Odun sevgili sorunsalı

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
Kizlar, karşimdaki kişi romantik değil, duygusal değil. Kisacasi tam bir odun!
Ben de tam tersi asiri duygusalimdir ve beklerim de karsidan. Sizce bu ileriki süreçte sorun olur mu ya da düzelir mi?

Yok be güzelim düzelmiyorlar, kendimden ve çevremden bildiğim gözlemlediğim bu, sakın düzelir diye umutlanma!

Başlarda odunsa sonrasını düşünemiyorum bile. Eğer bu konuda çok hassassan boşuna uğraşıp kendini yıpratma derim.sonuçta baştan belli etmiş romantik olmadığını sonradan senin beklentilerine karşılık vermediği için kızmaya hakkında olmaz :)

sevgiliyken odunsa evlendikten sonraki halini düşünemiyorum.düzelmez hem hatta daha beter olur bence.

benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı çok yıpranmıştım.
sevgi bi yere kadar. karakterler çok ayrıysa bir yerde tıkanıyorsunuz.

Aynı dert bendede var. Baslarda biraz olsun iyiydi kabl edilebilcek türdendi baktı bişey demiyorum tepki vermiyorum dahada beter oldu. Suan ayrılmayı düşünüyorum o derece. Düzelmez,düzelmedi.

her erkeğin ruh dünyası farklıdır.kiminin yapısında vardır kimindeyse yoktur.ruhunda olmasa bile mutlu olman için -seni tatmin etmese bile- somut bir çaba varsa bu gözardı edilmemeli.biz hep hayal ettiğimizi yaşamak istiyoruz oysaki varolanı yaşamak lazım.beklentiler arttıkça hayal kırıklığı da artar. sevdiğinizin bi emeği,çabası varsa elini bırakmayın derim.

Kizlar, karşimdaki kişi romantik değil, duygusal değil. Kisacasi tam bir odun!
Ben de tam tersi asiri duygusalimdir ve beklerim de karsidan. Sizce bu ileriki süreçte sorun olur mu ya da düzelir mi?

Romantik, duygusal bir sevgilinizin olmasini ne kadar isterdiniz degil mi?

Cunku sizin beklentileriniz bu yonde...

İste bu karsi taraf icin de gecerli.

O da romantik ve duygusal hareketler beklemeyen bir sevgili ister cunku onun da beklentileri o yonde...

Yani o size gore ruhsuz siz de ona gore fazla melankoliksiniz.

O nedenle sirf beklentileri farkli diye insanlari kusurlu ilan etmeyelim.

Ne erkeklere odun diyelim ne de onlar bize kezban desinler.

Herkes birbirini degistirmek yerine kendi beklentilerine uygun insanlarla birlikte olsun...

Mutlu mesut yasasinlar... :KK14:

X