• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım ağrıların nasıl benim 21. Gund3n beri agrim var 26. Günündeyim bata 5 gün var çok erken başladı benim adet olacak gibiyim ama gelen giden yok canım
Canım benim karnımın altı pıt pıt atıyor demiştim hatırlıyorsan ozaman dan sonra o küçük ağrılar büyüyerek adet ağrısına döndü. Adet olacak gibi ağrım oluyor belim de ağrıyor

Canım benim karnımın altı pıt pıt atıyor demiştim hatırlıyorsan ozaman dan sonra o küçük ağrılar büyüyerek adet ağrısına döndü. Adet olacak gibi ağrım oluyor belim de ağrıyor
Cnm ins hamilesindir benimde kasiklarim agriyo umudum bu ayda yok son üç gün bıktım 3 senedir her ay negatif olmasindan

İnşallah canım valla hiç umudum yoktu ama bu bel ağrısı ve adet ağrıları umutlandırıyor beni adet olmadan önce belim pek ağrımaz bu kadar. İnşallah hamileliktir

Nazzzz sende mi? Ben bişey göremedim ama test bebetime olunca biraz tedirginim. Ya çok duyarlı bir test ya da hatalı gösteriyor. Predicyor 6 gün önce al bence.. kaç gün var adete? Burda biri yapmıştı hamislerden çok net çıkmıştı. O testi al bence belirtilerde varsa.

Kızlar değerleriniz çok güzel maşallah. Hamilelik süreciniz sağlıkla ilerler inşallah. Hilal coban Hilal coban kalp sesini duymuşsun maşallah, nasıl değişik bir duygudur kimbilir. Devamı da sağlıklı ilerlesin inşallah.

Bu Amh testi adet zamanı mi yapılıyor kızlar. Birde ben bugün doktora gittim ovulasyon haftasindayim hormon testleri yapıldı doğru çıkar mi. Doktor da yapmayalım demedi. FSH yüksek dedi eski yaptırdığım test sonucuna göre aslan pencesi içsem ne zaman içmeliyim adet zamanı mi bırakacağım gün var mi?

Cnm ins hamilesindir benimde kasiklarim agriyo umudum bu ayda yok son üç gün bıktım 3 senedir her ay negatif olmasindan
İnşallah artık o negatif ler son bulur canım :)
Inşallah hamissindir canım
İnşallah canım hepimiz bir an evvel hepimiz hamiş oluruz :)
Insallah canim benim bu ay da olmadi umudumuz onumuzdeki aya
Ben martta çalışmaya başlayacam canım :)
Nazzzz sende mi? Ben bişey göremedim ama test bebetime olunca biraz tedirginim. Ya çok duyarlı bir test ya da hatalı gösteriyor. Predicyor 6 gün önce al bence.. kaç gün var adete? Burda biri yapmıştı hamislerden çok net çıkmıştı. O testi al bence belirtilerde varsa.

Kızlar değerleriniz çok güzel maşallah. Hamilelik süreciniz sağlıkla ilerler inşallah. Hilal coban Hilal coban kalp sesini duymuşsun maşallah, nasıl değişik bir duygudur kimbilir. Devamı da sağlıklı ilerlesin inşallah.

Bu Amh testi adet zamanı mi yapılıyor kızlar. Birde ben bugün doktora gittim ovulasyon haftasindayim hormon testleri yapıldı doğru çıkar mi. Doktor da yapmayalım demedi. FSH yüksek dedi eski yaptırdığım test sonucuna göre aslan pencesi içsem ne zaman içmeliyim adet zamanı mi bırakacağım gün var mi?
Senella ovulasyon haftasının değerleri farklı oluyor. Onu da ona göre değerlendirirler. Aslan pençesinin içme zamanı yok canım. İstediğin zaman başlayabilirsin. Bir de ben senin geçen ayki testini yeni gördüm sen bence baya baya kimyasal yaşamışsın baby.:/

Amh testi ayın herhangi bir günü yapılıyor ama yaşın 35in üzerinde değilse yapma bence gerek yok.
Ayın ortasında hormon tahlili doğru sonuç vermeyebilir. Ama daha önce adetliyken yaptırdıysan doktor onunla kıyaslayarak yorumlayabileceği için bişey dememiştir. Son olarak Aslan pençesi çayını yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Ben adetin ilk günü başlıyorum yumurtlamaya kadar günde 2 sefer yemeklerden bi saat sonra 5 dk kaynatılmış olarak içiyorum.

Canimmm Allahim hepinize yasatsin dualarim sizinle cok guzel bi duygu cok farkli Allahim yasatsinda oyle anlayin kuzummm :)

Senella ovulasyon haftasının değerleri farklı oluyor. Onu da ona göre değerlendirirler. Aslan pençesinin içme zamanı yok canım. İstediğin zaman başlayabilirsin. Bir de ben senin geçen ayki testini yeni gördüm sen bence baya baya kimyasal yaşamışsın baby.:/

Öyle mi diyorsun, bilmiyorum ama bende şüpheleniyorum. O adete yakın olan leke bayağı etken. Birde ben bu erken gebelik testlerinde çıkmayınca hiç rahat durmadım dikkat etmedim.
Yoruldum yordum kendimi. Sonuç tutunamama.
Doktora da söyledim cevap yok. Bu gidişle kendimizin doktoru olacağız.

Amh testi ayın herhangi bir günü yapılıyor ama yaşın 35in üzerinde değilse yapma bence gerek yok.
Ayın ortasında hormon tahlili doğru sonuç vermeyebilir. Ama daha önce adetliyken yaptırdıysan doktor onunla kıyaslayarak yorumlayabileceği için bişey dememiştir. Son olarak Aslan pençesi çayını yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Ben adetin ilk günü başlıyorum yumurtlamaya kadar günde 2 sefer yemeklerden bi saat sonra 5 dk kaynatılmış olarak içiyorum.

Bu ay içmenin anlamı yok o zaman bir dahaki ay içerim. Bu ay zaten karman çorman oldu.

Birde hamilelerden yeniler nerdeyse her gün ilişki yaşayıp adete yakın bırakmış. Iki günde bir denemiştik bu ay da ovulasyon haftası her gün mu olsa. Belki spermcikler uzun ömürlü değildir belli mi olur.

Sende bizim kuzum Allah yolunu acik etsin
Valla o kadar guzel degisik bi duygu ki masallah masallah diyim insanin ici kipir kipir oluyor ya :)
Saol canim.sağ salim varalim evimize.evimi çok özledim.
Bebiş çok güzel bi duygu.ins Rabbim isteyen herkese nasip eder.bide kucağımiza alsaydık şu bebişleri.acaba yüzleri nasil olacak.kime benzicek.çok merak ediyorum.
Geçen daha bebeği ögrenmeden bebek albümü aldim.üstüne hamile oldugumu öğrendim.nasip işte.

Back
X