- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bende gördüm canim.çok ince bi çizgi var.hayırli olsun inş canim.Bugun canm evet çok ince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm canim.çok ince bi çizgi var.hayırli olsun inş canim.Bugun canm evet çok ince
Ay şükür görenler cogaldiBende gördüm canim.çok ince bi çizgi var.hayırli olsun inş canim.
Efulim ellerin benim ellerime çok benziyor.Fotoğraftan belli olmuyor olabilir canım. Sen daha net görürsün. Ya da arkadaşlardan gören olabilir.
Var tabiki canom.testin markasi ne?Ay şükür görenler cogaldi
tatlım ben şöyle birşey farkettim benim kimyasallarda hep erken öğrendim gebeliği biri düşük olmuştu gerçiO zaman bebetime hassas bir test bu durumda.
Nedir bu kimyasalların nedeni, çok canımı sıkıyor. Hamileyim diye sevinirken hevesimiz yarım kalıyor. Sen nasıl besleniyorsun canım. Beslenmemizde mi hata yapıyoruz acaba?
İnşallah onlar doğru görüyorlardır canım. Yarın veya öbür gün tekrar yap bi istersen. Garantile.Gördüler evet
Tövbe yaa kuzenime gösterdim yok diyor o da Allah Allah. Bende test yaparsam bi gün olmasa da size atcam ben göremiyorum belli ki
Nerde görüyorsun canım iyice zum yaptım göremedim kendimden şüphe etmeye başladım :)
Eki Görüntüle 2103048
İnşallah onlar doğru görüyorlardır canım. Yarın veya öbür gün tekrar yap bi istersen. Garantile.
Evet canım ortadan kemikli ellerim sonrasında inceliyor. :)Efulim ellerin benim ellerime çok benziyor.
Parmaklarin uçlara doğru inceliyor.
Ayy inşallah canım. Allah söyletmiştir belki :)ay test senin sandım :))) heyecanlandım bak

Canim zom yapinca gorunmuyor.uzsktan gozünü kıs bak.siyaha yakin kil gibi çok çok ince bi çizgi var.Tövbe yaa kuzenime gösterdim yok diyor o da Allah Allah. Bende test yaparsam bi gün olmasa da size atcam ben göremiyorum belli ki
Nerde görüyorsun canım iyice zum yaptım göremedim kendimden şüphe etmeye başladım :)
Eki Görüntüle 2103048
Albi test cnm çarşamba tekrarliycamVar tabiki canom.testin markasi ne?
Bide 2 gün sonra bi daha tekrarla.
Benim ellerimin aynısı.rengi de sekli de:)Evet canım ortadan kemikli ellerim sonrasında inceliyor. :)
Yapınca ilk sana atcam sözcanım bi atsana tekrar normal çektiğini
zoomsuz olsun lütfen ben onu şekilden şekle sokcam çizgiyi görcen
naz dan kaptım valla çok iyi taktiklerim var :))
tatlım ben şöyle birşey farkettim benim kimyasallarda hep erken öğrendim gebeliği biri düşük olmuştu gerçi
erken öğrenmemin nedeni sanırım döllenmenin erken olması ama geçen aydan kalan çatlamayan yumurta ile döllenme olabiliyomuş ve bu da yüzde 70 lerde sağlıksız gebeliğe yol açıyormuş
testim yine pozitifti geçen ay hatta hcg kanda baktık ama hızla düştü hcg ve kanama başladı
Tekrarla canim.ins bebis vardir.Albi test cnm çarşamba tekrarliycam
Elleri benzeyenin huyları da benzer derler. :)Benim ellerimin aynısı.rengi de sekli de:)
al şekerim çizgi :)Bi bakarmisiniz lutfennnn iyi bakin kizlarEki Görüntüle 2103016 Eki Görüntüle 2103016 Eki Görüntüle 2103016
Bence yanlis yapiyosun tabiki sana kalmis ama bu sekilde kendini cok yipratirsin canimhaklısın canım kendime hakim olamıyorum
bide inatla testlerde böyle çizgi çıkıyor
hadi ben erken döllenmeden şüphe ettim testi yaptım bu deli test niye çizgi çıkarıyor![]()