- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Yok cnm norml testErken gebelik testimi canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm norml testErken gebelik testimi canim.
Ayy inşallah canım yaa. Rabbim hayırlara çıkarsın. Annen gibi güzel rüyalar görüyorsun.İns canim ya.sizin haberlerinizi alinca ben daha çok seviniyorum.bu sene bence bebek patlaması olacak.inş içlerinden biri de sen olursun.
Géçen gün bi rüya gördüm.rüyamda doktora gidiyordum.dr bana 5 tane yumurta var.bunlarin 3 ü kücuk daha.2 si büyümüs rahme düsecek dedi.
O gün beb hamilr oldugumu ögrendim.aksama da bi arkadasim bana hamileyim dedi.
Ins kalan 3 yumurtadan biri sen olursun.
Allah allah canım üstüne falan mı gördün avaba5Evet canim öyle oldu. Durum nedir fikrim yok.
canım benimki gibi olmuş olabilir
ben kanda baktırdım hemen düşmeye başladı zaten
dur selametle gelecek bebişler sabır :)
senin bat ne zaman şimdi
Allah allah canım üstüne falan mı gördün avaba5
Ahahasen testini kesin yolla bize :)) sen göremiyorsun belli oldu :))
Seninki gibi olduysa bu benim ikinci kimyasal olmuş oluyor. 4 ayda 2 kimyasal oluyorsa bir yerde bir sorun var demektir.
17 şubat bat şu anda. Tabi sistemim değişmediyse.
Var demi canım valla yorumlariniza çok ihtiyacım varal şekerim çizgi :)
Canım testim yok. İşte almadım pek verimli çalışmadık ya ondan. Bugun adet olacakmışım gibi ağrılarım var.naz2018 canim testin var mı yaninda?az kalmis batina.belki senin de vardir da cikar.
Erken gebelik testinte daha net cikar varsa canim yaparsan testi atarsin bakarizYok cnm norml test
Canım testim yok. İşte almadım pek verimli çalışmadık ya ondan. Bugun adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Evet kuzum 4 gün kaldı ama bu ay verimli geçmedi olursa mucize olacak :) :) resmen havalara uçarımazmı kaldı ay hiç takip edemedim buraları
hadi inşallah güzel haberler gelsinn
Ins canim.amin.tez vakitte olsun ins.Ayy inşallah canım yaa. Rabbim hayırlara çıkarsın. Annen gibi güzel rüyalar görüyorsun.
Var demi canım valla yorumlariniza çok ihtiyacım var
Kıııııızzzzz yoldan çıkarma benii. Zor dürüyorum zaten BAT'a kadaryap yap :)
yani 3 gün kala yap mesela
Adet olmicaksın ins.ben sana dua ediyorum.bu ay Rabbim yüzünü güldürecek.Canım testim yok. İşte almadım pek verimli çalışmadık ya ondan. Bugun adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Kıııııızzzzz yoldan çıkarma benii. Zor dürüyorum zaten BAT'a kadar![]()
Ama şaka bi yana yapcam. Aramızda kalsın önceden eczaneye gitmeye üşeniyordum parasına acıyordum şimdi yaparım heralde. Hem ucuz hem elimin altında var :)
Allah allah canım üstüne falan mı gördün avaba5
Ayy inşallah kuzum yaa. Bu ay daha rahatım diğer aylara göre. Kür yapmayınca daha rahat olmaya başladım. bu ay olursa anlıycam ki stres engel oluyor bende.Ins canim.amin.tez vakitte olsun ins.
Bu ay kalbimden sen ve naz geçiyor.inş ikinizde kalırsınız hemen bu ay.
Heralde onu hissetmek önemli. Mesela geçen ay kaç kişi dedi yap artık diye adet gününe kadar yapmak gelmedi içimden öyle hissetmedim hiç. O hissi bekliyorum. Biraz kendini sakinleştirmeye çalış canım. Streste çok kötü bu süreçte. senden de güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle.oh oh iyi :)
yalnız dikkat edersen ben hep erken davranıyorum belirtilerime güvenip ama hep te dogru çıkıyor
birde sonu hüsran olmasa![]()