- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Neee süperr eve gidince hemen deniycem daha net sonuç olur sanırım![]()
ben de denicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee süperr eve gidince hemen deniycem daha net sonuç olur sanırım![]()
gazdır o gaz değildir adet sancısıAdet sancım başladı beniiiim![]()
İnşallah bakalım üç gün kala test yapmaya korkuyorum. günüm geçerse yapacağım. Bu arada göğsüm şişkinliğindeki azalma normal mi sizce. Bir hafta boyunca aşırı şişkindi ve dokunmasam da acırdı ama şimdi şişkinlik azaldı ucu sızlamaya acımaya başladıOlabilir canim yumurtlaman olduysa hatta hamile kalmaya bunyen daha müsait şu bir kaç ay inşallah gebeliktir
ya benm ilk hamilelikte 5 gün kala çıkmıştı canım luboquikle silik bir şekilde. kan da 24 tü aynı gün.Inşallah başka bir sıkıntı yoktur bende laboquick erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde 3 kala bayağı geçmiş günün seninde böyle çıkmaya bilirmiymiş ki
Çok istiyorum inşallah bakalım Allah isteyen herkese nasip etsincanım işte uzun zamandır adet takvimi kullanıyorum oraya baktım 32 yi hiç geçmemiş. .çift çizgiyi görsem de zaten doktora hemen gitmeyecektim.
ama adetim bir haftayı bulursa doktora giderim neden gelmedi diye
olabilir canım istiyorsan inşallah vardır
ayyy heyecan bastı negatif test pozitif olmuş yaa peki gerçekten hamilemiymiş bir de kanı ne kadar karıştırmış bi damla yeter sanırımmesela bayanın aynı anda yaptıgı iki test
biri sadece idrarl diğeri hem idrar hem kanla
tam da öyle oluyor canım acı ağrı gögüs uçlarında toplanıyor hamile olunca setleşiyorda uçlarıİnşallah bakalım üç gün kala test yapmaya korkuyorum. günüm geçerse yapacağım. Bu arada göğsüm şişkinliğindeki azalma normal mi sizce. Bir hafta boyunca aşırı şişkindi ve dokunmasam da acırdı ama şimdi şişkinlik azaldı ucu sızlamaya acımaya başladı
Sertleşti ve sadece ucunun rengi koyu ne güzel söyledintam da öyle oluyor canım acı ağrı gögüs uçlarında toplanıyor hamile olunca setleşiyorda uçları![]()
Kan testi yaptır canım birde günün geçmiş sonuctaçıkmıyor canım prediktör early snden tut hiç brinde çıkmıyor![]()
Yumurtlama döneminde şişer sonra iner adete yakın tekrar şişer zaten ucunun sızlamadı gebelik belirtiside olabilir adet te bekle bakalım test yaparsın canımİnşallah bakalım üç gün kala test yapmaya korkuyorum. günüm geçerse yapacağım. Bu arada göğsüm şişkinliğindeki azalma normal mi sizce. Bir hafta boyunca aşırı şişkindi ve dokunmasam da acırdı ama şimdi şişkinlik azaldı ucu sızlamaya acımaya başladı
yok canım ona hiç cesaretim yok bir test bile yapmaya cesaretim yok ama şu kanla yapılan çok ilgimi çektiKan testi yaptır canım birde günün geçmiş sonucta
Normalde adetimden 7 gün önce şişerdi biraz acırdı bu kez 12-14 gün kala şişti aşirı acısı oldu sonra şişliği azaldı sadece uçlarında sızlama var. Evet bekleyeceğim bakalım adet günü geçince daha kesin sonuç verir :)Yumurtlama döneminde şişer sonra iner adete yakın tekrar şişer zaten ucunun sızlamadı gebelik belirtiside olabilir adet te bekle bakalım test yaparsın canım
Ole canim aynenOrasida oyle tabi. Ama napalim zahmet olmadan rahmet olmazmis :)
Inşallah gebeliktir test yap bizimle de paylaş yapınca canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah:))Normalde adetimden 7 gün önce şişerdi biraz acırdı bu kez 12-14 gün kala şişti aşirı acısı oldu sonra şişliği azaldı sadece uçlarında sızlama var. Evet bekleyeceğim bakalım adet günü geçince daha kesin sonuç verir :)
Bilemicem yap bakalım ne çıkacak canım:)yok canım ona hiç cesaretim yok bir test bile yapmaya cesaretim yok ama şu kanla yapılan çok ilgimi çekti![]()
Ahanda geldim kuzum buyur:)Hilal coban yoksun canım buralarda :) ::)
Sağol canım bende denemek istiyorum ama o kan benden nasıl çıkar bilmiyorum canım kıymetli de azcıkhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evde-gebelik-testinde-cigir.993586/
yvz13
senin dediğine bu başlıkta çok örnek var canımmm ben de deneyeceğim bu kan damlatıp yapılan testi..
Yok canim yapmadim test ama ruyamda bol bol aldim bugun test yattim aldim kalktim geri yattim gene aldim ahaahhahaa