• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi doktora git bence canım. Normal değil sanki bilemedim. Gebelik belirtisi aynı zamanda ama bu kadar erken olmaz ki. Yumurtlamada da böyle bi belirti yok zaten. Bilemedim.

Aynen canm bide başka bişeyim yok gebe olma ihtimalimde yok bu ay düzenli bi ilişkimiz olmadı adet olacağım zamanda böyle bişey olmuyordu şaşırdım kaldım yan yatınca bile mahvediyo beni belki erken adet olucam diye ağrıyodur diye düşünüyorum bakalım geçmezse bi kontrole gitmem gerek

İnşallah bu ay olur ay eşimi üzgün görünce çok kötü oluyorum
Inşallah canım bende çok üzülüyorum tek benim sorunum olsa o kadar stresde yapmayacağım belki ama esin çok isteyip o hayal kirikligini yüzünde görünce insan kötü oluyor

kızlar nolur çizgiyi gördük deyin:KK17:

Eklentiler

• 482CC6A6-9E25-4090-B407-74ABC1F45132.webp
    482CC6A6-9E25-4090-B407-74ABC1F45132.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 230A1FA5-510B-4BDA-956B-C799E437FECC.webp
    230A1FA5-510B-4BDA-956B-C799E437FECC.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 63
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:

ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
Benide ekle tatlım klomen kullnaiyrm bat 30 ocak

Gece çalıştığı için sabah geldi işten ben testi yaptığımı söylememiştim anladı galiba buruk bi şekilde olmadı mı diyince içim acıdı ..benden daha çok istiyordu hatta benden daha stresli
Allah tez zamanda güldürsün yüzlerini. Erkekler için de zor. :KK43:

Back
X