- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
Amin inşallah iyi ya da kötü paylaşacagım sagolasınInşallah gebeliktir test yap bizimle de paylaş yapınca canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah iyi ya da kötü paylaşacagım sagolasınInşallah gebeliktir test yap bizimle de paylaş yapınca canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah:))
Yoksun canım buralarda :) ne yapıyosun ne ediyosunAhanda geldim kuzum buyur:)
Ben deniycem internet te videoları bile var..Sağol canım bende denemek istiyorum ama o kan benden nasıl çıkar bilmiyorum canım kıymetli de azcıkartık kapatıp gözümü saplıycam iğneyi
![]()
Amin inşallah iyi ya da kötü paylaşacagım sagolasın![]()
![]()
Evet ilginç bi yöntem canım deneyecek misin :)yok canım ona hiç cesaretim yok bir test bile yapmaya cesaretim yok ama şu kanla yapılan çok ilgimi çekti![]()
Sorma ayikabilsem giricemdeYoksun canım buralarda :) ne yapıyosun ne ediyosun
Ben deniycem internet te videoları bile var..
Yabancılar 4 damla kan 3 damla suyla yapıyormuş canım
Ama bizim türkler idrarla kanı karıştırıyor muş.
Şu an adet olacak gibi karnım ağrımaya başladı :/
Adet belirtilerim başladı sanırım geliyor kırmızılarEvet ilginç bi yöntem canım deneyecek misin :)
Bu sana test alıp yapman için bir mesaj :)Sorma ayikabilsem giricemdeya esim geceye gidiyor bu hafta bende uyuyamadim hic sabaha karsi yattim o gelince 8de geri kalktim 10da geri yattim bayilmisim resmen. Bide gorsen ruyamda gidip gidip eczaneden test aliyorum
![]()
benim de karnım ağrımaya başladı az önce şişti de geliyor benim kiYoksun canım buralarda :) ne yapıyosun ne ediyosun
Ben deniycem internet te videoları bile var..
Yabancılar 4 damla kan 3 damla suyla yapıyormuş canım
Ama bizim türkler idrarla kanı karıştırıyor muş.
Şu an adet olacak gibi karnım ağrımaya başladı :/
Kendimi keserim çıksınmesela bayanın aynı anda yaptıgı iki test
biri sadece idrarl diğeri hem idrar hem kanla
Adet sancım başladı beniiiim![]()
Şubata inşallah canım benimde ağrılarım var olurum bi kaç güne:)Adet belirtilerim başladı sanırım geliyor kırmızılar
Yaa geçti sancım. Kafayı yiycem 1 saat sürdü bitti. Ben sökülene kadar sancım geçmezdi. Yemin ediyorum beynim bana oyun oynuyorCanim şubata bekleriz sıkıntı yok sakin ol :)
Ayy olabilir. Geçti çünkü.gazdır o gaz değildir adet sancısı
Yaa geçti sancım. Kafayı yiycem 1 saat sürdü bitti. Ben sökülene kadar sancım geçmezdi. Yemin ediyorum beynim bana oyun oynuyortamam adet oldum işte deyip ağrı kesici alacaktım vücudum sanki yapma der gibi sancıyı kesti
Numuneyim ben gerçekten :)
O sana yeter. Hevesini almışsın yarın yaparsın artıkYok canim yapmadim test ama ruyamda bol bol aldim bugun test yattim aldim kalktim geri yattim gene aldim ahaahhahaa
Şubata inşallah canım benimde ağrılarım var olurum bi kaç güne:)Adet belirtilerim başladı sanırım geliyor kırmızılar
benimde var sancım hafif hafif geçiyor bailıyor gaz mı adet sancısımı ayurt edemiyorum pekAyy olabilir. Geçti çünkü.
Ahahaha yok bence almamam icin bi mesaj dahada olmadim ama her an olabilirim gibi agrilar onu gosteriyor. Hele sol gogsum ellemeden bile feci agriyo canimBu sana test alıp yapman için bir mesaj :)
Hesabıma göre yarın ama kullandığım uygulama bugün diyor.günün ne zamandı canım