Ödüllü Sevgililer Günü Yarışması, Çok Güzel Hediyeler Varrrr

0lumsuzluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
29
5
34
Herkese merhabaa
YanıtAra diye üye olduğum bir soru cevap sitesi ödüllü yarışma yapıyor. Siteye üye olup da "sevgiliye yapılabilecek en etkileyici sürpriz nedir" diye bir soru var ona cevap yazıyorsunuz bu kadar :) Verilecek ödüller şunlarmış

3 kişiye Microsoft kablosuz Mouse
2 kişiye Sony kulaklık
2 kişiye Pioneer kulaklık
2 kişiye LG 32Gb OTG + Flash bellek
5 kişiye Powerbank taşınabilir şarj aleti

Kablosuz mouse istiyorumm belki çıkar :))) Sevgilime de söyledim o da yazacak şansımız ikiye çıkacak :) bence sizler de güzel fikirleriniz varsa yazabilirsiniz çok ödül var kime çıkacağı belli olmaz :)))

ben de cevap yazdım lg 32 gb otg ve flash bellek kazansam çok sevinirdim. sadece bir cevap yazıp da böyle bir şey kazanmak için çok pahalı bir hediye :KK49:
Üye olurken de hiçbir özel bilgi istemiyorlar. nasıl ulaşacaklar ki kazanırsak? Mail mi atacaklar acaba...o_O

• Yarışmanın kazananları ve yedek liste 15 Şubat tarihinde ilan edilecektir. Kazanan katılımcılara gönderilen maillere 18 Şubat 23.59'a kadar geri dönüş alınamaz ise ödüllere sırasıyla yedek listedeki isimler hak kazanacaktır.
  • Kazanan kişilerin adres ve iletişim bilgilerinin güncellenmesi talep edilecektir.

yazıyor kurallar kısmında canım istersen o kısma bi daha bak. İçin rahat etmezse falan mail de atabilirsin benceHoppa Sanırım mail ile iletişim sağlanacak. Umarım istediğin hediyeyi kazanırsın :KK39::KK68:

X