• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa kizlar sakin oyle kan falan damlatmayin caniniza yazik azicik sabredin ne var yani :-) Allah isterse zaten nasip eder parmak falan deliceksiniz simdi kan kaybindan birinize bisey olucak ondan sonra topluca alicaklar bizi iceri :-)

Ahanda geldim kuzum buyur:)
Yoksun canım buralarda :) ne yapıyosun ne ediyosun
Sağol canım bende denemek istiyorum ama o kan benden nasıl çıkar bilmiyorum canım kıymetli de azcık :KK70: artık kapatıp gözümü saplıycam iğneyi :KK70:
Ben deniycem internet te videoları bile var..
Yabancılar 4 damla kan 3 damla suyla yapıyormuş canım
Ama bizim türkler idrarla kanı karıştırıyor muş.
Şu an adet olacak gibi karnım ağrımaya başladı :/

Sorma ayikabilsem giricemde :-) ya esim geceye gidiyor bu hafta bende uyuyamadim hic sabaha karsi yattim o gelince 8de geri kalktim 10da geri yattim bayilmisim resmen. Bide gorsen ruyamda gidip gidip eczaneden test aliyorum :-)

Sorma ayikabilsem giricemde :-) ya esim geceye gidiyor bu hafta bende uyuyamadim hic sabaha karsi yattim o gelince 8de geri kalktim 10da geri yattim bayilmisim resmen. Bide gorsen ruyamda gidip gidip eczaneden test aliyorum :-)
Bu sana test alıp yapman için bir mesaj :)

benim de karnım ağrımaya başladı az önce şişti de geliyor benim ki

Canim şubata bekleriz sıkıntı yok sakin ol :)
Yaa geçti sancım. Kafayı yiycem 1 saat sürdü bitti. Ben sökülene kadar sancım geçmezdi. Yemin ediyorum beynim bana oyun oynuyor :D tamam adet oldum işte deyip ağrı kesici alacaktım vücudum sanki yapma der gibi sancıyı kesti :D

Numuneyim ben gerçekten :)

Yaa geçti sancım. Kafayı yiycem 1 saat sürdü bitti. Ben sökülene kadar sancım geçmezdi. Yemin ediyorum beynim bana oyun oynuyor :KK70: tamam adet oldum işte deyip ağrı kesici alacaktım vücudum sanki yapma der gibi sancıyı kesti :KK70:

Numuneyim ben gerçekten :)
:D günün ne zamandı canım

Back
X