oda neee. yarasaaaa :-(

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
Sabah sabah super ekşin yaşadim :mad:

Eşime kahvalti hazirlamaya kalktimda , mutfagin lambasini yakmamla içeriye yarasa girdi:KK17::mad:

İlk etapta kuş sanaraktan kovalamaya calistim ,baktim ses çıkmıyor :KK61: perdeye konmasiyla aci gercekle karşı karsiya kaldim o yarasaydi k :KK57::KK42::KK42: eşime seslendim ama duymadi iyice ustime ustume ucmaya basladi buzdolabin kosesindeki bosyere saklanip tepsiyle kendimi sakladim :mad:

Bnm minik canavar çıkageldi :KK61: abow yandim ben didim mecburen saklandim yerden cikMK ZORUnda kalacaktik :cry: bnm sipa ustune ustune gitmeye baslado :mad: tam ciktim ustume gelmeye basladi o korkuyla oyle bir çığlık attim ki bnm sipa dakorktu :KK61: ama napim korkuyorim :KK17: sonra esimi uyndirdim bir baktik mutfakta yok :KK57: salona girmis gariban :mad: pencereleri actik cikmak bilmedi en sonunda cikti ama cok korktum ya :KK42: bu yarasalar bissey yaparlar mi bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorim:KK24::KK61:

Benim eve yarasasından kargasına yolunu kaybeden her türlü kuşun girmişliği var
Bişey yapmaz çıkmış zaten

Neden benim evime girmiyor yaaa ben çok severim hayvanları
xenforo-smilies-kk48.gif

3 sene önce bizim eve de girmişti. Siz şanslısınız yine biz haftalarca çıkaramadık evden. Ne pusular kurduk. Işığı kapatıp elimizde çarşafla bekledik ama yok 2 hafta filan bizimle yaşadı. En son bi gün evde ararken cansız çiçeğin arasına saklanmış olarak bulduk. Camdan çiçeği silkeleyince uçtu gitti.
Yarasalar kuduz mikrobu taşıyor diye biliyorum. Ama ısırıp etmediği müddetçe sorun olmaz.

yarasalarda kuduz virüsü vardır o yüzden dikkatli olun. ayrıca kanlarında da çeşitli mikroplar taşıyorlar, ola ki korktunuz hayvana vurdunuz ve öldü, kan çıkması durumunda dikkatli olun. bence çok sevimliler ama bunların dışında :KK70: geçmiş olsun

X