• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler @Umudumbitmedi_ benim için de iyi şeyler hissediyor musun Hilal coban Hilal coban canım sen pko için bitkisel bişey yaptinmi arkadaşımda çıkmış bekar ne yapabilirim evde diyor
Canim ben evlendikten iki sene sonra cocuk isteyince ogrendim biseyde yapmadim. Ilk ay bilmiyodum sogan kürü yaptim ama ise yaramadi bende hem o pko icin degildi zaten arkadasim tavsiye etmisti. Ama corek otu bal tarcini hamile kaldigim ay yaptim ve doktorumda sasirdi rahimin ici cok guzel durumda dedide iste cocuk icin yaptim ben onu arkadasin bekarmis. Ibrahim saracoglunun kürlerine baksin canim Allahin izniyle onlar cok iyi geliyor

Allah Allah madem yumurtan olusuyor diger doktor niye klomen vermis once bi takip yapsaymis ya anlamadim bende gercekten canim evet dedigi pko sende sadece adet duzensiz yapiyor demekki. Yumurta olusumu oluyorsa bence baska doktora gitmelisin canim dogru duzgun dinlicekseniz durumumu anlatiyim de en basindan
sorun da şurda iğneye başladık dün çok bilgili görünüyor doktorm o kdr kendinden eminki aksini hiçbişekilde kabul etmedi yani çok kez söyledm acaba yumurtam kalitesiz mi oluşuyor çünkü 1.5 senedir deniyorz bi defa kimyasal oldu başka hiç olmadı klomenle dahi hiç tutmadı 4 ay kullandm. Testleri de eski doktorun yaptı mı dedi ewet dedm onları getir bide ben görüym dedi eşimn sperm testinede baktı çatlatma yapabiliriz ama aşılama daha garanti olur sen bunları kullan 8.günü gel büyüyor mu yumurtan bakalm dedi

sorun da şurda iğneye başladık dün çok bilgili görünüyor doktorm o kdr kendinden eminki aksini hiçbişekilde kabul etmedi yani çok kez söyledm acaba yumurtam kalitesiz mi oluşuyor çünkü 1.5 senedir deniyorz bi defa kimyasal oldu başka hiç olmadı klomenle dahi hiç tutmadı 4 ay kullandm. Testleri de eski doktorun yaptı mı dedi ewet dedm onları getir bide ben görüym dedi eşimn sperm testinede baktı çatlatma yapabiliriz ama aşılama daha garanti olur sen bunları kullan 8.günü gel büyüyor mu yumurtan bakalm dedi
O zaman madem basladin bi bekle bakalim yumurtan ne durumda olucak canim. Muhtemelen sureci hizlandirmak adina asilama demis sana garanti olsun diye insallahta olur :) hayirlisi olsun yaz banada sonuclarini

O zaman madem basladin bi bekle bakalim yumurtan ne durumda olucak canim. Muhtemelen sureci hizlandirmak adina asilama demis sana garanti olsun diye insallahta olur :) hayirlisi olsun yaz banada sonuclarini
inşallah canım, endişeliyim biraz böyle igneler ilaçlar piskolojik çok yıpratıyor insanı , rabbim aratmasın biran evvel hayırlı saglıklı bebekler wersin isteyen herkese. :anne::emir_bebek:

Ins cnm aminnnnn bakalkm sen de ne var ne yok
Ben de bişi yok valla kuzum öyle geçip gidiyo günler. Düşünmemeye çalışıyorum. Ama bu ay biraz zor gibi Allah bilir yine de ama hiç boş kalamıyoruz. 3 4 gündür yeğenim bizde smdi bi haftada eşimin yeğeni geldi. İki tane genç kız olunca evde e malum geceleri de yatmak bilmediklerinden çalışamıyoruz :D
Hadi nasip hafta sonuna dedim ama hafta sonu da görümcem gelicek kızını almaya e gemişken de iki gece kalcakmış. Tam da yumurtlama zamanlarım.. yani bu ay bizim işimiz yaş malesef.
Bebekten öte eşimi istiyorum o da istiyo ama bi türlü boş kalıp hasret gideremiyoruz bi haftadır :D
Bakalım nasip kısmet vardı bunda da bi hayır ne diyelim :)

Ben de bişi yok valla kuzum öyle geçip gidiyo günler. Düşünmemeye çalışıyorum. Ama bu ay biraz zor gibi Allah bilir yine de ama hiç boş kalamıyoruz. 3 4 gündür yeğenim bizde smdi bi haftada eşimin yeğeni geldi. İki tane genç kız olunca evde e malum geceleri de yatmak bilmediklerinden çalışamıyoruz :KK70:
Hadi nasip hafta sonuna dedim ama hafta sonu da görümcem gelicek kızını almaya e gemişken de iki gece kalcakmış. Tam da yumurtlama zamanlarım.. yani bu ay bizim işimiz yaş malesef.
Bebekten öte eşimi istiyorum o da istiyo ama bi türlü boş kalıp hasret gideremiyoruz bi haftadır :KK70:
Bakalım nasip kısmet vardı bunda da bi hayır ne diyelim :)
Ahahah ay allahım onızlara soyle calısma var +18 hhahahha kız yatınca bes dk da halledıverın ıkı gundenbır tam zamanlarında bıkac defasan hallolur en kotu gece yadansabaha karsı dusa gırersın ahhahh cok kotu bunıs mısafır olunca

Back
X