- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.772
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim canim.ama sonuc yarin çikacak.İnşallah canım. Sen ne durumdasın kan verdin mi bugün ?
Takvim nasil yapiliyor canim?Takvım yapsana kız hadı ıns bnm bugundu 4+2 bata gore bılmıyom gercekte tabı
Batın gectı mı cnm belırtı ılıskıden 7 gun sonra basladı bende en buyuk belırtı gogus hassasıyetı ve damarlar bı anda belırıyo
Alalala yerlesme kanaması olabılır cnm bekle bakalm ıns adet olmazsn yaBat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Bu erken gebelık dgl cnm hasssaslkkları farklıdır bekşe az dahakızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif![]()
Yerleşme kanamasi olabilirBat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Bu erken gebelık dgl cnm hasssaslkkları farklıdır bekşe az daha
kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif![]()
Haber ver olur mu. İnşallah beklediğin artış olur.Verdim canim.ama sonuc yarin çikacak.
Takvim nasil yapiliyor canim?
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif![]()
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?
Testin çizgi çıkanı bebetime markamıdır?
Yumurtlamanın 7-10ncu günlerindeysen yerleşme kanaması olabilir. Bat'ı 14 ekleyerek bulduysan olamaz ama 18 gün sonra olmuş oluyor. Bu kadar geçe kalmaz.Bat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Çok yanlış gösterdiği oluyor diye duydum o marka için ama inşallah doğrudur da diğerinde çıkmamıştır.bebe time dı sanırım
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.