- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
bat ne zamandı senin canımheyecandan elim ayagıma dolandı :)
canım bu erken gebelik testi comfort
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat ne zamandı senin canımheyecandan elim ayagıma dolandı :)
canım bu erken gebelik testi comfort
aynen benimki de öyle ben ağlarım benimle dalga geçer hüngürella diye ama çok istiyor çok üzülüyor biliyorumerkekler için daha zor canım ben ağlıyorum ediyorum ama eşim içine atar benim![]()
9 ocaktan günümüze ışınlandı arkadaşımızbat ne zamandı senin canım
ooo varmış daha beklenmez o kadar bence tekrarla testi koyulaşırsa kan ver9 ocak canım
ooo varmış daha beklenmez o kadar bence tekrarla testi koyulaşırsa kan ver
Evet canim internettende getirebilirsin kitapçılarda belki olmayabilirBulursam direk kitabi alırım. Her anneye lazım 11. Baskı dimi
ohh maşallah erken gebelik testi olsun ama o da yoksa normal testte çıkmaz bu kadar erken ve bu resmini attığınla aynı marka mı canım çünkü testlerin hassasiyetleri farklı oluyoraldım tet yarın da yapcam :)
Benim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.Belle bacak ağrıyorsa adet.
Kasık ve kasıktan bacağa vuran hamilelik diye biliyorum ben.
Iyi yapiyorsun canim.tam umutlanmak da uyi degil umudumunu kesmek de.Sürekli dua et Rabbime.
Kuranda zekeriya peygamberin duası var
Ćocuk icin.ben o duayı okidum 1 ay boyunca.o ay hamile kalmıştım.rabbim tshımi düsürüp bana o sevinci yaşatti.
Cocugum gitti ama ben yine de sevindim.milletin kısır lafinin altinda ezilmicem çünkü.rabbim beni bu yükten kurtardı.simdi bebis yok ama millet kısır diyemez.Rabbim iste beni bunla ödüllendirdi.
11. Baskı bulamadım canım 1. Baskı var senin dediğin içerikler var başlık olarak yazmışlar o mu acabaEvet canim internettende getirebilirsin kitapçılarda belki olmayabilir
1. baskı yı buldum ben fiyatıda 13 tl çok iyiymişEvet canim internettende getirebilirsin kitapçılarda belki olmayabilir
ahh canım naptın sen bebek istiyorsan daha dikkatli olmalısın annene güzel bir şekilde anlatsaydın keşke bi daha yapma öylelerBenim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
Ama ben ne yaptım :/ bizim su kuyumuz var oraya gidip içme suyu alıyoruz 19 kiloluk damacanalar var. Anneme erkekler alsın biz doldurup bırakalım dedim. Bi daha gelmeye gerek yok götürelim işte dedi. 5 damacanayı arabaya taşıdım tek. Anneme yaptırmam zaten böyle işleri. Ama taşıdım arabaya doğru yöneldim sol kasığıma fena bi ağrı saplandı bacaklarım titredi ayakta duramadım olduğum yere yığıldım çok acıdı canım. Bişey olsa sağ kasıkta olurdu. Baştan beri sağda oluyor bende herşey. Niye böyle oldu anlamadım korktum
Bu arada o duayı da mutlaka bulucam. Duanın açamayacağı kapı yok.
Nette var canım bende o duayı okumaya başlıcamBenim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
Ama ben ne yaptım :/ bizim su kuyumuz var oraya gidip içme suyu alıyoruz 19 kiloluk damacanalar var. Anneme erkekler alsın biz doldurup bırakalım dedim. Bi daha gelmeye gerek yok götürelim işte dedi. 5 damacanayı arabaya taşıdım tek. Anneme yaptırmam zaten böyle işleri. Ama taşıdım arabaya doğru yöneldim sol kasığıma fena bi ağrı saplandı bacaklarım titredi ayakta duramadım olduğum yere yığıldım çok acıdı canım. Bişey olsa sağ kasıkta olurdu. Baştan beri sağda oluyor bende herşey. Niye böyle oldu anlamadım korktum
Söyledim abartma daha bişey yok ortada dedi kızdı bi de.ahh canım naptın sen bebek istiyorsan daha dikkatli olmalısın annene güzel bir şekilde anlatsaydın keşke bi daha yapma öyleler
Nette var canım bende o duayı okumaya başlıcam
Keşke kaldırmasaydın ben olmasa da çok dikkat ederim sonuçta ihtimal varBenim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
ahh işte eski topraklar ama devir onların devri değil biz onlar kadar sağlam değiliz ki yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava bile sağlıklı değil dikkat etmek lazımSöyledim abartma daha bişey yok ortada dedi kızdı bi de.
Yaa bende çok dikkat ediyorum normalde. Annem de çok anlayışlıdır aslında niye böyle dedi anlamadım. Neyse bebişin olacağı varsa olur bi şekilde Allah'ın izniyle. Ama ders oldu bana bi daha yapmam asla. Canım çekilir gibi oldu tövbe estağfurullah.Keşke kaldırmasaydın ben olmasa da çok dikkat ederim sonuçta ihtimal var
Benim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisînBenim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.