediyor diye
tamam canım gidicem ama düşük yaptığımda bebeğim sol taraftaydı düştüğünde sol ağrdı adette oldum bitti sonra sağ kasığım ağrımaya başladı bebekle alakası yoktur diye düşünüyorum öyle olsa yine sol tarafım ağrımazmıydı :(

Ben bi şey görmüyorum ama bilemem fotoğrafa çıkmamış da olabilir, gebelik testi mi bu:KK64:
2 yıldır ilk defa bişi görür gibiyim :D gece 3.5 ta yaptım bunu 2 dakka bekledim sabah bakarım dedim yattım sabah ta unutup çıktım ama negatif olduğundan emindim eve geldim bi bakayım dedim sanki bişi var çok derinde çok silik

tamam canım gidicem ama düşük yaptığımda bebeğim sol taraftaydı düştüğünde sol ağrdı adette oldum bitti sonra sağ kasığım ağrımaya başladı bebekle alakası yoktur diye düşünüyorum öyle olsa yine sol tarafım ağrımazmıydı :KK43:
Canım aslında bu ara kanamalar yumurtalıklarla değil rahmin içiyle alakalı

Back
X