• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canim ya.sizin haberlerinizi alinca ben daha çok seviniyorum.bu sene bence bebek patlaması olacak.inş içlerinden biri de sen olursun.
Géçen gün bi rüya gördüm.rüyamda doktora gidiyordum.dr bana 5 tane yumurta var.bunlarin 3 ü kücuk daha.2 si büyümüs rahme düsecek dedi.
O gün beb hamilr oldugumu ögrendim.aksama da bi arkadasim bana hamileyim dedi.
Ins kalan 3 yumurtadan biri sen olursun.
Ayy inşallah canım yaa. Rabbim hayırlara çıkarsın. Annen gibi güzel rüyalar görüyorsun.

canım benimki gibi olmuş olabilir
ben kanda baktırdım hemen düşmeye başladı zaten
dur selametle gelecek bebişler sabır :)
senin bat ne zaman şimdi

Seninki gibi olduysa bu benim ikinci kimyasal olmuş oluyor. 4 ayda 2 kimyasal oluyorsa bir yerde bir sorun var demektir.

17 şubat bat şu anda. Tabi sistemim değişmediyse.

Seninki gibi olduysa bu benim ikinci kimyasal olmuş oluyor. 4 ayda 2 kimyasal oluyorsa bir yerde bir sorun var demektir.

17 şubat bat şu anda. Tabi sistemim değişmediyse.

umudunu kesme canım bak bendeki yüzsüzlüğe
Rabbimin bir bildiği vardır umutları bitirmeden her ay denicez bakalım 17 sine neler olcak
rahat olalım

Canım testim yok. İşte almadım pek verimli çalışmadık ya ondan. Bugun adet olacakmışım gibi ağrılarım var.

inşallah kırmızları görmezsin canım güzel haberleri verirsin inşallah

yap yap :)
yani 3 gün kala yap mesela
Kıııııızzzzz yoldan çıkarma benii. Zor dürüyorum zaten BAT'a kadar :-) :-)
Ama şaka bi yana yapcam. Aramızda kalsın önceden eczaneye gitmeye üşeniyordum parasına acıyordum şimdi yaparım heralde. Hem ucuz hem elimin altında var :)

Kıııııızzzzz yoldan çıkarma benii. Zor dürüyorum zaten BAT'a kadar :-) :-)
Ama şaka bi yana yapcam. Aramızda kalsın önceden eczaneye gitmeye üşeniyordum parasına acıyordum şimdi yaparım heralde. Hem ucuz hem elimin altında var :)

oh oh iyi :)
yalnız dikkat edersen ben hep erken davranıyorum belirtilerime güvenip ama hep te dogru çıkıyor
birde sonu hüsran olmasa :(

Allah allah canım üstüne falan mı gördün avaba5

Sanmıyorum belki kimyasaldı, kahverengi leke geldiği günkü beta negatif sonuçta. Öyle olsa beta hcg azda olsa çıkar. Sadece ben adete 5 gün kala gelen lekeyi ciddiye alıp kan testi yaptıracaktım.
O büyük ihtimal yerlesmeydi.

Şu adetin 21.günü yapılan testi bu ay yaptıracağım. Progesteronmudur nedir, belki onu kullanmam lazım. Tutunmaya ilgili sorunum var belli ki.

Ins canim.amin.tez vakitte olsun ins.
Bu ay kalbimden sen ve naz geçiyor.inş ikinizde kalırsınız hemen bu ay.
Ayy inşallah kuzum yaa. Bu ay daha rahatım diğer aylara göre. Kür yapmayınca daha rahat olmaya başladım. bu ay olursa anlıycam ki stres engel oluyor bende.

oh oh iyi :)
yalnız dikkat edersen ben hep erken davranıyorum belirtilerime güvenip ama hep te dogru çıkıyor
birde sonu hüsran olmasa :KK43:
Heralde onu hissetmek önemli. Mesela geçen ay kaç kişi dedi yap artık diye adet gününe kadar yapmak gelmedi içimden öyle hissetmedim hiç. O hissi bekliyorum. Biraz kendini sakinleştirmeye çalış canım. Streste çok kötü bu süreçte. senden de güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle.

Back
X