• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batın gectı mı cnm belırtı ılıskıden 7 gun sonra basladı bende en buyuk belırtı gogus hassasıyetı ve damarlar bı anda belırıyo

Bat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .

Bat geçti canım , bat günü sabah yaptım negatif , bu gün de 4. Gün olması gerekiyodu adetin . İlişki oldu bu gün adet yok diye , sonra afedersin tuvalette peçeteye pembe sıvımsı akıntı geldi bir iki kere , ped koydum bekliyorum adet oldum diye düşünüyorum tabi ama hiç pedime gelmemiş 7 saattir flan yok hiç bişi anlamadım .
Alalala yerlesme kanaması olabılır cnm bekle bakalm ıns adet olmazsn ya

kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif:(

Eklentiler

• 46DDAD7F-5DFB-4547-897F-C18F38D0F310.webp
    46DDAD7F-5DFB-4547-897F-C18F38D0F310.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 155
Yerleşme kanamasi olabilir

kızlar niye böyle çıktı çizgi olan ilk yaptıgım şimdi ise negatif:KK43:
Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?

Yaa çünkü yumurtlamayi bulamiyorum ben anlayamiom akintidan:) napayim böyle ugrasiom iste :KK43: E Efulimm41
Ovülasyon testi al biz sana yardımcı oluruz. Bende bu ay öğrendim. İyi oluyor. Ateşte ölçebilirsin. Yapmak istersen yardımcı olurum. Onda baya ustalaştım :)

Duyarlılıkları aynı olmayabilir canım. Biri 20dir biri 50dir senin 30lardadır mesela. Öyle düşün. O yüzden algılamayabilir. Pozitif genelde doğru oluyor. Markası neydi ilk testin ?

bebe time dı sanırım

Yumurtlamanın 7-10ncu günlerindeysen yerleşme kanaması olabilir. Bat'ı 14 ekleyerek bulduysan olamaz ama 18 gün sonra olmuş oluyor. Bu kadar geçe kalmaz.

benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam

benim bat 8 şubat
yumurtlamadan beş gün sonra çizgi çıkınca erken döllenme dedim ama değil sanırım
beklemeye devam
Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.

Yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelik testinde bile çıkmaz canım. Erken döllenme erken yumurtlayarak yumurtanın döllenmesi demek. O şekilde bişey değil yani. Bilseydim büyük ihtimalle yanlış olabileceğini söylerdim. İmkansız gibi bişey. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel sonuçlar. Benim BAT 9 şubat birlikte bekleriz.

benim de 8 şubat canım
10. gün yumurt beyazı akıntıyla karşılaşmıştım
bu testte çizgi çıkınca erken yumurtladım herhalde dedim

Back
X