- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
- Konu Sahibi Anestezist07
Merhaba arkadaşlar, kısa ve öz anlatmaya çalışacağım elimden geldiğince.. istanbulda özel bir yurtta kalıyorum, oda arkadaşımla anlaşamadığımız için başka bir odaya geçtim.. odamız 3 kişilik "M" yi çok iyi tanıyorum saf bi kızdır pek dikkat etmez böyle şeylere ama "B" yi çok çok yeni tanıyorum daha önce yurtta esrar mı denir bilmiyorum şu kağıda sarılıp içilen her neyse ondan içtiğini duymuştum dedikodudur diye pek önemsemedim açıkcası.. yeni odama geleli daha 24 saat bile olmadı öğleden sonra saat 2-bucuk 3 gibi yeni odama yerleştim kız odada sigara içiyor sigara gibi kokuyor ama tuvalete bi kapanıyor hiç abartmadan söylüyorum en az 30 dakika kalıyor ve çıktığında da berbat bi koku.. sigara kokusunu ayırt edebilecek yaştayım bu bambaşka bi koku, ağır bi koku bana ben canım sıkıldıkça tuvalete gidiyorum canım sıkılınca tuvaletim geliyo senin tuvalette işin olursa kapıyı tıklat ben çıkarım dedi ve dikkat ettim tuvaletteyken kulağı hep odadaki seslerde.. odam tuvalete pek yakın olmadığı halde hapşurdum ve çok yaşa dedi, biri kapıyı çok çok hafif tıklattı onu bile duydu kim o dedi yani ben o sesi odada olmama rağmen zar zor duydum o tuvaletten duydu.. gerçekten hal ve hareketleri şüphelendiriyor beni.. sizce ne yapmalıyım, 23-24 gün sonra evime dönüyorum olay çıkmaması için susmalı mıyım.. esrar kullanan kişilerin başkalarına zararı dokunur mu ? korkuyorum
Son düzenleme: